Имам нужда от мъжко мнение.

• 9 424
  • 173
  •   1
Отговори
# 150
   Все още ми е прясно , предстоят ми и още трудни моменти , все още бъдещето е неясно и няма как да е иначе , но да се събудиш в 4ч. посред нощ стреснат и някой да те успокои с думите ; Аз съм тук , мила , вече съм тук до теб . и то след всичко ...Ами нямам думи .
наистина се радвам за теб  Hug имаш най-голямата богатство до себе си /пък и вътре в теб Grinning/
дано си вече по-спокойна и бъди щастлива!  bouquet
а за човека до теб - нямам думи! и аз се съмнявам на моменти, че има такива мъже все още, добре, че има такива истории, които да ме карат да се усмихвам от умиление  Simple Smile дръжте се един за друг и не ви трябва повече  Hug

# 151

българина това няма да го приеме, но виж европееца не му правят впечатление тия неща - обича ли не робува, но нашите хубавци трябва още малко да ги по възпитаваме, но всичко с времето...... Naughty

Секскюзми ама българина не е европеец така ли? Чукча ли е нещо или какво? И ти ли не си европейка? Ае сиктир от възпитателки.

Иначе - ебати филма. Чак не ми се верва. Ама все пак честито на печелившите. На другите да не губят кураж -иде нов тираж. Praynig

# 152
   Е , да знам как изглежда , но си е чистата реалност на 100% .

# 153
НИКОГА не бих приел жена с чуждо дете,особено ако сме се разделяли преди да направи детето от другия мъж с който е ходела след раздялата ни!!!

# 154
"...Някой цял живот не могат да се откажат от кръчми , купони , жени които заварвах в леглото бременна, да преспиват с приятелките ми и да ми разказват, пиене..."
А защо има жени, които допускат всичко това?! Но щом сценарият е с добър край, успех! Това, че има любов и прошка е така, спор няма.

# 155
  Да и аз заварвах бременна в леглото бащата на детето ми , тогава и загубих бременността , и той преспа с най- добрата ми приятелка за което ми разказа подробно , прощавала съм и толкова др. непростими неща . Случая при мен е съвсем друг и труден за разбиране .

# 156
  • Там, където ме обичат
Лично аз не бих го гледал тоя филм.
( не че съм представителна извадка - в ДиС боб редят да ни разкарат с Немо ).
Е, това не е вярно. NaughtyБез теб и Немо светът, пардон ДиС, не би бил същия Heart Eyes

# 157
  • някъде ...
Лично аз не бих го гледал тоя филм.
( не че съм представителна извадка - в ДиС боб редят да ни разкарат с Немо ).
Е, това не е вярно. NaughtyБез теб и Немо светът, пардон ДиС, не би бил същия Heart Eyes

С риск за спам :   bouquet Heart Eyes Hug
Благодаря ти  Hug Heart Eyes

( май е време да се позавърна в ДиС-а, тия дни определено ще понамина )

# 158

Драгонеееее Драгоне ... е/*ават ни нещо мамите вече .. да си Одим лииии  Thinking Thinking

# 159
  • някъде ...
Бе сти'а, бе, виж че има сърце накрая  Mr. Green Flutter Hug

# 160

бе туй сърцИ го дъвчат нещУ  tooth не шъ дай за дУбре  Whistling

# 161
  • някъде ...

бе туй сърцИ го дъвчат нещУ  tooth не шъ дай за дУбре  Whistling
Дъвчат, н' дъвчат- срЪце я  Crossing Arms  Joy Joy Joy
Ник'ди нИ 'одиш - н' т' давам - аз заради теб останах у форумо навремето  Hug

# 162
Трудно ми е да преценя!
Ако е с дете - да, но за бременна ще излъжа, ако дам директен отговор.
А и ситуацията е малко объркана, имали сте нещо, после чао, после здрасти?!?

# 163
    Е за сега сме заедно , живота ще покаже . Планираме и по- сериозна стъпка и си имам бебешор на близо 2мес. Не казвам , че е лесно , вече всичко се усложни , има проблеми , не сме същите , но сме заедно и това е важното .За това лято ще си спомням винаги !!!

# 164
Нещо не разбирам, хем казваш, че си самотна и за мъж не искаш да помисляш и всичко било някаква сапунка, а ето ден по късно казваш, че сте заедно...

Общи условия

Активация на акаунт