Имам нужда от мъжко мнение.

• 9 420
  • 173
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде ...
Наборке, виж, не и е лесно нито на нея, нито на него, явно е , че се лута в чувствата си на този етап, и това никак не е нещо, което някой би желал да изпитва.

Ако беше чела темата, чеше да видиш, че това, което изписахме, се случва на практика, но ако си в нейната позиция, ще видиш, че колкото и да осъзнаваме разума, емоциите и чувствата имат техни си, съвсем различни измерения, на които се поддаваме повече, отколкото бихме искали съзнателно.

Идеята ми е, колкото и да сме силни, защото не ни е на главата ( знам - ние не бихме си го причинили, не бихме изпаднали в такава ситуация, защото ние мислим, контролираме всичко ... или - май не винаги, а? ), е добре да правим това което е редно, а именно - да застанем до нея.

Защото тя е дошла с разбито сърце и молба за помощ.
Тъпо е да я репликираме.
Всеки може ( и аз попрочетох, че има разминавания на моменти ) да посочи с пръст.

Малко обаче могат да бъдат полезни ...

Искаш ли да се опитаме да сме от тях?

# 166
Наборе, както казваш Simple Smile не знам как разбра годините ми, защото ника ми е далеч от истината и няма нищо общо с възрастта ми.
Чела съм историята от самото начало и ни най-малко не бих искала да репликирам или обидя авторката. Напротив бих се радвала да е щастлива и да е намерила мъж до себе си, честно с трепет чаках да пише как са се стекли нещата с онази очаквана среща...
Може би съм прекалено любопитна, но не разбирам дали все пак е с този мъж или не. Не се ли разбират, какво е станало, не би трябвало да е самотна.
Извинявам се ако прекалено много човъркам в темата, рядко си позволявам да пиша в този сайт.
Успех й пожелавам все пак.

# 167
  За любопитните - работата е там , че често човек прощава на думи и действия , но истински в душата си е трудно да простиш . Случиха се много неща и все още се случват , за които ако седна да разказвам трябва книга да пиша . Затова може би звуча объркано .
      Един сапунен сериал обаче мога да изкарам ако разкажа всичко от на самото раждане та до ден днешен , но... имам и момченце , за което се грижа сама та така .
      И аз съм си мислила , че много неща точно на мен не могат да се случат . Вземаш мерки , мислиш с главата си и готово ама не ! Живота понякога си прави майтап с нас. Вече го знам .
     Да , не си търся мъж обаче , мъж по принцип , ако тръгнеш да раждаш сама сама в 04ч. вечерта с две чанти багаж в ръцете , с изтекли води да пазариш в магазина на път за болницата и това е капка в морето ...първото си дете , да позвъниш на врата на болн. сам сама като изгонено куче .... и още , и още , и още ...  трудно  ще мислиш за розово бъдеще .Абе роман .

# 168
    Явно мъжа , който ми е писан спи и мрънка отатък в кошарата в другата стая . Преживях повече отколкото може да поеме нормален човек - говоря за болка и надявам се си платих . Това за мъжете от тук , които ме осъждат .
       И тях ги разбирам . Поне намерих приятели тук и това ми стига .
  Фимите обаче ряпа да ядат . Истината е някъде в бъдещето и тя ми предстои по- скоро да я осъзная , да я осмисля , а не да я разбера .
     Само се моля да успея да съм полезна за детето си защото то не е виновно и само мен си има .

# 169
Ще успееш разбира се  Hug
А ние сме тук, ако имаш нужда да споделиш с някого 

# 170
padnaliatangel, понякога на добрите хора им се случват лоши работи. Но пък може би при теб са се случили прекалено много, та е време вече да започнеш да се изправяш. Имаш син, ето ти първото хубаво нещо... Peace Hug

# 171
  • някъде ...
Виж ...
Сега и да пишем, няма смисъл, за теб това са само думички ...

Истината е друга.

След една година, ще се усмихнеш на света по друг, по-инстински начин...
И по-широко.

Откъде знам ли?
Дрконите знаят всичко ...

Ще чакаме усмивката да озари и тук  Hug

# 172
Аз малко закъснях  Laughing , но вместо запис един поздрав за авторката и за ddragon и в подкрепа на поста му.  Hug
 В живота на всеки има филми... всякакъв жанр... Wink

# 173
  • някъде ...
Пум ...
/за миг онемях/...
/икони няма да ползвам сега/

Това е ФИЛМЪТ, а това парче е било с мен много пъти в кофти моменти ...

Angel ...
Освен да ти подаря и аз едно пиано изпълнение, на музиката, от която винаги настъхвам ...

Общи условия

Активация на акаунт