Всеки щърк преди да отлети, СЕПТЕМВРИйска маминка ще навести!

• 11 811
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Асе на мен майка ми ми каза, че някаква нейна позната изчислила, че ако ще съм със секцио - благоприятната дата за раждане на бебето е 29 август. А на мен термина ми е 17-19 септември  #Crazy Аз твърдо заявих на майка ми, че недоносено бебе няма да раждам. Пък ако успея да се уредя и с естествено раждане - тогава по-добро от това няма да има.  Praynig

# 211
Добро,утро,или добър ден,
аz нямам нищо ново от вчера,само много се чудя zащо поне някои кандидат мами,дето пишеха преди сега иzобщо спряха?Айде мола ви се бе,драснете някоя дума дееее  Wink

# 212
Добро утро и от мен   bouquet Като гледам днес сме я подкарали много лежерно Wink Аз днес съм абсолютно демотивирана за работа  Confused и до сега  решавах матурата по химия, за да си намирам занимание  Joy
Дано днес е по-хладничък денят, че тази нощ голям зор видях пак  ooooh! Как ще се спи накрая, не ми се мисли  ooooh!

# 213
Добър ден и от мен HugАма какво ще правим с тия жеги и това безсъние??В събота ще отскочим до Хижа Здравец,та дано поне там се наспим,че спането на климатик не ми се отразява никак добре Rolling Eyes
Да ви се оплача момичета,ние си мислихме ,че сме приключили с всички ремонти ,ама съседите ни снощи се оплакаха ,че много им миришело в апартаментите от аспирацията ни и сега трябва да обиколим една стена с тръби за да изкараме аспираторната тръба да духа навън,което значи сваляне на кухненското,къртене,нарушаване на външната изолация и мазилката сигурно отново ще трябва да се прави...охх направо ми се  Sick

# 214
Добро утро момичета!!!

Уанде, от как стана плажно времето мноого редичко те четем, май збираш витамин Д покрай морето а? Hug

Деси радвам се, че си добре и бебо е ок, а количката пристигна ли или още се изпитва търпението ти?

По темата с датата на секциото и хороскопите, аз съм против хороскопи и няма да се тормозя ама хич кога ще се роди и какъв ще е денят.
Бог е вложил в моето дете бъдеще и надежда още преди аз да за жадувам да  го има и това е едно от нещата, за които се доверявам на Бога и се отпускам в Неговото решение Flutter
Освен това тази ми увереност ми струва съвсем безплатно newsm53  !

За жегите, много е хладно у дома и си живея на течение сега е 27 градуса, та който му е много жега да ми дойде на гости Hug , Сузи ще е най щастлива щото сме си самички и аз пак я тормозя да си чете задължителните четива което ужасно и вгорчава ваканцията newsm47!

Хубав прохладен ден ви желая newsm10 !!!

danip, много да си отпочинеш на хижата, а ремонта... Confused да мине много бързо Hug !

# 215
Ауууу, Дани, ужас ooooh! Много гадно това ooooh! Ужасно звучи. И то в топлото... Не, че зимата е по-подходящо Wink но пък поне пролетно време да беше Confused

Сонче, ако шефът ти го няма идвай направо към 2 часа у нас и запразнявай Hug
А как е матурата по химия? И къде ги има, че да видя тази по български Grinning

# 216
Аз от вчера не се чувствам добре. От задуха ли, ама вчера като излязох ми прилоша и набързо се прибрах. После си откарах целия ден вкъщи. Днес сутринта едва стигнах до кварталния магазин - на 3 почивки със сядане, защото пак ми прилоша.. Какво става не знам. newsm78 Кръвното ми е 90/50, малко нисичко, та може от това да е. Обаче се питам как ще караме още 2 месеца в най-големите жеги. Sad И с най-големите кореми Sad Нямам търпение вече да мине.

# 217
Здравейте, мамчета! Simple Smile

Не съм писала от доста време, но не пропускам да ви чета. Много работа при мен и няма свършване. Ух, започнаха жегите и това никак не ме устройва. Ама няма начин. Снощи при нас валя град и се надявах тази сутрин да е по-хладно, но уви.  Cry

Радвам се, че на отчелите се мами прегледите са минали добре. Simple Smile Аз утре съм на преглед, да видим нашия бебок колко е пораснал. Нямам търпение да го видя.

Беба, а ти почивай мила и всичко ще е наред.

Виждам, че пишете за тоновете на бебчо. На мен ми ги пускат всеки път като ходя на консултация от около 21 седмица насам. Доки ме вика на консултация на всеки 2 седмици. В първите 3 месеца ходех на консултация на 3 седмици, а после започна да ме вика на 2. Предполагам, че като съм в 9 месец ще е всяка седмица.

Предполагам, че няма лошо мамите, които ще раждат секцио да направят хороскоп на бебчо. Ако мислите, че ще сте по-спокойни така да изберете дата. Другото е да се довериш на интуицията си, а тя може би е по-близка да бебенце.

danip, кофти с този ремонт. Мисли си за хижа Здравец, а с ремонта все ще се оправите някак Simple Smile

И сега да се оплача от моята половинка. Нищо не сме купили за бебчо все още, защото се притеснявал, бил суеверен. Поне да съм влезнела в 9 месец и тогава щял да е по-спокоен. И сега само се разглеждам по магазините и си харесвам това-онова. А пък ми се искаааа вече да открия пазара Simple Smile

Хайде лек и спорен ден на всички! Simple Smile

# 218
Велислава, честно да ти кажа като влезем в деветия идва гадното Confused Остави, че вече дискомфортът си е сериозен, ами и всекидневен тормоз от родата - роди ли? Имаш ли контракции, кога ти е датата за секцио ooooh! Беше ужасяващо Confused Всички се изредиха да питат кога ще ми е секциото. Е, аз път съм суеверна и смятам, че като отива да ражда жената трябва малко хора да я мислят, за да мине леко раждането Grinning Свекърва ми не знаеше до последно. Обаче ме изнуди мног гадно - Значи майка ти ще знае, а аз няма да знам, така ли?
Е, какво отговаряте на този въпрос... Rolling Eyes Честно казано сега да е - няма да й кажа. ама тогава се почувствах сякаш виновна..., защото е и нейно внуче... Ама аз не съм нейното дете. Нормално е майка ми, която е до гъза ми и не е мръднала на сантиметър от мен през деветия месец да знае...
А това с прилошаването е най-вече от кръвното. Аз съм така, но пък по-добре ниско, отколкото високо кръвно Grinning

# 219

Страйп - лекцията е за началото на кърменето. Първи срещи, нощно кърмене (ползите от него), хранене на поискване (защо се казва така и всъщност на поискване ли е); Стерилизация и нестерилизация на зърната - обикновено такива неща интересуват майките. общо взето върви по въпросите, които се задават в началото Peace
Що се отнася до захапката - няма как да се обясни без истинско бебе. Всъщност ние обясняваме доколкото можем, но всяко бебе е различно... И просто устните са разположени различно... А няма как да обхванем цялата гама от правилни и неправилни захапки, които могат да съществуват.

Искам и ААЗЗЗЗЗ....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Направете и тук такава лекция, че да си гледаме и ние бебенцата както трябва...  newsm78

# 220
Да, Асето е права, по-добре ниско отколкото високо кръвно.

Ох, аз изобщо не съм го мислила как ще в 9 месец. Ама като си знам роднините, май ще се започне един тормоз, както Асето го е описала - роди ли? Ние само онзи ден с мъжа ми си говорехме, че на изписването не искаме делегация от роднини. Аз даже предпочитам да сме си ние тримата с детето, да се приберем спокойно без излишна суетня и хора около нас. Ама как да обясня на майка ми, че това е което искам, без да се обиди. Спомням си сестра ми като я изписваха, сигурно бяхме поне 10 човека. А тя милата искаше само да се прибере и да си гледа бебчето.

# 221
  • София
Мамита аз да се похваля-реших че ще си взема полагемия платен отпуск преди болничния, и така от 01.07. мисля да съм фриииии  и да се любувам на малкото останало от бременноста preggo .
Та по тоз повод да ви питам -мислите ли че 8-ми месец е късно за йога? През юли има курс и си мислех да се запиша, но се зачудих, дали не е късно?  newsm78  Знам че има мами "йогистки" та се надявам на тяхното компетентно мнение!  
И искам да се "оплача" от снимките на Велислава в албумчето!!!    Искам и аз на морееееее! Ей така да правя  и така  и такааа  

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 13:03 от little_sweet_didka

# 222
Ей ме на и мене!!!
Айййй какво е това безсъние каква е тая жега,задух и такива гадни работи!! #Cussing out #Cussing out
Вчера накарах мъжо и след мача малко да обиколим блока та така ми се събраха от 6 до 12ч 3 разходки Mr. Green!Едва дишах пуфтях като слоница магарица и знам ли и аз като какво  SickА днес едно слънце се е оперило!!Апартамента ни е /не знам какъв се води/ама слънцето грее във всички стаи!!Излизам на терасата боса и се опарих като стъпих  #Crazy а не се дишаааа!!!Мъж ми даже разправя че му е хладничко как може на мен да ми е жега!!И сутрин като стане ме завива с две одеала  ooooh! ooooh! ooooh!КАк да не го убия ми кажете!!!А другия месец го дават по-топло!!!И август хладно!!Абе не ми се вярва!!То и да не е толкова горещо като е задушно и въздуха е лепкав ooooh! ooooh!
Гледам за секцио и хороскопи си говорите-моята майка е гледала там това с Алена и тя била казала че секциото не било хич хубаво за съдбата на детето нарушавало му се не знам си кое си така не си избира то кога да тръгне ами майката избирала  #CrazyИ ей такива глупости и майка ми още по-голям противник на секциото стана!!Аз съм решила че ако секцио ще раждам няма да казвам на никой от семейството че ще ме подлудят!!Първо 100 въпроса защо,как,не може ли!И после всеки ден ще ми разправят-остава ти толкова и толкова след еди си колко ще се роди бебето и така ще ме побъркат!!Я да си трая аз за всеки случай!!
Дани миличка разбирам те!Тея ремонти са някакъв ад!!

# 223
Нени,не си сама в оплакванията си-и моят мъж не дава да купуваме нищо още .Единственото ,което сме купили за беба е една малка сладка шапчица-изнудих го да я купим за 1-ви Юни Mr. GreenА одеве купих на бебонката първата и книжка-дрехите и аксесоарите може да са ми забранени ,ама книги никой не може да ме спре да купувам Mr. GreenБългарски народни приказки на издателство "Хермес" с твърди корици-разкош LaughingСега отивам да си свърша работата из нас ,сядам на диванчето и започвам да чета на бебка Heart Eyes
А относно суматохата около раждането и изписването-моите свекита отиват на почивка от 11.08 до 24.08.Ако знаете как искам да родя докато ги няма Mr. GreenНе че няма да се върнат веднага в Пловдив,щото ще им е първо внуче,ама поне няма да ми се пречкат в краката последните предполагам най-ужасни дни..

# 224
Хе хе, danip, освен и аз моите да ги пратя на почивка около термина ми Simple Smile Хич не ми беше минала тая прекрасна мисъл. Като ги знам и двете какви са паники. Моята майка отсега ме подлудява.  #Crazy Тя не го прави с лоша умисъл де, ама прекалено много се притеснява. И всеки ден ме пита кога ще излизам в болнични. А аз мисля, ако се чувствам добре да си ходя на работа до последно, въпреки че ще съм в болничен. Така поне ще си ангажирам мозъка с нещо полезно, вместо да мисля глупости, ако съм сама у дома.

Общи условия

Активация на акаунт