Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 634
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 450
  • Испания
Здравейте, момичета!

Честито на всички с повод и без повод празнуващи!

Вчера ходих до личната докторка, за да си видя резултатите от изследванията. Попритеснена бях най-вече за холестерола, защото почти от самото начало закусвам дюкански тостер /много ми харесва/, което значи: поне по 1 яйце на ден. Когато й исках направление за изследванията, й споменах за режима и тя ме завря там, откъдето съм излязла, като изобщо не искаше и да чуе да й обясня накратко в какво се състои храненето. Режимът не е познат тук. Сайтът на Дюкан беше преведен на испански, но скоро изчезна от интернет пространството. Обачеееееееееее... вчера докторката ми казва: "Изследванията ти са много, много, много добри". Ето това е!  smile3521 Много съм щастлива от което. Предишните бяха нЕкакъФ ужас, нЕкакъФ аТ! Почти половината стойности бяха над допустимите, като най-много ме притесняваше, че от тях излизаше, че кръвта ми почти не се съсирва. Но сега всичко е наред! smile3501 Принтираха ми изследванията на регистратурата и мога да си ги гледам и сравнявам с предишните, а и ги имам като "доказателствен материал". Мога да ги пратя на бТВ, например! smile3521

Пожелавам на всички хубав, усмихнат, отлабващ и безпроблемен ден! smile3525

# 451
ЗДравейте момичета, ето и моя отчет след една седмица на диетката.
От талията -8, от ханша - 3. Килограмите са -5 за сега......ей на това му казвам аз  smile3501
Успех на всички заели се с трудната задача да отслабват ядейки..... Laughing

# 452
Добро утро!!! Нека всички днес да се почувстват щастливи и обичани!!!
Пийнах си сутрешното си кафе и се замислих , че тази седмица не съм хапнала никакви трици- нито в кисело мляко , нито на палачинки. Това е май много лошо, а............
КРИ искам да ти благодаря за отговора и смятам , че си права. Ще продължа във втора фаза , макар , че задържам.
Честито на отслабналите, на тези които имат празник днес  bouquet

# 453
Добро утро момичета - хубав слънчев и отслабващ ден ви пожелавам   bouquet

И да ви попитам нещо  newsm78 - чета, чета и пак чета че около и по време на МЦ се задържа, обаче някоя от вас да се е сдобивала с ОГРОМЕН + - тази сутрин моя кантар направо ме изуми - щях да припадна като видях какво ми показа  newsm45 smile3514 newsm45
Моля ви каже, това нали ще отмине като приключи МЦ?

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 09:40 от Flame_jar

# 454
Flame_jar, не се притеснявай , аз бях + 3 и след като ми свърши - 3. Бях ужасена , но съм чела във форума , че понякога и така става и тогава не се притесних. Аз реших , че когато съм в МЦ да не меря изобщо. УСПЕХ!!!

# 455
Flame_jar, не се притеснявай , аз бях + 3 и след като ми свърши - 3. Бях ужасена , но съм чела във форума , че понякога и така става и тогава не се притесних. Аз реших , че когато съм в МЦ да не меря изобщо. УСПЕХ!!!

Благодаря Nino4ka    bouquet - спирам да се тегля докато не отмине този период  Tired  Tired

# 456
Добро утро и от мен!
Тегло - стабилно, същото като вчера. От 2.06. подържам твърдо под 58 Thinking

Миленски, и защо трябва да ядеш тези само бели храни Shocked Не ти ли обясни лекарката? За първи път чувам и ми е любопитно. Hug
smileys, браво за изследванията.   bouquet Едва ли от едно яйце на ден ще ти се качи холестерола.
tatyanasg, браво и на теб Hug То няма и как да ти се отрази фатално, нещо, което те кара да се чувстващш и изглежда по-добре.

И моите изследвания са перфектни Sunglasses Изключая холестерола, ама там е друг филм, както знаете.
И не ми е попречил този факт да ям колко ми се ядат яйца. /Защото карантия не ям така или иначе./ Холестеролът се образува в черния дроб и няма много общо с приеманият отвън, но това са си мои разсъждения и не ангажирам никого с тях. Ето тук има малко инфо, но имайте предвид, че написаното няма общо с нашия режим и не го пропагандирам в никой случай. Просто спдоелям гледна точка, която ми се вижда смислена, но все още съм на етап размисъл.

Нелина hug Heart Eyes

Хубав ден на всички  Nature Sun With Face

# 457
  • София
И аз съм с +. Не знам дали е реален и колко точно е, защото нали ми се скапа кантара, но колкото пъти се мерих, имаше си +. Хич няма да се меря, докато не се сдобия с нов, ама пусто любопитство.
Да ви попитам, разбрах за плюсовете около цикъла, ами около овулацията има ли пак нещо такова? Защото аз след като родих вече нямам ПМС, но около овулацията съм ужас! Подуване, болки... бе страхотно неразположение. Лекарката ми каза, да не се притеснявам, че всичко е наред и се случвало. Но възможно ли е от това да ми е плюса? Абсолютно режимна съм, нямам никакви нарушения и още съм в ударна. Отделно от единия WC проблем май минах на противопоожния. Странна работа.  newsm78

Желая на всички един слънчев и олекотен ден!  Grinning

# 458
Здравейте момичета!
Аз съм минус  Flutter

# 459
Здравейте и от мен. Доста време не съм писала, но то няма и кой знае какво. Все така гравитирам м/у 76 и 77 в трета, а като се има предвид че моята колежка върви успоредно с мен, а продължава да слабее-явно аз май се отпуска повече отколкото е позволено.
Нали по БТВ много се дискутираше Дюкан в лоша светлина, В петък чета в Уикенд как Ани Салич отслабнала много с "НЯКАКВА ДИЕТА КОЯТО ВКЛюЧВАЛА МНОГО ПРОТЕИНИ И ВОДА. " Тя и била назначена от специалист( не се сещам точно какъв). и т. н . Даже и да не е точно Дюкан Пак е на принципа на оплюваните от тях протеини hahaha
А аз снощи си направих плодов кекс( от пълнозърнесто + ръжено брашно, суитли, яйца, кисело мляко,вишни и бакпулвер) Стана  newsm78 странно, Леко нагарча от брашното, вишните станаха на пюре на дъното  chef ама връща от пътя. Та дали това става за трета фаза за заместване на  хляба  и плодовете.
За сега лек и отслабващ ден на новички и ветеранки.
А на всички които цопват в трета и четвърта успех.

# 460
И аз съм с +. Не знам дали е реален и колко точно е, защото нали ми се скапа кантара, но колкото пъти се мерих, имаше си +. Хич няма да се меря, докато не се сдобия с нов, ама пусто любопитство.
Да ви попитам, разбрах за плюсовете около цикъла, ами около овулацията има ли пак нещо такова? Защото аз след като родих вече нямам ПМС, но около овулацията съм ужас! Подуване, болки... бе страхотно неразположение. Лекарката ми каза, да не се притеснявам, че всичко е наред и се случвало. Но възможно ли е от това да ми е плюса? Абсолютно режимна съм, нямам никакви нарушения и още съм в ударна. Отделно от единия WC проблем май минах на противопоожния. Странна работа.  newsm78

Желая на всички един слънчев и олекотен ден!  Grinning

Четох из темите че и около овулацията имало покачване или задържане в по добрия вариант

# 461
  • София
Добро утро и от мен!
Тегло - нестабилно, минус от вчера но сумарно плюс от оня ден  Joy
Добре дошли на новите!  bouquet
Както казва Зеленкото, благодарение на режима се изследваме по-често от обикновено и внимаваме повече за здравето си.
Буборок, на сайта нещата са доста систематизирани. Добре е да се преглежда от време на време, не само рецептите за сладкиши  hahaha
За среща не знам, при мен ще се разбере в последния момент. Ако се уговорите нещо, ще гледам да се появя.
Лек и усмихнат ден! Kissing Heart sun Kissing Heart

# 462
здравейте момичета
лека и плодотворна седмица  bouquet
и аз съм режимна не сам се качвала на кантара страх ме е да не би да не е мръднал Embarassed,но съм стриктна
целувки

# 463
  • София
Привет ви!
Зеленкоу  Sunglasses верно чука на вратата, от което съм в лек шаш, дали ще се поддавам на изкушенията както преди...
Дамаянти Hug по принцип съм за среща, нека да видим какво ще кажат другите, а аз вероятно ще съм с малчо...
ОриТоку-виж се засечетекъм морето с рейсчето на сина - и той отива на лагер hahaha
Къде е Амери?
СмайлисПоздравления за чудесните ти изследвания   bouquet
МамаКуинДа ти кажа и аз - на ден карам на две кафета, единствено , че действат диуретично, не виждам проблем...
Flame_jar Не се притеснявай, аз съм качвала и по 2 кг.  Shocked по време на МЦ, след като мине, се оттича всичко, че даже и с минусче Wink
Лек и режимен ден и много  Hug на всички
Бачи, честито намаление  bouquet

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 09:56 от pilito

# 464
  • София
Четох из темите че и около овулацията имало покачване или задържане в по добрия вариант

Ох, благодаря! Успокоих се, че е възможно.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт