Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 602
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 930
Хей, Бачи Hug Честита година в режима, пожелавам ти скорошно постигане на крайната цел!

Рокипагане, Мама на Кики  Hands Clap Поздравления за хубавите резултати!

Светле, уви, не е това.

В тази връзка - при голяма редукция на тегло е възможно да спре цикъла. Но това няма нищо общо с Протал или с който и да било режим. Всичко зависи от конкретната жена, състоянието на хормоните й, досегашните й месечни цикли и т.н.
И хайде стига излишни истерии, защото по тази логика аз трябваше да се съм се гръмнала отдавна.

За снимките - всеки да си прави сметката. На мен не ми е необходима похвала отвън, за да се чувствам добре в кожата си, затова и рядко слагам снимки.

# 931
  • Лом
Ама вие сте изписали цял роман бе момичета. Виждам ,че даже и искри са хвърчали.Споко, снимките са стимулиращи.И....предполагам предизвикват благородна завист.Нека се радваме на постиженията на другите smile3501Горда,veneras-изглеждате чудесно newsm51
А ето нещо и от "Аз жената"
Сиромашки таратор
Продукти:
Количества на вкус - краставици, домат, чесън, оцет, олио, сол, магданоз, копър, девесил.

Приготвяне:
Краставиците се нарязват на ситно, чесънът се счуква, доматът се настъргва. Смесват се и се овкусяват със сол, олио, оцет и нарязаните на ситно зелени подправки. Изстудява се.

* * *

# 932
  • Лом
Без олиото, разбира се. Embarassed

# 933
  • Варна
Бачи, честита година! Много се радвам за теб, затуй, че си един от най-борбените членове на дружината. Хубаво ми е да те виждам, като пишеш редовно в темата!   bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes

Снимките на Горда, Рокипагане и Мама на Кики са една прекрасна демонстрация на ефективността на Дюканския режим. Колкото до неговата "вредност" - за какво, мислите, непрекъснато проповядваме - "пийте много вода", "не стойте гладни", "3-4 килограма на месец е чудесно темпо", "пийте добавки", "бягайте на доктор, ако нещо ви боли" и т.н. и т.н. За цикъла - вижте по-горе какво казва Орелия.

Сигурно има нещо вредно, всеки стрес за организма е вреден. Още по-сигурно е, че масовите нападки срещу Дюкан са базирани на безспорния факт, че практикуващите диетолози губят почва под краката си. Забелязвам, че "някой" се е постарал в последните дни да забрани и изтегли от продажба някои хранителни добавки (за отслабване) поради вредност. Не смея да твърдя, че виждам тенденция. newsm78

Хайде сега обратно към доброто настроение. Едно гълъбче ми се похвали, че гледало Бон Джови вчера... и аз искам. Деата   Hug

# 934

А ето нещо и от "Аз жената"
Сиромашки таратор
Продукти:
Количества на вкус - краставици, домат, чесън, оцет, олио, сол, магданоз, копър, девесил.
Преди съм правила, от баба ми го знам, но без домат и девисил, а в случая и без олио  Wink

# 935
Най-накрая успях да видя снимките от варненската среща  newsm44 Че и тези от Стара Загора  Embarassed Доста време ги търсих в албума и не можах да ги намеря. Къде ли съм бляла един Бог знае? Чудесно изглеждате момичета! В този ред на мисли на мене снимките на никого не ми пречат и дори ги разглеждам с удоволствие и интерес.
Днес правя две седмици на Дюкан  bowuu - не съм си представяла че толкова дълго мога издържа който и да е диетичен режим.

# 936
  • Лом
Понеже съм абонат на ел.издание на списанието и го получих преди малко,затова като видях рецептичката веднага ви я написах.Не зная що за вкус има и как се прави-слага ли се вода? Кое му е тараторското? newsm78

# 937
Понеже съм абонат на ел.издание на списанието и го получих преди малко,затова като видях рецептичката веднага ви я написах.Не зная що за вкус има и как се прави-слага ли се вода? Кое му е тараторското? newsm78
С вода е, има си и вкус на таратор, с всичките му  продукти, но без мляко. Ама,че го обясних  ooooh! "Жътварски" таратор му се казва още.

# 938
  • Лом
Atrakcia,благодаря. smile3525

# 939
  • София
С вода е, има си и вкус на таратор, с всичките му  продукти, но без мляко. Ама,че го обясних  ooooh! "Жътварски" таратор му се казва още.

Аз пък си мисля, че ако заменим олиото с
мляко 0,1% ще е къде къде по-вкусен - направо като истински Simple Smile

Момичета, споделете какви добавки пиете
и дали е добре да се пият витамини, че
май имам проблем с имунната система.
Така поне си мисля  newsm78

# 940
  • Лом
И аз се присъединявам към този въпрос.Аз пия само калций с витамин "с"  newsm78

# 941
  • Варна
Гледам е имало лека престрелка. Ще постна нещо, което Нелина пусна наскоро. Само мъ.......ничко от него :
"Обикновените приятели мислят, че с приятелството ни е свършено,
когато имаме разногласия.
Истинските приятели знаят, че няма истинско приятелство,
ако не сме имали разногласия. "

Хубаво е, че разногласията вече са изгладени  Peace

Бачи............. , честита ти годинка   cook Желая ти по-бързоскорошно достигане на целта  Hug

# 942
Пия това от няколко месеца  http://www.abx-bg.com/birena_maya_c.htm
Не съм пила витамини до преди режима - рядко от разтворимите , но когато започнах Дюкан се оказа , че ако има витамини в тях - то те са само в съдържанието на опаковката  hahaha . Търсих нещо по - натурално и по - ефтино , което да ме спаси от чупещите нокти и крампите  - други проблеми нямам - млад , здрав организъм  Joy

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 14:19 от Nelly82

# 943
  • Варна
Аз пия магнерот и комбинирани витамини без захар.
Бачи, честита годишнина!  smile3525 Възхищавам се на упоритостта и резултатите ти! smile3501

# 944
  • Лом
Nelly82с някаква цел ли го пиеш или заради витамините?Прощавай за въпросчето Embarassed
Вчера си взех DEVA слим- антицелулитен,изгаря мазнините и...така.ОБАЧЕ!КАТО СЕ НАМАЖА МЕ ПОЩИПКВА.Сестра ми ме майтапи,че ми яде тлъстинките.Нямам червено ,нито обрив от него но ...нормално ли е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт