Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 638
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Благодаря ви за бързите отговори Simple Smile
Аз принципно съм си взела течен
подсладител, защото този на таблетки
има някакъв ужасен остатъчен вкус, та
затова и няма как да знам точно колко
си слагам, но поне ме успокоихте, че е
нормално за 2 кафета Simple Smile

П.С. Казвайте ми просто Джул, нали до
скоро бях jullianna, за да не ви затормозявам
с този ужасно дълък ник  Wink

# 436
Момичета, влизам в компанията. И аз съм дюканка, съвсем, съвсем прясна, надиета съм от 18/05/2008 година и до днес съм отслабнала с 5.600 кг. Бях 121.00 сега съм 115.400кг. искам итрябва да стана  newsm78 70 Rolling Eyes. Момичета пожелавам на всички успех.    bouquet

# 437
Биборок, благодаря за идеята за изварата, тук също няма такава. Още утре ще си направя  chef и ще си хапвам по малко, че само с месо бррррррррррр #Cussing out, обаче резултата от диетата е страхотен. Благодаря на момичетата, които поддържат тази толкова хубава тема, а също и за съветите, които дават на такива като мен. Лек  и успешен ден на всички!

# 438
Добро утро,

Кафе

Креми,
честита година!   bouquet  Просто нямам думи откакто видях снимките с шортите  Hug
Хубав ден !

# 439
  • Варна, а по празниците в Ямбол
За да мине по-лесно работната ви седмица,
за да разпуснете в средата й, за да видите мили хора,

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ДЮКАНСКА СРЕЩА
НА 18.06.2008 Г. В 18:30 Ч. НА ПАМЕТНИКА НА СЕВАСТОПОЛ.

Ще пием вода, кола и още нещо някъде на плажа,
 без предварителна резервация сме!

Да пипомня за Добро утро!
Адаш мерси за кафето!
Заяц, радост за очите ми си - вясвай се по често... гледам наваксала си разликата...Да видим аз как ще се справя кат оорганизатор, ще дойде ли някой, няма ли на нашата делнична среща?!?!

# 440
  • София
предложение. Понеже темите станаха доста дълги и новите момичета доста много, а необходимата информация се търси все по-трудно, пък и повечето нямат много свободно време да изчитат изцяло всички теми, затова искам да предложа нещо съвсем просто. Нека заимстваме от темата с рецептите и всяка от нас, когато публикува пост с полезен съвет, да го оцветява в определен за етапа цвят. Мисля, че не е сложно и така по-лесно всички нови ще намират полезни съвети. Предполагам че и ще намалее задаването на едни и същи въпроси. Мисля че ще сме така много по-полезни на всички. Но последната дума има Вещи, аз само предлагам да улесним всички със съветите.

Таковата... за таз работа ей туй е създадено (Лаис,   bouquet ) ... http://dukanskirecepti.wordpress.com Полезното се прецежда и отива там... Пък за твоето предложение какво да кажа... Те хората не могат с една проста тема с рецепти да свикнат да оцветяват, камо ли тук... Залагам си главата, че няма да стане.
Освен това не мисля, че Вещи е човекът с последната дума - моля, не омаловажавам труда й да прави нова тема през ден и да й се пълни кутията за ЛС постоянно, ама я колко народ сме тук... Подобно решение би следвало да се премисли от всички, а не от един  Peace

П. С. Режимната майонеза не се купува, прави се, разцъкай на горния сайт  Peace

# 441
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро прекрасни дами!  Hug
 Минавам да ви кажа, че съм режимна, не съм мръднала все още на кг, но предвид тъпото ПМС е нормално.
 За среща, стига да съм тук (в София) съм абсолютише ЗА  Peace

Лек и режимен ден на всички желая!  Hug

# 442
Добро утро!
Минавам да се похваля , че рутинните изследвания , които си направих са просто перфектни Grinning
Масец и полорина на този режим не са се отразили фатално нито на черния дроб , нито на бъбреците,
а щом още си включвам сама компа , явно и на мозъка!
Така , че мили дами- Пийте си водата и смело напред! Simple Smile

# 443
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Дубрутро дружина.
Викам да ударим по едно за разбуждане ,че много заспала тая сутрин,поне при мен.

tatyanasg браво за изследванията.Според мен при този режим има опасност да се повиши само холестеролът.Не виждам причина ,ако човек си пие достатъчно вода ,да има каквито и да е проблеми.На мен ми предстоят едни изследвания и мисля да помоля джипката и за един талон за пълна кръвна и кардиограма,ама това чак края на юни ,като направя поне един месец с Дюкан. Crazy
Иначе аз днеска имам един +300 гр.,но тъй като чакам МЦ не го отразих особено.Все живея с мисълта ,че като отмине ще видя най-накрая заветната деветка.От двуцифрено число  ме делят някакви си грамове ,ама не ще да го покаже кантара  и туй то.А най странното е ,че вчера сутринта и вечерта след излокани 3 литра течности и нормално хапване, ме показваше едни и същи килограми ,бях сигурна ,че сутринта ще видя две цифрички ,да ама не ,сутринта именно се появи тоя +. newsm78
Лек ден на всички и много преборени килограми.  bouquet

# 444
Здравейте и от мен Дюканки!Утре правя 1 месец откакто съм режимна.Не съм си правила изследвания.Задължителни ли са??? newsm78 ,но пък се чувствам отлично!!! Laughing

# 445
  • България
Добро утро сладки Дюкеси  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря Ви милички за подкрепата наистина имах нужда от това. С влизането ми в 3-та съвпаднаха и някои тежки лични изживявания, та затова подкрепата ви ми беше много нужна Hug Hug Hug
Опитах се да хапна нещо уж да пробвам гала, но не ми вървеше, единствено плодчето ме очарова. След почти безсънните 2 нощи се метнах на кантара, стреснах се, че съм 53, но това е по-скоро от мисли. Не се предавайте момичета, борете се за себе си и майната им на всички злобари! Пазете си здравето и нервичките, ще са Ви нужни. Животът продължава и нашият Дюкански керван ще си върви! Нали сме заедно?
Лек и спорен ден душки!
Усмихнете си ето и аз може и през сълзи, но ще се усмихваме! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 446
Добро утро на всички дюканеси! Пухче, мерси за кафето - направо е страхотно.  bouquet
Честито на всички с минусчета, с месечинки и въобще с поводи. newsm51
Лабело, стискаме палци всичко да мине ок и да се възстановиш бързо. Hug
Аз днес правя два месеца в трета фаза - има още до четвърта, но не ми тежи, чувствам се отлично, така че тези на които предстои трета - смело напред, чакаме ви! Hug
Сетони, честита ти месечинка с един ден закъснение, но съм претрупана с работа и сега успях да изчета всичко от вчера.  bouquet
Лек и успешен ден на всички!

# 447
  • София
Добро утро, Дюканки!     55

След дълга липса, пак се появих.Като разбрах, че се заформя среща...На 28 ме няма, но за 22 съм на линия!Само не го знам това заведение къде се намира.Моля за пояснение! Praynig

Nelina , кураж, мила!След лошото идва хубаво! "Колелото се върти!"

Заради злобните атаки към нас, в петък ходих при моята лична лекарка с молбата да си направя изследвания кръв и урина.Тя ми даде и талон и за някакво друго изследване, заради което трябва да ям 3 дена само бели храни.Първо се сетих за моето любимо оризче, но няма как   Cry  Така че ще го карам на мляко , извара и пилешко.Ох, пък и без кафеее, вчера заспах "с кокошките?Голяма мъка, но ще изтърпя!

Успех на всички!    newsm10

# 448
Добро утро момичета
Добре дошли на всички новички   bouquet
Честито на всички с намаления и поводи за празнуване   bouquet
Свидничка , успех
Лабело, стискам палци и на теб
По въпроса за изследванията - и аз имам намерения да си направя утре едни такива да видим какъв ще е резултата
Приятен и усмихнат ден  Grinning

# 449
  • София
Добро утро и от мен  Grinning! Искам да пожелая успешен ден на всички и дерзайте. Аз не съм сваляла, но предполагам е 'щощо съм на ПЗ и като почна П ще си проличи. Но пък никога коремът ми не е бил толкова спъхнат( той ми е големият проблем), а хем съм скарана с тоалетната от 3 дни Laughing Много минуси днес!

Общи условия

Активация на акаунт