Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 622
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте слабеещи момичета Hug.Честит рожден ден АНГЕЛЧЕ ,всичко хубаво ти пожелавам newsm59.ФЕН-браво на теб  bouquetБАЧИ-честито и на теб  bouquetУспех и целувки на всички стари и нови дюканки  newsm51.

# 526
Madiken, харесаха ми мислите ти Simple Smile
Lo1, това в никой случай не е дълго задържане, намали млечните, размърдай схемата и най-важното - не се шашкай Peace
Нина§, sineo4ka, rusi4ko, успех и воля пожелавам. И четене поне на първа страница Simple Smile За да няма блондински въпроси, че с тия никове  hahaha Wink
Пираня, ако си стигнала желаните кг - няма причина да продължаваш втора Peace
Polly-Wolly Heart Eyes

# 527
Lo1, това в никой случай не е дълго задържане, намали млечните, размърдай схемата и най-важното - не се шашкай Peace
Нина§, sineo4ka, rusi4ko, успех и воля пожелавам. И четене поне на първа страница Simple Smile За да няма блондински въпроси, че с тия никове  hahaha Wink
Polly-Wolly Heart Eyes

Мисля,че това беше малко грубо,има ли значение какъв ни е ника,все пак всички сме тук заради едно и също нещо нали?

# 528
Здрасти синеочка,аз съм в същото положение висока съм 165 и тева 65 кг. искам да сваля 10 килограма,надявам се с таИ диета да успея,защото вече съм се отчаяла. Sad
Ми и аз се бях отчаяла, но като видях момичетата какви огромни разлики имат и се мотивирах много, а и една приятелка за 3 месеца отслабна с 10 кг, но тя си призна, че дори не я е спазвала стриктно, иначе щеше да свали доста повече предполагам.Много успех в отслабването ти пожелавам и да пишеш резултати   bouquet

# 529
Добър дееен! Днес ходих на работа за малко, получих доста поздравления за новата си фигурка. Голям кеф Simple Smile Е, имаше такива,дето се правиха на ощипани и питаха "Ама ти отслабнала ли си или е от дрехите?", ноо аз си ги знам. Е това е, доволна съм от себе си!

# 530
  • София
Момичета, свински дроб на скара може ли?
Не се сещам пише ли го някъде  newsm78

# 531
  • София
Мисля,че това беше малко грубо,има ли значение какъв ни е ника,все пак всички сме тук заради едно и също нещо нали?
Абре девойки, съвсем ли нямате чуство за хумор newsm78
Нищо свинско не може  Naughty

# 532
Не се сещам пише ли го някъде  newsm78
   Мисля че, НЕ

# 533
Привет на всички !!!

Вчера и днес само мога да чета тук и не мога да публикувам нищо Sad Не знам какво му става на компа!!! Напреди писах, писах и накрая не ми публикува нищо Simple Smile

Бях отговорила на ОРИ за белите храни и изследванията ама докато се постна и то минало половин ден - хората са й отговорили!

Исках да благодаря на всички момичета дето споделиха изследванията си и така внасят спокойствие в редиците - не че съм имала съмнения относно режима ама като някой непрекъснато ми натяква, че се увреждам трайно и сигурно и .... абе накрая ще взема да повярвам, че съм си увредена отвсякъде - и мозъчно и физиологично Simple Smile)))))

Приятен ден желая на всички и да си караме керванчето нъл !!!!!!

ПП. Хай сега да видим за амнайсти път поред дали ще успея да се постна, ако не - просто се отказвам и ще пробвам утре!

Хи-хи работата станала този път, та да използвам случая и да кажа:
rusi4ko , Ори се е пошегувала - що се стягаш  newsm78

Atrakcia мен оня ден една комшийка ме загледа в къщи и ми вика - "Ти отслабнала ли си или е от блузката" - брех маа му  - ма как стават тез работи от блузки и от дрехи бре, ако знам да ида да си купя такива с чувалите  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 14:37 от Scorpi

# 534
Polly-Wolly,благодаря.И аз си мислех да не си позволявам всичко,че ме е страх да не прецакам нещата.

# 535
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Polly-Wolly Heart Eyes

Всъщност беше приятелско! И никак не е грубо! Само малко чувство за хумор трябва!  Peace

# 536
Polly-Wolly Heart Eyes

Мисля, че някой няма никакво чувство за хумор и си взимам бележка за по нататък - а по принцип аз също съм руса.

# 537
Здравейте момичета  Grinning
днес ми е първия ден от ударния етап.висока съм 1,65 и в момента тежа 57 кг...целта е 52 кг..
спрод вас как е най-добре да редувам П и ПЗ ?

# 538
Polly-Wolly Heart Eyes

О аз не само прочетох първата страничка, но и предните няколко теми Simple SmileДаже книжката и от интернет я изтеглих и ми беше известно време като нощно четиво  smile3521Много мерси за пожеланията ти и да се надявам , че скоро ще се хвалим и ние като вас  smile3525

# 539
  • Пловдив
Привет и от мен Simple Smile
Пухчо, скоро ще видиш и двуцифреното число, въпрос на часове е  Peace
Нелина, затова сме тук, да се подкрепяме, винаги е добре човек да има подкрепата на останалите и винаги така е с пъти по-лесно  Hug
Роки, то не останало до четвърта фаза - по-малко от два месеца  Party
Миленски, ами ние по принцип си ядем "бели" храни, така че не виждам да имаш голяма промяна в храненето, освен кафето Simple Smile
Иви, вземи мерки за 00, това не е малък проблем. Погледни в блогсайта какви препоръки има и погледни по-сериозно за това.  Peace
Насинда, намаленията ти се супер   bouquet
Ниночка, а защо не ядеш трици?  newsm78
Орелия, теглото ти е под 58, а ти вмъкна ли нещо за гала?  Thinking
Тинтири, понякога кантарите мерят различно, да не се шокираш, ако като си вземеш нов ти покаже разлика. Имай го предвид  Peace
Бачи, браво за минусчето   bouquet
Марила, много рядко се мяркаш насам  Confused
Кри, за 46 свалени кила едва ли може да се каже че ти е нестабилно теглото  Crazy
Пиле, и ти рядко  се мяркаш насам  Sunglasses
Сетони, половин кило изобщо не е много , така че може да се гмурнеш в трета на 20ти  Peace
Венерас, не може да се сваля постоянно. Има и застои за съжаление, просто трябва да ги  изчакаме.  Peace
Ангел, честит Рожден ден! Много щастие и късмет!        
Фен, честито ти килце!   bouquet      
Златана, яхай кантара, ама сутрин на гладно. Винаги е по-вероятно да е мръднал Wink
Весито5, изследванията не са задължителни, просто който иска си ги прави за собствено успокоение. Аз лично не съм много от притеснителните, направих си 8 месеца след началото на режиме, защото ни заведоха на профилактични прегледи от работа, иначе не бих си направила труда, небрежна съм в това отношение  Embarassed
Тани, добре дошла   bouquet Резултата ти до тук е супер, сигурна съм , че и занапред ще бъде така. Имай и ти предвид това, което казах за кантара на Тинтири  Peace
Амидала, и аз ги имам в къщи двама големи и едно малко на такава диета  Joy Ама не отказват и това, което им готвя. Поне мъжа ми е всеяден и няма никакви претенции  Crazy
Присила, и аз със закъснение да кажа, че е по-добре да си останеш на втора.  Peace Казвам ти го като човек, който е от доста време на режима и на два пъти минах временно на трета - повече няма да го правя  Naughty
Василики, добре дошла   bouquet
Русичко, добре дошла и ти   bouquet Вчера Кремена пусна линк към книгата, виж по-задните страници. За яденето са ти отговорили. Повечето ходим на работа и си носим ядене, и ти ще намериш начин за това. И тук сме си всички свои и се шегуваме, няма нужда да се обиждаме от това Simple Smile
Мимка, добре дошла!   bouquet Радвам се да те видя тук  Hug
Поли, честита трета фаза   bouquet Мисля, че нещата ще си дойдат на мястото след няколко дена  Peace
Калинуциа, добре дошла!   bouquet
Дамаянти, хич и не мисли да се обезкуражаваш и да се отказваш, да не ходя да вадя тиганЯ да намествам мозъци разни  Crazy Има застои, ако се откажем си връщаме с лихвите, това ли искаш?  Mr. Green Надявам се да съм те уплашила  Joy
Ло, резултатът ти е впечатляваш, не виждам защо не си доволна. Просто си има застои, както казахме вече няколко пъти, и след това нещата тръгват отново надолу  Peace
Синеочка, добре дошла   bouquet
Атракция, ми кажи им "надебеляла съм с 16 кила, ама се научих как да се обличам и да не ми личи"  Joy

Кри  Hug Дори  Hug Креми  Hug  Лео  Hug  Дилу  Hug Фламе  Hug Цвети  Hug Лени  Hug Не съм  Hug  Кати  Hug Татяна  Hug Зеленко  Hug Смайлс  Hug Татит  Hug Мими Георгиева  Hug Бърни  Hug Тони  Hug Пираня  Hug Хармони  Hug Мадикен  Hug Диста  Hug Виши  Hug Скорпи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт