Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 630
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Горда, поздравления   bouquet

Аз вече 3 дни задържам Sad Не, че е нещо кой знае какво
ама ...................  Rolling Eyes

Аз съм ЗА срещата също, само да не ходим някъде
извън София точно тогава.
Иве, искам много да те видя и да те нагушкам  Hug

Като ви чета какви неща си приготвяте направо падам.
Аз да си призная, най-голямата манджа, която си направих
от началото до сега е омлет с пиле. Да си призная и това,
че не ми се занимава, наистина. Взимам си от някой ресторант
3 пил. пържоли на скара, измивам ги, защото прекаляват със солта
и това вечерям и обядвам. Странното е, че се чуствам супер и са
ми много вкусни. Дано не ми омръзнат скоро.

Лек, успешен и най-вече отслабващ ден на всички   bouquet

# 661
  • София
Бейби дол, ами с децата отиди. Няма ли някой с по-големи деца, та да се занимават заедно newsm78
За лунуването  - на мен ми се струва несъвместимо с принципите на Дюкан. Това си е глад, все пак, който не ни е помогнал много досега. Пък и умирам от страх да не би организма ми да си помисли, че го лишавам от храна и да вземе пак да складира за черни дни...

# 662
Горда, поздравления за отличната оценка на дъщеричката  bouquet

Зеленко  Hug сега ми хрумна, че за планина можеш да си вземеш от испанската лайт шунка, дето я има в Елемаг. Не вярвам да се развали за 1 ден носене в раницата ти. И замразени рулца от раци - докато се изкачите, ще се размразят  Laughing Евентуално готови телешки кюфтета  newsm78 естествено кексче, извара също. Е, доста ще ти тежи раницата, а като сложиш и зеленчуци  #Crazy Ще си спомниш как е било, преди да свалиш тия килограми  Joy

...и риба, и риба (консерва) Flutter . Може и тостер-сандвичи да си направиш- класика за планината Wink

не можах да го изгледам, #Crazy ужасно е ,дано на никой не се случва такова нещо  Praynig

Аз пък внимателно го изгледах, за да знам какво не трябва да допускам да се случи с детето ми Sick

# 663
Снощи най-накрая си намерих трици Simple Smile че тук при нас няма такова животно и трябваше да си ги поръчвам специално. Сега почвам да изваждам и за тях специални рецепти Simple Smile

Като се прибирах от работа, такава носталгия по сладоледа ме налегна, че не е за вярване – жегата е виновна за всичко Simple Smile Забърках си сладоледче по дюкански със кисело млако и степче и много ми хареса Simple Smile

Тази сутрин катара нямаше промяна, но нищо – аз така или иначе навлизам в ПМС и очаквах подобен резултат.

След изчетенето реших да покарам малко на 5/5 и като ми омръзне или натежи да почна 4/3.

Благодаря за съветите! Окуражават ме постигнатите от Вас резултати Simple Smile Хубаво е да прочета, че има толкова много доволни от режима.

# 664
Добро утро и от мен!
Да не чуе дявола , ама кантара взе да се размърдва показа ме 61.8/вчера 62.200-62.300-62.000/след това играене нагоре надолу последните 2 седмици.А дано тръгне надолу пак че ми се плаче вече, като прави така newsm17.

И аз да ви разкажа една случка от вчера. Влизаме в една сладкарница с моя/само нея имаше в квартала най близо/ а не бяхме ходили там от поне 2-3 месеца. И аз естествено хвърлих само едно око към тортите, ама не ми се прияде/ което е странно/. Жената ме погледна и каза, а здравейте не сте идвали отдавана. Загледа ме пак и каза -АУУ ама много си отслабнала, леле супер браво. И точно тогава влезе и моя човек че се моташе при колата и само се усмихна и вика даа много много.Е толкова кеф ми стана, та забравих и кантара, и задържането и всичко.Добре че той си ме забелязва и се радва на възвърнатите ми кг. Докато в работата, забелязаха ама на 2 месец и само по един коментар и това беше.
А сутринта си хапвам кекса с кис мляко, и влиза един колега-абе нали си на диета само ядеш ква е тая диета.
Е да не ви казвам къде го наврях, та излезе като насран newsm65. Еми заслужи си го.

Та това е от мен много гушки на всички, свалени кг и много усмивки Hug  bouquet.

# 665
Да, може и с тях в краен случай  Grinning

За лунуването съм съгласна, че не е съвместимо с този режим, в основата на който е редовното хранене...

# 666
  • София
Привет, Дюканки. Дълго четох темичките ви, но няма да се присъединя към вас, защото Г-н Дюкан каза, че трябва да съм с два кг повече отколкото съм в момента - не съм съгласна. Mr. Green

Влизам да ви уведомя, че в Пикадили има промоция на овесени трици. Сутринта ходих да си напазарувам и гледам още на входа, голям щанд с овесени трици. Викам си това ще да е само за Дюканките, качвам се в офиса да им кажа. Heart Eyes

Лек ден, пожелавам ви всичко най-хубаво, много фини да станете.   bouquet

П.П. Говоря за Пикадили в МОЛа на Стамболийски.
П.П.2 Не правя реклама, само от чисто сърце и душа Crazy

# 667
Здравейте момичета,на диета съм от вчера а вече съм -1кг. не знам как стана но е факт.Вчера накарах съпругът ми да ми купи ел.везна за да мога по-стриктно да следя килцата  Mr. Green.Аз сам на трети олекотен етап понеже,кърмя и въпреки това съм -1кг.Пожелавам на всички лек и отслабващ ден на всички    bouquet .

# 668
Горда Hug, а една снимчица за воайорите с новите червени панталонки?

Снимчица евентуално довечера...   Crazy

# 669
Венерас,адмирации - СТРАХОТНА СИ!!! Hug Hug HugИзпих си водичката,кафенцето и си хапнах с удоволствие една чушка пълна с обезмаслена извара. Rolling Eyes ОХХХХХХ Praynig голям кеф!

# 670
Привет, чаровници  newsm03 .
На всички с поводи   bouquet .

От доста време не съм писала,но няма какво толкова важно да кажа  Mr. Green .Режимна съм и се въртя около 68кг.За новичките да кажа,че подминах килограмите които ми дава калкулатора,а и първоначалната си цел,но пуста лакомия .....  Crazy .Продължавам във втора фаза до края на месеца и се хвърлям с главата напред в трета.

Зеленко,като планинско чедо да ти кажа,че в балкана все още си е студено(особено вечер),така че не се притеснявай много относно храната и хладилника.Във всички хижи има хладилник и можеш да помолиш хижарите да го ползваш.Но,ако се притесняваш, можеш да си сложиш храната на прозореца за през нощта.Свари си яйца,вземи си вакумирана пуешка шунка,опечи си пържолки на скара или пилешки бутчета.Повечето хижи вече са като хотели и предлагат добро меню,в което има скара.Ако ли не,то позволяват да се ползва кухнята от гостите.Мляко 0,1% надали има,но някакво кисело мляко със сигурност има във всяка хижа.За един-два дни не мисля,че ще е голям проблем,ако си хапваш триците с по-маслено мляко.А и при един преход се изразходва доста енергия.И не забравяй дебелите дрехи и стабилните обувки.По високите и по-усойни места все още има сняг.Дано не се обидиш от препоръките ми,но съм се нагледала и наслушала на истории с неподготвени туристи (макар,че от постовете ти съм се убедила,че ти не си от този тип хора) Hug .

И да си похваля малко детенцето  Blush .Има шестица на матурата по география,което значи,че кандидат-студентския изпит отпада,защото там където иска да кандидатства приемат тази оценка вместо изпита.Сега остава само изпита по английски и живот и здраве наесен ще си имам студентка  Praynig .

Лек ден на всички  love001 .

# 671
  • София
А сутринта си хапвам кекса с кис мляко, и влиза един колега-абе нали си на диета само ядеш ква е тая диета.
Е да не ви казвам къде го наврях, та излезе като насран newsm65. Еми заслужи си го.

Та това е от мен много гушки на всички, свалени кг и много усмивки Hug  bouquet.
[/quote]

Veneras Мила, ти си постигнала толкова много за визията си. Страхотна  си. Въобще не се ядосвай на такива неща свързани с коментарите на колегите. Няма значение кой какво си мисли, понякога хората просто не искат да кажат добра дума. Аз много често си мисля, че ако кажеш нещо хубаво на поне 3 - ма колеги / съседи или дори непознати хора / денят ти става по - лек, а и на хората също. Но в  характера на българина е по-скоро да критикува, отколкото да каже нещо позитивно.
Ти задържаш май малко  в момента и затова така си се притеснила. Свиркай си.   bouquet
Отслабваме, защото искаме да се харесваме самите ние.

Хайде лек и отслабващ ден на всички, че слабителен   ми се струва леко опасно  Joy

# 672
Таня маня и весито 5 . Мерси милички.
Ми вярно задържам в момента, даже и качих /последно съм видяла 61.9 на 07.06/, та затова ми беше много гадно. Дано най накря потръгнат пак нещата.
За визията да и в момента се харесвам. При мен е сложно винаги съм била много слаба/45-48 кг/Е вярно е било в пубертета , ама си помня че се ми викаха тапицирам скелет.После взех по малко да качвам равномерно и си ги държах около 55-58 доста време. Последната зима най- вече качих много за много кратко време-10 кг та и малко отгоре и докато се усетя работата беше станала трагична просто. И сега като не се погледна в огледалото , още си мисля че съм кита който бях станала.Ама тоя синдром го има при всички момичета.Та ето свалила съм 12 кг и ми е странно дори как съм била толкова много и как съм го позволила.
Та успех на всички момичета и най -важното е че се научихме да ядем правилно-което е 100% гаранция че вече знаем как да не качваме такива огромни кг/които за съжаление после много трудно се свалят/

Аз вече съм по добре, не се шашкам, гледам си новите дрешки, обличам си старите от преди няколко години дори и съм казала майната му на кантара, колкото ще да показва аз съм си супер.Та имам още месец в 2-ра-това съм го решила с сигурност, и каквото и да показва кантара си минавам в трета. Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 11:14 от veneras

# 673
здравейте момичета, аз се завърнах от болницата
всичко мина добре и ми махнаха сливиците, сега обаче болката е огромна, за съжаление сигурно ще се наложи леко да увелича дните на зеленчуци, защото иначе кашите няма да станат, киселото мляко ми щипе и още немога да го ям, току що си направих овесена каша и сега чакам да изстине
благодаря на всички за добрите пожелания, подкрепата ви е наистина голяма
още не съм ви изчела, но днес сигурно и това ще стане
за сметка на болката, съм много уснихната, за което много ми се чудеха сестрите в болницата Simple Smile

приятен ден на всички   bouquet

ПС: нямам представа с тоя глад и само вода до къде ще я докарам, едвам нося себе си, изобщо незнам кантара какво показва, но утре имам намерение да видя

# 674
Привет от мен.
Не съм се мерила, изпокарах се с мъжа, от ранни зори се дъвчем.
Пък и някакъв клент си немА работа, та ме изкоментира нещо, че съм с къси панталони.Та моя избесня. И съвсем  вече не можем да се гледаме днес.
Имаме три дни да си сменим личния лекар, то всъщност два, днешния мина. Ама нашия си имал други ангажименти. И ми иде да го набия.
Мисля да дезертирам и да си ходя сама на море.
Коремът ми стърчи, трагична работа в профил, трябва да го глътна и да не дишам.
Или да си ходя с широките блузи, барем имам бая такива.

Отивам да купувам сакове, че единият от старите е скъсан, дявол знае как и от какво.
Може пък да ме открадне някой арабски шейх с очите на Джъд Лоу.
И други гадости се случиха, ама няма да ви рева тука.

Хубав ден!

labello Hug Тялото ти - по-закръглено или по-фино -  ще превъзмогне болката,  какво го искаш? Wink Ще се справиш, силно момиче си ти.

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 11:41 от Орелия

Общи условия

Активация на акаунт