Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 555
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 975
  • Пловдив
    Момичета,наистина стига вече със снимките!!!Всички/почти/сме на мнение да останат.Наистина се мотивираме и нахъсваме все повече и повече така!!! Stop Rolling EyesНе ви ли е приятно да виждате Вени и други Дюканеси все по-стройни и красиви????? newsm10 newsm03 smile3501

Ще се самоцитирам:

....които казаха ,че им липсват снимките -  снимки има - на първа страница където пише "Преди и сега" е линк към албума, всеки , който иска си е качил снимки. Който има желание, а не може да ми пише ЛС, да му изпратя парола, за да го направи  Peace

# 976
Вещи сигурно съм го прочела из темите ви за таз пуста скумрия,ама като не си спомням....забравила съм, а и нали съм и аз към групата на амнезиите  smile3532Вече само риба тон.

# 977
  • Варна
Здравейте момичета! Едва ли някой се сеща за мен бях писала преди 2-3 теми, и от тогава само Ви чета.
На режима съм от 1.05 тръгнах от 67кг сега съм вече 60 Laughing
Много, много съм щастлива и бих искала да помоля Вещи да ме включи в табличката и мен  bouquet
Благодаря предварително. Лека вечер на всички Ви пожелавам

# 978
Здравейте, приемате ли още една Дюканка  Embarassed Embarassed Embarassed
Виждам, че се познавате защото доста теми са изписани, много килограми са свалени и т.н
Аз знам за тази диета от няколко месеца и все я почвам, но...
Така сега имам прекрасната възможност и не се колебая да се включа в редиците ви.
За съжаления не съм в България, а в Албания, където нямат кой знае какъв асортимент на млека, но за сметка на това има много чисти протеини.
Почнах да пиша при вас, защото ще ми е нужна подкрепа, тъй като както се досещате тук не са всички мои близки и познати и това предразполага да си кажеш " Е какво пък толкова, днес пак ще похапна нещо забранено, пък утре пак"
Благодаря ви, предварително, ще се радвам да се опознаем!!!

# 979
Момичета посъветвайте ме, моля
На 27.06. тръгваме за Турция и не знам какво да правя. Не искам да се отклонявам от режима - но с тези вкусотии. Дали е възможно да прекъсна 2 фаза и после да се върна отново с ритъм 5/5

# 980
Вярка, добре дошла.   bouquet
Разширяват се границите на дюканската страна, което е много радващо! В Албания сигурно не гледат БТВ  Rolling Eyes
Успех ти желаем в свалянето, а с нас, това ще стане с хубаво настроение!
Но за да се опознаем, дай малко инфо за себе си - години, кг. сегашни, желани, дечица и т.н.
А като прочетеш  няколко теми назад - 5-6 примерно - ти ще опознаеш нас  Peace

# 981
Минавам само да се похваля, че днес правя 3 месеца с Дюкан и съм  -14.200 килограма. Чувствам се страхотно в новата си кожа  Laughing
Венерас и Киарас , честити месечинки   bouquet страхотно изглеждате. Когато достигна вашата визия ще пусна снимки преди и сега.
Момичета не си махайте снимките, аз ви чета всеки ден и те са ми голям стимул.
На всички с поводи честито.

Бачи честито ти годинка!

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 16:54 от djamba

# 982
  • Пловдив
Бачи, честита ти годинка! Само надолу с килата и никога вече нагоре! За това, че толкова време си при нас си заслужаваш и медал!

# 983
Здравейте отново! Малко инфо - качих 40 килограма поради бременност /от 50 станах 90/, и разбира се след като родих все едно не бях раждала търкалях се! Посвалих малко с режим до 4 часа, но не се пъхам все още в старите си дрехи или поне не във всичките! започнах от 64 кг. миналия понеделник, сега съм 61кг., но съм в МЦ от вас разбрах че се задържа при МЦ. Нямам самочувствие и най-вече искам да си стана същата както преди! Дълго се колебаех дали да вляза в режима на Дюкан, следя ви отдавна! Колебанието ми се дължеше на това че не обичам месо. Но да ви кажа това ми е втората седмица с Дюкан и свикнах чувствам се прекрасно! Цялото ми семейство в момента сме подложени на тази диета и вкъщи няма други храни /като изключим пюретата на малкия/ освен режимните! Всички сте страхотни и много сте постигнали, но сте адски волеви!
Успех на всички момичета! Grinning

# 984
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Вярка, добре дошла!

Стягай се и скачай в режима - няма страшно - тук ще те побутваме, потупваме и, ако трябва, и ще те пошляпваме.
Кажи колко си висока, колко кг си и прочие инфо, цел ....... Не е труден режима - така че смело напред

djizas - аз бих устояла - но ако хич не можеш - мини за малко в трета и после пак втора.

Но имай предвид:
1. Връщането във втора е мноооого трудно. Или поне така споделиха момичетата.
2. Трета не означава неограничено похапване на каквото си искаш. Разликата е в някой и друг плод и филиийка хляб... Горе-долу!

Ако забравиш тези факти има опасност да си докараш едно хубаво йо-йо ефектче и да страдаш после.

А и в Турция има мноооого режимна храна ако решиш!!!  Peace Успех!!!

Момичета не си махайте снимките, аз ви чета всеки ден и те са ми голям стимул.
На всички с поводи честито.

Сега аз пък ще цитирам Вещи, че явно не сте я прочели:

....които казаха ,че им липсват снимките -  снимки има - на първа страница където пише "Преди и сега" е линк към албума, всеки , който иска си е качил снимки. Който има желание, а не може да ми пише ЛС, да му изпратя парола, за да го направи  Peace

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 17:06 от Tatitt

# 985
И аз така мисля. Почитател съм и то голям на всякакви риби и дано има в изобилие, плодовете не са ми проблем - не съм голям фен, но за баницааааааааа - умирам. Днес една колежка така сладко си похапваше.......но устоях и дори не ми мина мисълта "ех да можех и аз", а просто си казах "има време"!

# 986
Благодаря ви за окуражаващото посрещане!!!
Та за мен: 168см висока, сега съм 80 и няколко кила (др седмица си отиваме в бг и ще си взема кантара) Искам да стана поне 65кг. Аз винаги съм била по-тежка, но съм изглеждала добре (просто съм от по-набитите). Напълнях изведнъж с 10 килограма от хормонални проблеми преди две години, обаче и аз съм една, все ще ги свалям и все обратното се получава и качих още  Cry сама съм си виновна.
Сега обаче не мога да си позволя повече заюото си стоя вкъщи и се сещате че...
Та значи омъжена съм от около 7 месеца, нямаме деца още и много искаме но (това е за др тема във форума) Мъжа ми е военен и поради това сме в Албанията. Аз също бях военна но напуснах март месец за да го придружа като негова съпруга - нямаше др начин. Тук нямам право да работя, тъй катоармията му плаща за това че съм тук и поради причината поради която съм в страната -придружаваща.
Както писах тия албанци от към млечни са много зле -няма мляко 0,1%. Аз си нося 3 кутии с овесени трици от България с какво ще ги ям незнам.
Но пък от страна на прясно и хубаво говеждо, телешко или пилешко- всичко е на 6.
Какво друго... Ако съм пропуснала нещо съществено кажете.
Аз имам време и ще почета назад!

# 987
  • Варна
Здравей, Вярка, успешен старт!
Жалко, че нямаш кантар, т.е. няма да знаеш от колко килограма стартираш. Аз ти препоръчвам да си измериш мерките с метъра, за да имаш цифрово изражение на постиженията. И си направи снимки, че да се сравняваш "преди и след".  Peace

# 988
  • Пловдив
Пак щях да пиша нещо нравоучително, дано не ми се сърдите.
Значи има нови момичета, понякога съвпадат аватари и никове. И като кажем има сърдити. Но мисля, че е по-добре като се пише в една тема аватарите и никовете да са различни, така че(мое мнение) е по-добре новичките ако им съвпада с някой да направят малка промяна, за да се вижда разликата и да не е едно и също.
Вярка, добре дошла!   bouquet И като говорим за аватари, твоя май е малко голям и не се вижда целия. Иначе е много хубав Simple Smile Триците може на кексче - прекрасна закуса и не е задължително да има мляко  в него. Джизас - прилича на тутманик, така че задоволява глада за баничка Wink

# 989
Момичета, много ви благодаря за отговорите. И аз си мислех, че гъбите са режимни, ама като не бях сигурна.................... newsm78 newsm78 newsm78
След като се прибера се започва голямото готвене  newsm64 cook
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт