Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 581
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 765
ЗлаВещица, 160см съм висока искам да стана 45кг. Да 3.5кг е добре но от утре като почна 5ПЗ и пак ще стана 47,700-800кг и почвам да се страхувам от тия зеленчуци. Благодаря ти че ми обърна внимание. Hug

# 766
Злавещица, започнах от 50кг днес съм 46,600кг,но постоянно си свалям и качвам едно кило.Доста изнервящо е, защото аз реално от 3 седмици не съм свалиала нищо само си варира тъпото кило. Cry

Не ми се обиждай, но толкова килограми, на какъвто и ръст да са, започват да отиват към анорексия. Яж си - никой разумен човек не харесва "кожа и кости" жените (каквото и да ти казват приятелките или субектите от мъжки пол).  newsm34

# 767
Не се обиждам на никой, аз съм доста дребна и нисичка костите ми са много тънки и си имам още мазнини и сланини,който ме дразнят.Просто искам да изглеждам добре,не съм се вманиачила.А и въобще не гладувам ям по 6-7 пъти на ден,доста повече от много от тук пишещите хора,като гледам менютата които показвате.Била съм на много диети, но едва на тази се чувствам добре и мога ад продължа доста време.Благодаря на всички за вниманието.Страхотни сте!!! Hug

# 768
Момичета, заради последните постове пиша това

Не защитавам никой,

Амери е висока 182см и тежи 62кг   bouquet
Аз на 157см за да имам нейната разлика трябва да съм 37кг, била съм 47кг на този ръст в 8ми клас и мога да кажа че още бях закръглена.
Най редовно момичета високи 170см се борят за 50кг - разликата е същата, ама никой не им скача.
Майка ми е висока 147см, за да има тази разлика трябва да е 27кг  newsm78 , била е 38кг когато се е омъжила.

И аз не одобрявам прекалено кльощавото, но нека на нас по-малките ни е позволена разлика поне 10кг (Аз ще съм супер щастлива на ръст 157, 47кг)

# 769
Хайде да се похваля набързо - за пореден път доказвам минусовата радост след мц  Grinning, днес се разделяме с мц и кантарчето ме зарадва показвайки  46,800кг Grinning , това сутрин след 00 , но все пак страшно се изкефик - целта е постигната, дано задържа на 47  Praynig .
Още си имам за хвалене - запознахме се с rokipaqane , даже почти съседи сме били  Grinning , визията й се покрива с очакваното-дюкеса: много лъчезарна, стройна и готина.Също и сестра й   bouquet.
rokipaqane, много ми беше приятно и ще се радвам пак да се видим на по кафенце  Hug .
Толкова от мен, довечера съм на зъболекар и ще поизчистя преди това.
Хубав ден на всички   bouquet
Ааа и...само да пожелая...
Лабело, бързо възстановяване   bouquet
a_0426, успех ! Аз в началото пробвах 1/1 и само въртях грамчета, смених схемата и всичко се оправи.Може на теб пък друга схема да ти понесе по-минусово, може да пробваш някоя различна.Скоро да се похвалиш  bouquet .

# 770
Никой не скача на никой. Просто понякога очакванията са прекалено нереалистични, вглеждайки се в неща, които само ние виждаме. А и тук влизат понякога момичета, които искат бързо да стопят килца с каквито и да е средства. Всеки има право да се бори да изглежда така, както се чувства и харесва най-добре. Затова успех на всички в борбата!   newsm51

# 771
Здравейте,момичета!
Да напиша ,за да не си помислите ,че съм ви забравила.
Два  дни ям почти нормално .Ще докладвам в петък след П ден какъв е резултата.Прочетох за лунуване.Тук пишем за диетата на Дюкан и за ядене ,а не за гладуване. Naughty
Много момичета се вманиачават с килограмите .Всяка структура е различна .Не се ръководете от това кой колко килограма е ,а от това как изглеждате.
Прочетох си конското . Rolling Eyes
Приятен ден! Hug Hug Hug

# 772
...толкова килограми, на какъвто и ръст да са, започват да отиват към анорексия. Яж си - никой разумен човек не харесва "кожа и кости" жените (каквото и да ти казват приятелките или субектите от мъжки пол).  newsm34
Твърде силно изказване, според мен Laughing...не ми се обиждай, но няма такова нещо Naughty, аз съм 156 см, тежа 47кг /най-дълго съм била 45кг./, визията ми няма общо с анорексията, имам и извивки и изглеждам нормално /не прекалено/ слаба, все пак по-нисичките се съобразяваме и с височина и както многократно е писано - важно е как изглеждаш, аз на 57 кг. в началото на годината изглеждах дебела, всеки се съобразява с "даденостите" си, цифрите на килограмите са само ориентир Peace.

# 773
  • Пловдив
Светлат, първата си диета я правих преди 18 години (изключвам ученическите години, когато смятах , че съм дебела с 55 кила и правех разни еднодневни гладувания за отслабване). Тогава (преди 18 години) отслабнах и си задържах килограмите до след втората бременност. И като почнах тогава да качвам - нямаше спирка. Мисълта ми е , че съм чела много неща и имам много книги и литература. И навсякъде има таблици за идеален ръст и тегло. Докато при по-нисък ръст се дава разлика между двете 110, след като се минат 175 см височина се дава разлика 115, а след това и 120. Не знам защо е така, просто съм го видяла в поне 5-6 книги, списания, вестници (тогава нямаше интернет, поне не и у нас). А и ти самата би се съгласила, че майка ти при ръст 147 не би трябвало да е 27 кг, нали. Като се е омъжила е била 38, при което разликата е под 110 Simple Smile
А_0426, може би целта ти е много по-ниско от тази разлика от 110 и затова се получава така.

# 774
здравейте момичета,
аз сега влизам че дете е в къщи има обрив-алергичен,но от детската не я приеха че имало случаи на шарка и да донеса бележка от личният  Crossing Arms така че почти цял ден се занимавах с мишката, а кат отвикнеш....
но съм режимна и съм -3 кг за 4 дни но не знам как да си преместя линийката  Embarassed помощ  Praynig
имам и един въпрос може ли пилешкото да го готвя в манджа за семейството а аз да ям само мръвките от там?

# 775
Привет бамбини  Heart Eyes
Днес компа е наред - ура!

За съжаление не успях да прочета всичко днес и само ще се възползвам да поздравя горда, танич и  2 в 1 за успехите на дечицата - БРАВО   bouquet дано ви радват все така и занапред  Peace

венерас като те чета и все се смея - бре ти ще излезеш "устата" като мен  Crazy Crazy Crazy - много ги кастриш колегите - недей тъй ще рекат, че Дюки ни прави агресивни - май само това още не са казвали за диетата - че води до агресия  Joy Joy Joy ма панталончето само как ти седиииииии - суперско  Peace

ПП. сега прочетох и последния ти коментар за колегата - абе вашият офис да не е нашият  Whistling Whistling Whistling

пухчо и аз като теб - щъ чакам да навъртя 5-6 месеца за чата  Laughing ако не разузнаем по-рано къде е ключа от палатката  Laughing

Сега трябва да свърша нещо спешно в службата, но довечера ще си ви изчета от "корица до корица"  Peace
 Лек остатък от деня  на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 16:40 от Scorpi

# 776
Благодаря на всички за отговорите относно моя проблем.Ще сменя схемата и ще продължавам до постигане на целта.Сериозно съм решила този път да отслабна и да си задържа кг.И аз съм чела тези неща за височина и идеални кг., но всичко си е много индивидуално.Повярвайте ми преди 2 мес.когато бях 50кг си бях дебеличка и се тресях цялата не изглеждах добре,въпреки че за моя ръст това са идеалните кг.Е,да ама НЕ! Не съм манячка на тема кг.просто искам ад изглеждам добре! На 24години съм не съм раждала,не съм омъжена,нормално е да искам да съм перфектана(доколкото мога)Благодаря на всички за вниманието,ще остана във вашия форум и ще ви чета! newsm51

# 777
Скорпи май не си в моя офис. Ама ако и така е в твоя идеално.В нашия съм само аз жена, в другия само 2 та така. Тука е мъжко царство. Ама аз съм кралицата smile3532. Шегувам се разбира се. С всички сме в перфектни отношения, като ме ядосат си викам и хич не ми дреме. А с въпросния си е всяка сутрин, ама днес ме ядоса/и след 5 мин. ми мина и си пихме кафето/,все коментари. Ама и как да няма , като знаят че съм на режим, а само дъвча като мелница newsm62.

ПП. Сменям си и аватара- Кръстиха ме Зайо Байо-хем щото съм най малка, хем щото все хрупам нещо.

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 16:52 от veneras

# 778
леле момичета, толкова съм завеяна... че забравих да ви кажа най-важното
правя 2 месеца с режима на Дюкан
 и съм свалила цели 10 кг, за което съм много щастлива, сега вече наистина ми харесва как изглеждам

по-късно ще ви почерпя, че сега съм малко заета, ще ви изчета и искам пак да кажа на всички които ми писахте (сори че немога да ви изброя поименно, наистина сте много, ще се опитам вечерта) че наистина много ви благодаря за вниманието и подкрепата, вие сте страшни мацки
искам да ви благодаря за присъствието и да ви кажа че се радвам че ви открих и сгеа вече съм по-слаба Simple Smile  Hug Hug Hug Hug Hug

ПС: хапвам пиле със зеле пасирана манджичка, много е вкусна повярвайте, особено когато не си ял толкова време

прегръщам ви всички  Hug   bouquet

# 779
Мило ми Орелче Hug, как ще те вземат арабите, като те обичат големички дупенца?!
А ти си нямаш такова.
И да, не съм го яла досега прословутия кекс. Изпонаготвих всички рецепти, а кексчето все не успявах да го намеря. Абе, склеротирала работа Grinning
Светле, ти ме подсети за един виц: Умряла една жена и отишла в рая. Пита я Господ дали е прегрешавала, а тя му казва, че нито е пиела, нито е пушила, нито е спала с мъже и рекъл Господ: Дайте й крила. И тя, въодушевена: Господи, ангел ли ще ме направиш? А Господ - Не. Патка. Laughing
Това по повод на отчитането на лентичката ти, какво точно ще отчита. Simple Smile
Вещи, права си, ще се вясвам по-често. Hug
Венерас, страхотна мацка си Hug
Лабело, да оздравяваш по-бързо!
Мамс, аз също се радвам да те видя Hug

Общи условия

Активация на акаунт