Имам нужда от мъжко мнение.

• 9 449
  • 173
  •   1
Отговори
# 135
  • някъде ...
На тоя клип като видя Стефани Сиймор с булченската рокля ми иде да се разплача като малко дете...

Ако некоя ме излъже да ме ожени пак само с такава рокля ще е.... Outta Joint
Пък мен ако някоя ме излъже пак - точно Стефани ще е  Mr. Green Joy

# 136
  • София
Няма тъга в ника. Има много символика. На двамата с мъжа ми това ни е любима песен. На мен най-любимата. В нея се съдържа сякаш цялата история на връзката ни, която е подходяща направо за сапунен сериал. Да, тогава имаше доста терзания и тъга, но вече не. Оженихме се ноември месец (не ни валя обаче) и това беше първия ни танц... някои казваха, че не е подходяща заради асоциацията с клипа, но просто няма друга песен, която да описва по-добре това, което някога изживявахме и което за нас приключи с щастлив край...
Извинявам се за лиричното отклонение и благодаря от все сърце за поздрава  Hug

Чакаме авторката на темата да каже след като толкова месеци я е валял студен ноемврийски дъжд дали изгря слънце и над нейното сърце   bouquet

# 137

българина това няма да го приеме, но виж европееца не му правят впечатление тия неща - обича ли не робува, но нашите хубавци трябва още малко да ги по възпитаваме, но всичко с времето...... Naughty

бебето е шанс да има и той дете, щом сте преживели 2 аборта, явно ти си здрава, да те взима и да не мисли.......

# 138
    Благодаря на всички , които наистина ми помогнаха със съвети . Особено - draggon !  Всички , които се подиграха и позабавляваха за моя сметка - ами просто ги съжалявам !
    И има любов , ТЯ съществува , има и прошка , не е лошо човек да повярва в това , казвам ви го от опит ако ме рзбирате ! Желая ви го с цялото си сърце да ви се случи !

# 139
  • София
Поздравления, миличка! Желая ти всичкото щастие на света с този човек. Вярвам, че ще го имаш защото той явно наистина те обича истински, а не само на приказки  Hug

# 140
  • някъде ...
   Благодаря на всички , които наистина ми помогнаха със съвети . Особено - draggon !  Всички , които се подиграха и позабавляваха за моя сметка - ами просто ги съжалявам !
    И има любов , ТЯ съществува , има и прошка , не е лошо човек да повярва в това , казвам ви го от опит ако ме рзбирате ! Желая ви го с цялото си сърце да ви се случи !
Hug Hug Hug

bouquet  bouquet  bouquet

И да, докато вярваш, нещата се случват Simple Smile

Мнооооооого усмихната от тук нататък, с гордо вдигната глава, и попътен житейски вятър  Hug

(ПП: Стопли ми се сърцето при мисълта, че все пак съм успял да помогна с нещо. Благодаря за което  Hug)

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 13:33 от ddragon

# 141
  • Бургас
Супер, наистина много се радвам за теб Hug
Само хубави неща занапред ти пожелавам !  Hug

# 142
  • София
И да пишеш като се роди мъничето  Hug

# 143
  • София
Ангелче  Hug
Той май не се е изненадал особено, нали? Според мен вътрешно си е знаел.

# 144
 newsm44 newsm44 newsm44 май всички си отдъхнахме най-накрая, много се забави с новината, тръпнахме Simple Smile успех, дано всичко отсега е наред!!!

# 145
    Напротив Бърди!  Но го прие без да прояви капка омраза , озлобление , агресия- след 5-6 часа осъзнаване си е най- грижовния и мил мъж , който познавам въпреки всичко .А аз съм идиот !Явно имало и такива !

# 146
  • София
Има, разбира се Simple Smile
Пък ти не си идиот, да си имаме уважението  Laughing
(кога чакаш бебчето  Heart Eyes)

# 147
  • София
Хаха, майка ми тук ми се чуди защо се хиля и тропам с крака като малко дете. Просто наистина се радвам много, че така са се развили нещата. Дай ни малко подробности ако ти се разказва  Embarassed Hug

# 148
  • Бургас
Знаех си аз, че не съм чак толкова луда и е добре, че не съм загубила вярата си в хората и любовта ! Ей такива истории ми ги поддържат  Hug+ моята собствена
Кога да чакаме бебчето ? В този ред на мисли - безпроблемно раждане и живо и здраво бебенце Hug

# 149
   Все още ми е прясно , предстоят ми и още трудни моменти , все още бъдещето е неясно и няма как да е иначе , но да се събудиш в 4ч. посред нощ стреснат и някой да те успокои с думите ; Аз съм тук , мила , вече съм тук до теб . и то след всичко ...Ами нямам думи .

Общи условия

Активация на акаунт