Имам нужда от мъжко мнение.

• 9 414
  • 173
  •   1
Отговори
       Здравейте . Много искам да видя нещата с мъжки очи затова ще попитам ;бихте ли приели жената която уж обичате бременна от друг .Значи - обичали сте се много , но по обективни причини , които са много -ама наистина много +време и разстояние са ви разделили.Опитали сте да се забравите и да започнете свой живот , но не сте могли - в крайна сметка сте разбрали, че не можете един без друг и страшно много се обичате , но тя вече е бременна от друг .
    С този другия тя така или иначе се разделя защото е било грешка .Колко може да прости любовта?

# 1
Тя защо задържа детето щом не се обичат newsm78

# 2
   По мед. причини и с надеждата в началото , че нещата ще потръгнат , че трябва да се опита поне в името на новия живот .

# 3
значи си се надявала .че човека който е до теб е верния Peace

# 4
     Не точно верния а че би могло да се получи при желание и от двете страни , нов живот е все пак , желан , хора на години сме , не деца , но ...не става .Това в случая не е важно , края е ясен , за другото питам .Не говорим за това да поеме отглеждането на чуждото дете , то баща си има , който ще си е отговорен за него .

# 5
Не съм мъж, но наистина всичко зависи от чувствата на този мъж, към жената бременна от друг. Ако са достатъчно силни, може и да се получи нещо.. но по принцип едва ли мъж би бил щастлив и без колебания да приеме такова положение.
А и детето има много общо, нали ако са заедно това дете ще е част от живота му, съвместно с жената ? Без значение, че биологичния баща е поел отговорност. Реално детето ще се отглежда от майката и този, който е с нея.

# 6
       Здравейте . Много искам да видя нещата с мъжки очи затова ще попитам ;бихте ли приели жената която уж обичате бременна от друг .Значи - обичали сте се много , но по обективни причини , които са много -ама наистина много +време и разстояние са ви разделили.Опитали сте да се забравите и да започнете свой живот , но не сте могли - в крайна сметка сте разбрали, че не можете един без друг и страшно много се обичате , но тя вече е бременна от друг .
    С този другия тя така или иначе се разделя защото е било грешка .Колко може да прости любовта?

Simple Smile)))))))))))))
Амана от тея грешки бре!
Ся щи рекне нещо батЯ ти.
С бившата ми имахме дете / пеленаче/, ама тя запраши и забременя. Преди да роди и тя го сметна за грешка Simple Smile
Тя имаше условие - да не правя разлика между двете деца / абсурд/ - е свремето може би.
Ама аз се избъзиках/не че го мислех/  - ОК, обаче искам въпросния да няма никакъв контакт с това дете, ако ще го отглеждаме като наше
Simple Smile
Не, не бих приел, защото си вкарвам автогол! Въпросния винаги може да се наеси в живота ни и е излишно усложняване, някой да ти диша във врата! Повярвай ми -сам си го натикваш!
Днес е в грешка с единия, утре е в грешка с другия - даже съм бил женен за такава!
Да се разбере сама съ себе си и тогаз!  С 2 ръце ти гарантирам за следното:
кучето кат се научи да яде лайна, ця л живот ги яде!
Успех!

# 7
   По мед. причини и с надеждата в началото , че нещата ще потръгнат , че трябва да се опита поне в името на новия живот .

Аууу, рпите да ви правят на малоумници ?! Нагледал съм се на "цветни бременности", "извънматочни" и ко ли не  па после си раждат на конвейр!
Я се образовайте малко и влезте при ваш гинеколог с нея - мн интересно става Simple Smile
Я да не се вързваш на курвенски примки - аз се вързах и после всичко се излезе!
На 33 съм и си гледам детето без оная - ама то не беше и рев, то не беше и медицински аномалии!
Убеди се сам! Курвите ги умеят сълзите и фаталните изходи
Я да не вярваш - да си оставя детето на бащата - аз как си го гледам
другия баща и той си го гледа
не се вързвай на стаандартната им сълзльовка

# 8
Не съм мъж, но наистина всичко зависи от чувствата на този мъж, към жената бременна от друг. Ако са достатъчно силни, може и да се получи нещо.. но по принцип едва ли мъж би бил щастлив и без колебания да приеме такова положение.
А и детето има много общо, нали ако са заедно това дете ще е част от живота му, съвместно с жената ? Без значение, че биологичния баща е поел отговорност. Реално детето ще се отглежда от майката и този, който е с нея.

Брей, Васенце - явно четеш киги и нямаш деца!
Много ги измисли:)
Реално моето дете се отглежда от баща си, с помоща на баба, дадя, чичо, братовчеди - нещо да кажеш?
Всяйко едно дете бих обгрижил, но ако трбва да избирам - нали разбираш!
Не , не бих приел дете от жена, с която съм бил
Да, бих приел дете, от жен с която не съм бил!
Тогава е друго!
Пича е само "пристанище"
И ще направи голяма грешка - може да е пич и от разстояние - без да се погубва, а и да си гледа живота!

# 9
 Laughing  Laughing  Laughing още съм будна та ще ти отговоря...
Много си надъхан, личи ти, че си имаш болка някаква, твоя си работа.
Тука у форумО сме на думи поне по-толерантни.
Деца имам - тъкмо две - пет годишни, вярно драми покрай мен не е имало, щастливо си живея с един мъж повече от 10 години.
 Ако четеш добре, самата аз писах, че едва ли мъж би приел жена с дете от друг мъж, има и по -дълбоки причини, от тези, които ти изтъкна, но сега ми се спи и не ми се пише.

# 10
     Аз съм жена .Мед.причини са 2 загубени бебета преди това със спонтанни аборти от въпросния татко, който е и присъствал н тях - повярвай жестоко е .Цяло чудо е забременяването , а още повече износването .
      Това се случва в края на 12год. връзка.Но за това не ми се убеждава .За гледането - не всички мъже са  като теб .Някой цял живот не могат да се откажат от кръчми , купони , жени които заварвах в леглото бременна , да преспиват с приятелките ми и да ми разказват, пиене...Но няма да се оправдавам.Благодаря за мнението все пак.

# 11
Laughing  Laughing  Laughing още съм будна та ще ти отговоря...
Много си надъхан, личи ти, че си имаш болка някаква, твоя си работа.
Тука у форумО сме на думи поне по-толерантни.
Деца имам - тъкмо две - пет годишни, вярно драми покрай мен не е имало, щастливо си живея с един мъж повече от 10 години.
 Ако четеш добре, самата аз писах, че едва ли мъж би приел жена с дете от друг мъж, има и по -дълбоки причини, от тези, които ти изтъкна, но сега ми се спи и не ми се пише.
ne skypo  мамче!
Просто искам да дам и друга гледна точка на момчетата ! Ако задам лично мнение, никак няма да е добро! Все пак бременнаа жена е сещена! Каквото и да е , тя е нещо велико - след време може да се дърли някой с нея! Аз може да съм всякакъв, но жена с корем, трябва се носи на ръце - после кото искаш
Не ме разбиеай погрешно
обсадихте и мъжкия клуб - няма отърване

# 12
    Аз съм жена .Мед.причини са 2 загубени бебета преди това със спонтанни аборти от въпросния татко, който е и присъствал н тях - повярвай жестоко е .Цяло чудо е забременяването , а още повече износването .
      Това се случва в края на 12год. връзка.Но за това не ми се убеждава .За гледането - не всички мъже са  като теб .Някой цял живот не могат да се откажат от кръчми , купони , жени които заварвах в леглото бременна , да преспиват с приятелките ми и да ми разказват, пиене...Но няма да се оправдавам.Благодаря за мнението все пак.

преди мене е имало сестра, която е починала
няма чудо мила!

има вяра!
ако ти каж, какво съм видял, ще ме обявят за луд
Айде помогнете и на лутащите се момчета
п.п: да речем, че част от това, което  ти е неясно, аз съм го преживял
детето не ти принадлежи
убий ме:)

# 13

преди мене е имало сестра, която е починала
няма чудо мила!

има вяра!
ако ти каж, какво съм видял, ще ме обявят за луд
Айде помогнете и на лутащите се момчета
п.п: да речем, че част от това, което  ти е неясно, аз съм го преживял
детето не ти принадлежи
убий ме:)
виждаш ли! Жените се гледате да се наврете при мъжете!
Ама ние не се врем при вас - оставете ни нба мира

ще добавям!
направихме огъня и колелото - все по- добре сте облечени
станахте и кранистки /ако ви кефи/
имате целите ни уважения
а не мислите ли, че отдавна прекалихте
?

Сакам да си гледам детето, а жента да чука чугун
Аз ще си гледам детето, а жената да  вдига 2 тона - това искам!
Аз нямам пари и жена ми искам да е милионерка
ако може манекенките да се самоубиват при визията и
пък аз ще съм наблюдател
намерихме начин

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 03:20 от sevus

# 14
   Извинявай , просто търсих и друга гледна точка - мъжете сте повече реалисти и ми се струваше добра идея някой да ме свали на земята ако трябва в преценката .Не искам да се натрисам на никой в това положение , нито да моля да ме приеме,но  нали с дете или без - моето сърце , чуства са си все същите само че вече узрели ,осъзнати.
     Аз бих приела и простила абсоютно и без да се замисля любовта си с дете , естествено ако е истинска , тогава си струва.
   Ипак казвам- имаше обективни  причини това да не се случи по-рано .

Общи условия

Активация на акаунт