Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 635
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 510
Василики добре дошла при нас!!! Преди месец и аз си мислех , че няма да отслабна, ама отслабнах и продължавам да отслабвам - вярно е че с магическа пръчка не става , но диетата ми се струва направо страхотна и не ми тежи . ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ И ПОВЕЧЕ ВЯРА!!! Simple Smile

# 511
Мили момичета, имам следният въпрос- трети ден почти не съм се хранила, заради гаден стомашен вирус, просто не мога да поема нищо. Още преди да се разболея си достигнах целта, та въпроса ми е, дали като оздравея и започна да се храня нормално да постоя още 4-5 дни във втора или директно да скачам в 3-та фаза. Мерси предварително.

# 512
  • София
Върхлитам с настроение , че има и други желаещи за срещичка  Hug

Предлагаме с Халеева срещата да не е на заведение, а например в Борисовата градина.Така може който иска и с хлапетата да дойде  Hug Ще кафепушим  Blush , водопием и ще си дуднем  Hug  bouquet
Казвайте съгласни ли сте   Hug  bouquet
Примерно НЕДЕЛЯ 11 часа в Борисовата градина - до езерото Ариана, а после ще видим на къде  Hug Heart Eyes

# 513
  • София
Почнах диетата преди седмица - направих ударен режим 5 дена, сега съм на смесеният и смятам да е 5/5 . Казвайте мацки, добре ли съм решила или ще ми предложите друга схема за смесеният режим?

Аз карам 4 на 3, по удобно ми е-пон. вт. ср.четв. П, петък, съб. нед. ПЗ хем за кръчмите да има салата  Mr. Green

И аз мисля да съм 4/3, точно защото ще ми е по-удобно, и петък, събота и неделя ще имам възможност и салатки да хапвам, особено като сме на гости или заведение. Така ще е по-лесно, ако трябва да се избира режимна храна навън. Но моля, кажете, при този режим по-бавно ли се свалят? Ако да, да взема и аз да мина 5/5? Че имам доста за сваляне. Мерси!

Тани, добре дошла на кервана! Радвам се да те видя тук! Бързо и лесно сваляне!

# 514
Привет, аз съм си тук, въпреки че не пиша. Дюканствам си , но пак съм в застой. И такаааа... до края на света. Стриктна съм, единствено като ми писне увели4авам броя на ПЗ.

# 515
Привет на всички!

prysila, не знам дали вече си взела решение или още размишляваш, но чак сега прочетох над какво се двоумиш.
Моят най-приятелски съвет е да не влизаш в трета с идеята да се връщаш във втора. Знаеш, че и аз карам петия месец и те разбирам много добре. НО не си струва, накрай Дунава, сама да спираш/забавяш свалянето. И то говорим за едни три килограма.
Моето дълбоко убеждение е, че трета не е нещо като почивчица, глътка въздух за уморените от монотонност (затова и не одобрявам временно влизане в трета около празници). Тя си има друго предназначение според философията на Дюкан, а досега той не ни е подвел.
В скоби - когато на мен ми поомръзнаха пилешкото и телешкото, го преодолях като включих калмари, миди, скариди, рапани и заек.
Та това са моите мисли в кратце.
Да знаеш, че каквото и да решиш, ще ти стискам здраво палци и ти пожелавам успех!

# 516
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Цитат на: Tatitt
Русичко, колкото повече - толкова повече......... ама РЕЖИМНО! Яж...
Като казвате режимно имате предвид по определ час всеки ден ли да ям.Да си саставя схема на ядене.извинявам се з аглупчвите въпроси,обещавам утре да купя книгата и да я прочета,за да не ви тормозя с такива неща.

Режимно означава храни, които са позволени в режима. Иначе ядеш, когато си гладна. Колкото си гладна! Не мисля, че трябва да се тъпчеш, но в никакъв случай не стой гладна. Дори и да нямаш книгата, прочети първа страница на темата. Там всичко е описано в съкратен вид. На следния сайт има много полезна информация - рецепти, често задавани въпроси, продукти и т.н. - http://dukanskirecepti.wordpress.com/

Василики - и ние тръгнахме от над 100 (поне някой от нас), ама ей го - аз почти виждам 8-чка на кантара! Само търпение и здрава храна  Laughing  Peace

# 517
ivi bobby ,
2/0 ми се вижда доста рисковано, защо не пробваш да минеш на 2П/ трета фаза?
... или в 3-та префасонирана (примерно без гали) Peace . prysila, защо и ти не опиташ да изкараш трета в не-оригиналният й вариант?  bouquet

Не съм, Таттитnewsm51

# 518
Здравейте, момичета. Аз отдавна не съм писала, но ви чета. За месец и 11 дена съм минус 9 кг. Деветият килограм непрекъснато го свалям и качвам от 11 дена. Дайте някакъв съвет как да раздвижа метабилизма си, че 11 дни задържане ми се струват много.

# 519
Цитат на: Tatitt
Русичко, колкото повече - толкова повече......... ама РЕЖИМНО! Яж...
Като казвате режимно имате предвид по определ час всеки ден ли да ям.Да си саставя схема на ядене.извинявам се з аглупчвите въпроси,обещавам утре да купя книгата и да я прочета,за да не ви тормозя с такива неща.

Режимно означава храни, които са позволени в режима. Иначе ядеш, когато си гладна. Колкото си гладна! Не мисля, че трябва да се тъпчеш, но в никакъв случай не стой гладна. Дори и да нямаш книгата, прочети първа страница на темата. Там всичко е описано в съкратен вид. На следния сайт има много полезна информация - рецепти, често задавани въпроси, продукти и т.н. - http://dukanskirecepti.wordpress.com/

Василики - и ние тръгнахме от над 100 (поне някой от нас), ама ей го - аз почти виждам 8-чка на кантара! Само търпение и здрава храна  Laughing  Peace

Мерси много,ще се постарая да го спазвам,а този сайт вече го разгледах много е добър.

# 520
Здравейте момичета Simple Smile От днес съм в групата на Дюканките ( трябваше да се вкюча вчера , ама се наложи да бъдем на гости на "кандидат свекито" и реших че е по- добре да не си тровя живота с обясняване защо съм на диета и да слушам, че нямам нужда , само да отбележа, че тя е 104 кг.).И така висока съм 1.60 тежа.....67 кг.като искам да сваля поне 10-ина килца (ама точно тия ,които си лепнах докато живеехме при тях).Надявам се ако имам въпроси да помагате Simple Smile    bouquet

# 521
Здравейте и от мен Flutter,
до сега само четях тук и най редовно Ви следях коя как сваля.Даже да си призная един път пробвах но само за 3 дни,повече не можах понеже съм много лакома Crazyи бях кръстница и там на трапезата направо обезумях,ядох какво ли не Embarassed.Но този път съм много настроена,че трябва и аз да успея като Вас Crossing Arms.Много се радвам ,че толкова добре е оформена темата и всичко е обяснено в много опростен вариант,вместо да чета цялата книга.Пожелавам на всички да свалят лесно и безпроблемно излишните килограми.
И така на мен днес ми е първия ден от диетата Embarassed.

# 522
Здрасти синеочка,аз съм в същото положение висока съм 165 и тева 65 кг. искам да сваля 10 килограма,надявам се с таИ диета да успея,защото вече съм се отчаяла. Sad

# 523
  • Варна
Мадикен, много ме зарадва, че се появи  newsm51
И твоят пост вече наистина ме стегна  Peace Гледам и на теб малко ти останало  Hug
и може да си стигнем целта едновременно  Laughing

Уоли, мислех и за нещо такова като 3-та олекотена, но 99 % от съветите , които получих, бяха да не минавам временно в 3-та, а да устискам да сваля и останалите 3 кг.

Надявам се до края на месеца да успея да сваля още 2 кг, защото и днес имам малко минусче А последният килограм все ще го избутам някак. Пък и статията, която пусна Ори , ми отговори на много от въпросите, които ме измъчваха.

# 524
Здравейте,
виждам ,че се коментират изследвания ,които правите да ви кажа;
това изследване което се прави след ;бяла диета; е от пакета -профилактични годишни изследвания  и се прави на пациенти  по мои наблюдения след 30год,а вие повечето сте младички и за туй не ви го правят ,та това е изсл. за окултни кръвоизливи  казват ранен прогностичен белег за рак на дебелото черво.
Та това беше повече за информация и да не се притеснявате, диетата вече не езадължителна ,но някои по стари доктори  казват на пациентите да я спазват ,колкота само да ги шашкат още повече,

Общи условия

Активация на акаунт