Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 621
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ори, докато изчета всичко, вече са ти отговорили за "бялата ми диета".Даже доста по-изчерпателно отколкото щях аз.На мене това "окултни кръвоизливи" нищо не ми говореше, но благодарение на Amidala Hug и dista46  Hug , разбрах за какво става въпрос...  Embarassed  Наистина липсата на кафе е единствения ми проблем сега.Днес компенсирах с повечко сол в айранчето.

Кри, много ме е яд, че свърши аквата!Така свикнах с всички и сега много ми липсвате!!! newsm51

# 631
  • София
По принцип не пиша много, защото не мисля, че има какво да кажа... то не че сега има де, но не се стърпях.... това с най-дебелото дете на света беше ужасно... наистина - тъжно и отвратително... Вярно е, че аз винаги съм си била закръглена, както и че най-много обичам най-врените храни, но винаги съм се заричала, че като имам деца ще ги храня по-добре отколкото себе си.... дано успея...

Иначе искам да честитя успехите и празниците на всички - свалени килограми, взети изпити, рождени дни.... поводите са много, а това още веднъж доказва, че и почитателите на Дюкан са всякакви... днес и шофьора ни (на шефа ми де) каза, че го е спазвал и е отслабнал 5-6 кила - той толкова си е искал де...

И така и така съм тук, да ви питам какво сухо мляко ползвате? Аз само 1.5% успявам да намеря....

И да ми стискате палци утре, че имам служебно мероприятие - прием с много вкусна и също толкова нережимна храна.... няма да има кола лайт, та ще трябва да карам само на вода....

А, да, и едно друго предложение имам - от скоро съм тук, но много бих се радвала да се запознаем и на живо... обаче все нещо ми изниква в събота и неделя.... та ако решите някой ден да организираме нещо в делничен ден, след работа... по едно кафе набързо, мисля че би било чудесно...

Желая ви спокойна нощ и хубав и успешен ден!

# 632
  • Пловдив
Здравейте момичета,
в тази късна доба нямам с какво да се похваля, освен че за 5-те теми, в които не съм писала съм свалила 2 килограма. Мнооооооооого къртовско сваляне настана.  newsm78 А аз бях решила, че за 6 месеца ще мина в 3-та фаза, ама уви!
МЦ ми се нормализира и аз не зая как стана, н о след като два месеца вече се чудех как съм се забременила   #Crazy само от петъчите вакханалии тук с вас и разни свои и чуждоземски секссимволчета от мъжки пол. Laughing

Лека нощ и мислете за мен като за дюканска палачинка (демек толкова тъничка)  Twisted Evil

# 633
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добра вечеррррр...
Тази вечер беше една много хубава вечер....  Mr. Green Mr. Green размечтах се за 05 Юли!!!!

Минавам диагонално с 2-3 коментара...
Ленушка - честита трета - успешна да е! Отдавна си за там, защото си висока и изглеждаш чудесно!!! ТИ си с манекенски размери като Мамс!
Кри и Бачи днес са били супер активни!!!!  Whistling

И да напомня......

За да мине по-лесно работната ви седмица,
за да разпуснете в средата й, за да видите мили хора,

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ДЮКАНСКА СРЕЩА
НА 18.06.2008 Г. В 18:30 Ч. НА ПАМЕТНИКА НА СЕВАСТОПОЛ.

Ще пием вода, кола и още нещо някъде на плажа,
 без предварителна резервация сме!

# 634
Аби, само обещаваш Crossing Arms Така обеща и едни снимки от невръстните ни години и тук се скъсаха да ме питат момичетата, като ти поизчезна Laughing Та фръц и нацуп един вид, нали hahaha Hug
Joy Снимките са готови отдавна. Само дето не мога да те нацеля в кюто... Ей сега ще направя едно упражнение - очаквай лс.  Hug

# 635
Аз ще пропусна този път. Не ми се оставят децата сами, а татко им напоследък много работен го раздава.
Мойто кантарче показа вече 82, но сега съм в цикъл и няколко дни не съм се теглила. Напоследък малко забавих свалянето, 1 кг средна за 3 седмици го свалям. Ама аз съм си малко виновна де. С нетърпение чакам да видя седмицата на кантара. ОТК-то каза, че от как съм напълняла, само 1 път съм била по-слаба от колкото съм сега - 2001 г. малко преди за забременея с Денито. След като родих нея на 2 пъти бях колкото съм в момента: качвах и свалях по малко, но по-слаба не съм била. А миналата зима просто избих рибата.

Ще стана 65 кг. ПЪК  Crossing Arms  Joy

Приятно изкарване на срещата момичета. И леко слабеене на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 00:44 от Мисиз Дел Форси или буля Делта Дюкановца

# 636
  • Sofia, BG
Здравейте  Mr. Green

Видях, че днес има няколко започващи и реших и аз да се обадя - първи ден ударничка  bowuu
Аз имам много за сваляне, но последните 3 месеца ми потръгна с отслабването, след като си вкарах в ред всички хормони, дето ми се бяха объркали в тялото. От тогава махнах от менюто си въглехидратите и в резултат на това - от 'снагата' си 12-13 кг. Сега рзакарах и мазнините, надявам се да стопя така прилежно трупаните няколко годинки килца  Mr. Green.
Имах много блондински въпроси, но от известно време старателно чета и ми се изясниха. Само едно питане остана - някой пие ли ленено и рибено масло на капсулки? Аз не мисля да ги спирам - само 2г мазнини, но пък полезни!
Успех на всички и лека  newsm46

# 637
ехеее, колко сте изписали, докато ви прочете човек и му се доспи, даже не огладнява Mr. Green
lenny_pld това беше направо #Crazy
Аз пак с тези трици, понеже прочетох с големи червени букви в първата страница, че триците не са ядки Mr. Green, та да попитам:
Полезни ли са, в смисъл мога ли да ги давам на малката вместо ядките, дето слагам понякога в кремчето и. Защото четох някъде в предните страници, че извличали всичко полезно, та да не и навредя. Rolling Eyes Само ако са полезни ще давам. Зора ми е, че малкото диване не иска да дъвче и аз меля ядките, а триците са ми готови направо Mr. Green
И още една надявам се "не блонди" питанка: утре мога ли да правя лунната диета, защото по принцип си я процедирам на вода и айран, ще ми пречили на нещо Rolling Eyes
лека и много  Hug

# 638
  • Пловдив
Дюкан отрича гладуването, така че лунуването не е към приоритетите.

# 639
  • Universe
ванесса йо, аз пия рибено масло и ленено семе - не ми вредят на слабеенето Peace.
barabana, аз ще съм в редиците на лунатиците за 24 часа - и на мен не ми пречи и от 1 месец спазвам при новолуние и пълнолуние Peace. А по принцип Дюкан съветва да се яде режимно и без ограничения, та  лунната е въпрос на личен избир. Споделих Wink

# 640
  • София
Добро утро

Искам да повдигна един сигурно тъп за някои въпрос: някой да е режимствал на планина скоро (в жегите)  newsm78 От тази планина, дето те карат да се катериш сам (  hahaha не те оставят с колата до хижата) и не е сигурно дали има хладилник там, където ще спиш.... Ако да, как се справихте с мандженосенето....  newsm78

# 641
Лек, усмихнат и спорен ден ви желая. Да паднат още килца! 

# 642
Добро утро  Laughing включвам се а разкажа една случка от онзи ден.Та значи отивам в книжарницата на НСА, да проверя нещо и там се събрали три жени . Чувам следния разговор:Диетата на Дюкан.... Свалила 15 килограма, много добра диета... А се заслушах и забравих за какво съм отишла:)))))))) Както и да е но като си тръгнах се сетих че преди две години пак в тая книжарница ,пак се говореше за диета (някаква зеленчукова) Laughing

# 643
svetul4eto, има нов Кауфланд на "Габрово" - ще го посетя.
Славе, примамка е това твоето  newsm78. Гуди[  Wink/b]
ванесса йо,  аз взимам и ленено семе и капсулки Simple Smile)

# 644
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро дами!   bouquet
 Не мога да повярвам, сутринта някакъв дявол ме накара да се кача на кантара и О! Изненада - видях 60! В ПМС съм и мислех, че поне до средата на другата седмица няма да го преборя тоя гаден + (за който сама съм си виновна), но явно двата П дни си казват думата!  Laughing

Похвалих се, сега мерси за кафенцата на Зеленкото и Зарибената!
Честити месечинки на имащите такива, честити намаления на тези които имат и търпение на инвеститорките и тези с + - ще паднат гадните му пущини и то в най-неочаквания момент!  Grinning

Дева стис, стис, стис! Няма ли как да си занесеш поне кола лайт?
Лени, от това с дебелото дете направо ми се доплака, много е гадно, горкото дете. Sad

Добре дошли на новите попълнения!  Hug

barabana, триците обират излишните калории и прокарват, не смятам, че са подходящи за малко дете въпреки, че моя хубостник ако се събуди по-раничко ми опатква поне половината, ама резултата (ако има такъв) се изразява в детската градина, та не знам.

Лек и режимен ден на всички и мн свалени кг!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт