Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 635
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 675
здравейте и от мен

да се похваля вече боря 10-то кило и съм много щастлива newsm68

за срещата в неделя,няма да мога,че няма да съм в София.Ще ходим да видим детенце,че е при баба си.
В понеделник бях на родителска среща,че щерката ще е 1 клас в 138-мо и така

много отслабващ ден Ви желая
Целувки

# 676
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
labello бързо да оздравяваш.А това че няколко дена ще хапваш повече зеленчук ,не го мисли сега.Здравето преди всичко. Hug
Днеска голяма жега по морето,който е без работа да стяга банските и чадърите и марш да се печете и най -вече къпете ,че аз в тая работа с печенето  съм като децата - хич ме няма,дай ми да се гьоля. Crazy
Сега за отчета,днеска съм колкото и вчера,ама точно преди час се сдобих с МЦ,с един ден закъснение,( с една дума без аномалии,както ни плашеха по бтв) така че сега да видим като отмине дали все пак ще видя бленуваната вече деветка.Много ме е яд ,дето не си купих кантар още в началото. Rolling Eyes Ако го бях направила сега нямаше да се чудя колко точно съм свали,пу да му се невиди.Гледам с МаМакуини сме почнали на 26.05 а тя вече отметнала почти 10 килограма,пък аз идея си нямам. newsm78 Знам само че от 04.06 съм с -2 кг,ама преди това ми е пълна мъгла.Но и до 26 има още 8 дена де,поне още кило може да падне след МЦ( поне се надявам де).
Вчера нахално ненахално  питах за чат аз ,ама всички мълчат като партизани.Не щат новобранци явнооо.Нищо,няма да плача много и ще чакам да отметна 4-5 месеца до де стана и аз ветеран. Mr. Green
Айде приятен обяд на всички.  Peace

# 677
Орелия не се ядосвай. И моя ден тръгна гадно от сутринта, като ме ядоса колегата. Ама сега се оправиха нещата.
Умрях от смях , говоря с шефа и влизат колеги -яя колежката е с бели панталони я да я снмаме. Сега седнах да ям и пак ме снимаха да покажат диетата на колежката , дето само яде и слабее/половината поне забелязват/
Та ги качвам и вие да се посмеете.
http://images26.snimka.bg/006125589-big.jpg               Дюканка в действие с зелева салатка и печена скумрия hahaha Joy

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 11:14 от veneras

# 678
Аз пак досаждам, може и малко тъпичко да ми прозвуча въпросът сутринта, но не това беше целта  Embarassed По-скоро се чудех може ли това да е "фалшиво" сваляне на кг, като не усещам иначе разлика и да се покаже отново старото тегло утре например. Предварително благодаря   bouquet

# 679
Севдамир -мила за свалено 1.400 няма как да го усетиш по дрехите, по скоро може да ти е по леко на корема. Аз почнах да усещам свалените кг след 3-4 някъде по дрехите и корема и че ми стана по леко. А първите кг са от свалена вода.Успех , още малко и ще почнеш да усещаш нещата.

# 680
За да мине по-лесно работната ви седмица,
за да разпуснете в средата й, за да видите мили хора,

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ДЮКАНСКА СРЕЩА
НА 18.06.2008 Г. В 18:30 Ч. НА ПАМЕТНИКА НА СЕВАСТОПОЛ - където и да е той, защото според мен няма такъв.

Ще пием вода, кола и още нещо някъде на плажа,
 без предварителна резервация сме!

Привет и от мен Hug
Елена, успешна трета фаза  Heart Eyes
Браво на дечицата на 2в1 и Горда   bouquet
Лабело, радвам се, че всичко вече е минало. Бързо се възстановявай  Hug
Кри, Вещи, Съни, Фоли, Геци, Аби, Славе, Перле, Катета, Лени, Насти, Гуди, Нелитата и всички, които пропускам Hug

# 681
Лабелло, радвам се, че вече си наоколо  bouquet  bouquet
Знам каква огромна болка изпитваш в момента - споделих ти, че ми правиха подобна операция - но не само сливиците - а и певчески възли махаха...Та, съчувствам ти, мила Hug
Ще изтърпиш. Търпи се. Сигурно са ти казали - нищо топло не трябва да хапваш два-три  - иначе щипе и боли още.

За хапването:
Защо не опиташ степче желирано и добре охладено?
Можеш в блендера са смелиш почти на пюре пилешкото месо - печено или варено, дробчета - смлени - всичко на малки хапчици и хапвай. Simple Smile Peace
А утре-вдруги ден и кисело мляко ще можеш пак да хапваш Peace Peace

Мен в първите дни ме спаси една супа - ангелска супа и казват - но не е режимна, защото се прави с картофи. Жалко - но ако махнеш картофите и просто си направиш бульон от връзка магданоз и малко други зелении/пресен джоджен, примерно/, перце лук и чесън и да си го застроиш с яйце и мляко - гарантирам ти, че ще ти олекне от такава супа.

Поздрави отново на всички - прегръщам ви. Hug

Днес ми е много изнервено - съвпаднаха ни май някакви лични гадни периоди с любимия, та се дъвкахме за закуска Cry Cry
Трудно е когато той е на 500 км оттук...
Е, толкова от мен.

# 682
Момичета БЛАГОДАРЯ на всички, които ми изпратиха книгата! Няма да споменавам имената им но   Hug smile3525 smile3508 txtloves. Вярна е поговорката, че "   Сговорна дружина - планина повдига". Вие сте върхът! Останах приятно изненадана, колко много момичета си направиха труда да ми отговорят и да ми дадат сила и кураж. Аз като гледам така, май ще се окаже, че съм "най-младата" дюканка, обаче имам Вашият младежки дух, подкрепата и обичта Ви и НАПРЕД!
    Е ще трябва и да поработя днес, затова Ви оставям и ви пожелавам мнооооооооооооого  - през днешният ден! Гушки, филютки!

# 683
Най-сърдечни поздрави и целувки за Бачи и Луда гъба. Браво момичета! Hug

# 684
Много благодаря за отговора, звучи ми логично, ама аз да си попитам Embarassed Надявам се наистина да продължи така и да започна да усещам нещата, че толкова съм се депресирала с тези кг отгоре, че ме е срам как ще се върна на работа след 2 месеца.

# 685
Здравейте и от мен.Днес минавам във втора фаза.За 6 дена ударен само -2.2000 кг. Cry(а така ми се искаше малко повече).До финала на целта остават 10кг Tired.За сега мисля да я карам 5/5 ама да видим какво ще покаже кантарчето Blush.Лек и усмихнат ден на всички. Hug

# 686
добре де, на някой да му се е случвало да напълнее покрай режима? вчера скъсах едни дънки, които преди 2 седмици носех  Confused в края на МЦ съм, в ПЗ съм (вчера беше 4 от 5 дни) и ми е адски депресирано. мислех, че на мерки поне свалям - нищо не свалям. от ония 2кг в началото няма промяна, имам чувството, че съм станала по-"здрава", не знам как да го обясня... с охота приемам утеха или съвет  Rolling Eyes

# 687
здравейте момичета! от много време  ви чета ,но съм чела по стари темички.не сам много наясно с форума,едва се регистрирах. На режима съм от 38дни имам малко килограми за сваляне ,но много трудно става!!! само ми варират килограмите една седмица съм едно кило на горе другата едно надолу и така вече4е от 2-седмици!Ако някой може да ми помогне и да ме посъветва нещо, ще съм безкрайно благодарна!!!! Praynig

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 13:43 от a_0426

# 688
добре де, на някой да му се е случвало да напълнее покрай режима? вчера скъсах едни дънки, които преди 2 седмици носех  Confused в края на МЦ съм, в ПЗ съм (вчера беше 4 от 5 дни) и ми е адски депресирано. мислех, че на мерки поне свалям - нищо не свалям. от ония 2кг в началото няма промяна, имам чувството, че съм станала по-"здрава", не знам как да го обясня... с охота приемам утеха или съвет  Rolling Eyes
Ами да се пробвам да те утеша Hug.Долу-горе сме на едно положение.И аз свалих само 2.200.(по горе писах)Ама няма да се предаваме-Не трябва!.Малко инат (и много вода) и ще ги разкараме тези досадници #Cussing out.Няма начин да не стане Peace.Мисли си за хубави неща  не мисли само за това. Hug За другото лято да сме пушки-пък ако стане още това лято ще е супер Money

# 689
  • София
Здравейте и от мен мили момичета!Днес съм много щастлива,защото след дългото играене на кантара май повече нагоре днес съм с -300 гр от вчера.Ура!Да споделя какво забелязвам,не че откривам топлата вода,но лично за мен се отнася-от 3 дни увеличих количеството на водата на близо 3 литра и се старая да не ям след 19.30 часа,най-много малко кисело мляко със степче хапвам и вече втори ден имам минуси,досега не ми се беше случвало.Обикновенно като сваля после две-три седмици ми играе кантара нагоре и чак тогава имах минус.Чувствам се перфектно,изпълнена съм с енергия,а и комплиментите,които получавам още повече ми дават криле,знам,че ме разбирате.Е,  вчера една приятелка ми каза-хм,не намирам никаква разлика,все същата си!А от най-добрата ми приятелка единствения коментар беше-розовото много ти отива! Joy И все ме питат докога ще гладувам,няма ли да спирам,а се мислят за експерти в диетата.По принцип не обичам да съм груба,но казах,че нужда от лекции нямам и не приемам съвети от хора,които изобщо не са в час с режима,но пък тайничко ми е гот,защото виждам злобните погледи  Simple SmileВ момента си правя режимен сладолед с машина,която го разбърква в камерата,после ще споделя резултата.
Veneras,благодаря,че сподели за стягащото мляко,мажа се редовно и забелязвам положителен резултат.
Лек ден и много минуси да има!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт