Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 661
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 690
добре де, на някой да му се е случвало да напълнее покрай режима? вчера скъсах едни дънки, които преди 2 седмици носех  Confused в края на МЦ съм, в ПЗ съм (вчера беше 4 от 5 дни) и ми е адски депресирано. мислех, че на мерки поне свалям - нищо не свалям. от ония 2кг в началото няма промяна, имам чувството, че съм станала по-"здрава", не знам как да го обясня... с охота приемам утеха или съвет  Rolling Eyes

Аз напълнявам, но съм 2-3 дена преди МЦ - от понеделник до днес съм +почити 2 кг., а съм абсолютно режимна - вчера момичетата ми казаха че е от МЦ, предполагам и при тебе е поради тази причина.

# 691
Здравейте и от мен момичета!Имам един въпрос към вас,защото май малко се притесних.Днес ми е втори ден от началото на диетата,обаче сутринта като станах и се почувствах много зле,нямах никаква сила,всичко ми се премрежи пред очите и корема ми се сви на топка и ми се навдигна,после полегах около 5 мин и пих малко вода и ми се размина.Дали е от диетата,на някох от вас случвало ли се е?Моля ви посъветвайте ме нещо. Sad Sad Sad

# 692
Русичко а кръвното премери ли си?Аз съм нямала подобен проблем Grinning.

# 693
Не съм го мерила,но аз имам доста ниско кръвно попринцип,а и от топлото време ми пада още повече.

# 694
Русичко,вероятно това е временно.Аз не съм имала такива проблеми.Според мен-направи ударния етап до края и виж,каква е ситуацията....
       Венерас,страхотна си!Не знам как устояват мъжете около теб??? smile3511 smile3533 smile3515

# 695
Русичко, нормално ти е неразположението - организма ти е в шок, което е целта на ударния период. Пий вода и айрян със сода и бъди готова да посрещнеш спокойно тъмните кръгове пред очите. Моето кръвно също е ниско по принцип - и за се чувствах така през няколко дни в началото, че и преди два дни напарво на улицата щях да припадна - от жегите и кръвното.

Кола-лайт с една лъжичка нес-кафе - във висока чаша с ледчета - това фрапе е много силен и сигурен начин /а и вкусен/ за вдигане на кръвното - НО НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 НА ДЕН!!!!! - все пак товариш сърцето си в момента - не прекалявай.

Ако обаче не ти минава неразположението - отиди при Джи пи-то си.

# 696
Здравейте, да се присъединя към вас. На диета от неделя. Вече - 2,5 кг. Явно съм задържала много течности и сега ги чистя. Много е приятно сутрин, като види човек кантара. Не съм си поставяла някаква точна цел, но искам да отслабна около 15 кг поне. Бях малко скептична ама май се поправям  Joy

# 697
Здравейте, да се присъединя към вас. На диета от неделя. Вече - 2,5 кг. Явно съм задържала много течности и сега ги чистя. Много е приятно сутрин, като види човек кантара. Не съм си поставяла някаква точна цел, но искам да отслабна около 15 кг поне. Бях малко скептична ама май се поправям  Joy
Мерси много за съветите ще пробвам задължително и дано да не ми е много лошо! Wink

# 698
Опа обарках цитата  отнасяше се публикацията на мишана-глезана.

# 699
Преборих вируса, от днес съм в 3-та  bowuu , да видим какво сабя ще покаже. Влизам в 3-тата 59 кг, но това последното кило не го броя, щото 3 дни не съм яла. Явно днес е критичен ден откъм кавги с половинките  Rolling Eyes, не се косете момичета, това все пак са МЪЖЕ smile3515

# 700
  • София
Не съм го мерила,но аз имам доста ниско кръвно попринцип,а и от топлото време ми пада още повече.

От кръвното е - аз съм с ниско също..... те момичетата вече са ти отговорили но и аз да предложа айран със сол и кола лайт мен ме вдигат на крака .... комбинацията кола и нес сигурно също е добра..... но там зависи колко ти понася кофеина ..... на-добре в жегите не излизай ... ако не ти се налага
успех ..... дано се съвземеш скоро   bouquet ..... а и още нещо това състояние е описано от Дюкан в книгата .....

# 701
Тъй, тъй, тъй
Връщам се от магазина "Здраве за Вас" с много притеснения и мисли в главата. Запитах това, онова за триците продавачката и тя ми обясни, че са доста вредни, когато се приемат за дълъг период от време и в количества като нашите. Остъргвали лигавицата на стомаха, защото той изобщо не бил пригоден за прием на такъв вид храна. Тя ги ползвала само когато готви да речем картофи и в тях няма никакви фибри. Или бял ориз. Поръсвала готовото ядене.
Незнам, какво да мисля.... newsm78  На мен ми звучи логично. Сега ще ровя за инфо в чичко гугъл.

# 702
Момичета един малко тъп въпрос, но мислите ли, че ако едно варено пиле се свари днес и се сложи в хладилника, ще става за ядене в други ден?

Благодаря.

# 703
Момичета един малко тъп въпрос, но мислите ли, че ако едно варено пиле се свари днес и се сложи в хладилника, ще става за ядене в други ден?

Благодаря.
Не зная ,но ако ще опитваш поне го свари вечерта newsm78.Пък защо да не става щом си е в хладилник newsm78

# 704
  • Пловдив
Защо пък да не става?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт