Акцията за децата от дома в гр.Трън

• 16 683
  • 135
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
момичета,

много моля, всички които до сега са участвали в дарителските акции (без значение с какво и колко )да ми пуснат бележка с имената им и съгласието им те да бъдат публикувани в сайта ни и форума.

който желае ще публикуваме никовете, а не имената.

моля ви,много е важно за нас.
мога и веднага да го направя,но искам съгласието ви.

благодаря ви!!!!!!!!

# 76
  • sofia
момичета,

много моля, всички които до сега са участвали в дарителските акции (без значение с какво и колко )да ми пуснат бележка с имената им и съгласието им те да бъдат публикувани в сайта ни и форума.

който желае ще публикуваме никовете, а не имената.

моля ви,много е важно за нас.
мога и веднага да го направя,но искам съгласието ви.

da dopalnia,che ne govoria samo za golemite aktzii,a i za vseki pat kogato sme se sreashtali za da ostaviate dreshki i dr.neshta.Kakto i za sluchaite v koito niakoi ot nas e vzimala neshtata ot vas.
Govoria i za aktziata i materialite za izlojbata-VSICHKO!!!!!!
koito ne mi potvardi shte puskam nikovete!!!!!

благодаря ви!!!!!!!!

# 77
Не можем да открием в южните райони. Продължаваме търсенето и в други квартали. Свиркайте, ако чуете за стая под наем за 2 момчета. Спешно е!

Освен стая, се оказа че може и да е гарсониера. Помагайте, ако знаете нещо!

# 78
  • Sofia
Няколко дни бях заточена без нет, а в това време доста от вас са се опитали да ме открият с ЛС.

За да имаме сигурна и бърза връзка си публикувам моб. теб. 0899 971 227

Моля ви, ако не ви отговоря на ЛС още на същия ден или следващия, да ме търсите на този тел., защото най-вероятно съм извън София.

# 79
Елси, мерси за ЛС. Като сортирам дрехите, ще ти се обадя и ще се видим на Плиска да ги дам  Simple Smile

# 80
Елси, ние с моите приятелки сме посъбрали дрешки, проходилки обаче няма Confused
Дрешките ще ги събера у нас- те са за дечица на година- две. Къде на Плиска е сборния пункт? Мога да дойда с беболината- аз живея в Дружба-1 и ми е удобно с трамвая.

# 81
  • Кацнала на едно дърво.
Моля, кажете, имам една доста нова проходилка - дали ще свърши работа? За съжаление, всичко останало вече съм раздала, че нямам място вкъщи и нищо не складирам.
Освен това (срам не срам, ама да кажа) имам едно съвсем ново колелце с три колела,  но не става за каране.  Много трудно му се въртят педалите - поредната уловка на неизвестни производители. Но синът ми много си играеше с него, нищо, че така и не можа да го подкара като хората. Пак срам не срам, но това ми е останало. Моля, кажете - да ги донеса ли?

# 82
  • Sofia
Елси, ние с моите приятелки сме посъбрали дрешки, проходилки обаче няма Confused
Дрешките ще ги събера у нас- те са за дечица на година- две. Къде на Плиска е сборния пункт? Мога да дойда с беболината- аз живея в Дружба-1 и ми е удобно с трамвая.

Алекс, в момента и аз съм в Дружба-1. Но утре петък, вечерта пътувам, ако ми кажеш къде и кога ще мина да я взема още тази вечер или утре.

# 83
  • Sofia
Моля, кажете, имам една доста нова проходилка - дали ще свърши работа? За съжаление, всичко останало вече съм раздала, че нямам място вкъщи и нищо не складирам.
Освен това (срам не срам, ама да кажа) имам едно съвсем ново колелце с три колела,  но не става за каране.  Много трудно му се въртят педалите - поредната уловка на неизвестни производители. Но синът ми много си играеше с него, нищо, че така и не можа да го подкара като хората. Пак срам не срам, но това ми е останало. Моля, кажете - да ги донеса ли?

За колелото незнам, но проходилката ще свърши отлична работа.

# 84
  • Sofia
Момичета, ако искате да направим бърза уговорка само ми звъннете на телефона, който съм дала по-горе и затворете. Аз веднага ще ви набера.

Утре вечер пътувам за седмица извън София. Но Лавенър си идва в понеделник. Така ще празно няма Grinning
Или днес и утре-връзка с мене или направо понезелник с Роси.

# 85
elsi, намерихме и проходилка Grinning Дрешките не са много, но се надяваме да влязат в употреба. Ще ти звънна непременно да се разберем кога да минеш.

# 86
lavender,да не ме забравихте? Rolling Eyes

# 87
  • Sofia
Момичета, днес взех от Александра и нейната приятелка Роси много хубави бебешки дрешки и проходилка   bouquet. Сигурна съм, че с постонянната си помощ, сме много полезни. Малко по малко, стъпка по стъпка, хубавите дела винаги дават резултат.

Заминавам за седмица в командировка, зле замаскирана като почивка.
Ще звероукротявям двугодишен подивеляк, няма да разчитам на помощ от мъж ми, който има срещи и работа, а в част от тях ще участвам и аз - разбира се свежа, интелигентна, в настроение, добре изглеждаща и спокойна (въпреки вътрешната истерия #Cussing out)
Пожелайте ми да се върна жива.

Лавендър в понеделник ще е на линия за връзка.

# 88
  • sofia
Momicheta,predi da gi vkarame v saita iskam da napravim posledna sverka.Kopiram spisaka,molia ako niakoi ne se vijda da se obadi.

mnogo sa horata,vazmojno e niakogo da sme propusnali,ne se sardete i barzo se obajdaite.Chakam edin den i go puskam za saita.
eto go:

ДАРИТЕЛИ:

Всички изброени лица и фирми в списъка са помагали и продължават да помагат с отделено за децата в домовете време,труд,дрешки,храни,козметика,памперси,обувки,колички,играчки,проходилки,спално бельо и най-вече внимание към самите деца.
Както и оказваната материална и морална покдрепа на майките-сираци и техните бебета.

Благодарим на всички дарители и доброволци.

Габриела Хазаросян(Кипър), Ивка Петрова (Бахрейн), Садбина Пичмайер (Австрия), Анна Буше (Франция), Валентина Димитрова(Малта),Катя Андреева(Холандия)

Служителите на АДА ООД, Бензиностанции ТЕМРО- Петрол, Девин АД, Samsung, Лечебен кабинет Биорелакс, служителите на централният офис на “Райфайзенбанк”, служителите на ДКЦ “Св. София”, рекламна агенция “Нота бене”, Ceramic design;

Частни дарители и доброволци:

Светлана Вуцова, Темпо-петрол – Албена Даскалова, Самсунг – Мими Синигерова, Петя от Фантастико – Стрелбище,
Петър Бойчев .
Гарван, Мария Харкова , Асен Петров (Implant), Мариета Йоцева, Димитър Анев, Панчо Мелезанов, Огнян Цветков, Десислава Лазарова; Мариела Трендафилова, Стефана Стайнова; Руми , Катя, Катя от Биорелакс, Вероника , Ивелина , Мария , Боряна.

Марина Кузманова, Татяна Иванова, Мая Стоицева, Маргарита Гюргакова, Красимира Ваклинова, Милена, Румяна, Елена Хаджигенова, Зарина Василева, Велина, Йоана Павлова, Николай Денев, Теодора Тодорова, Виолина Йовева, Радина Петрова, Милена Георгиева, Гергана, Гергана Пожарски, Ваня Николова, Ралица Димитрова, Рени, Валерия Начева, Таня Тасева, Мила, Ралица Огнянова, Елена Глутникова, Мария Моева,Наталия Бързакова,Катя Тенева.

Aliemo, Dark cat, geminarius, SofiBo, Andrea$, elsi, ivka 10, svasseva, pilence 74, rradost, 6o6I, Двете фукли (Мария), bibi, vilito, Teika, Godzilla, buba_atan, desykv, marid, aq_kiara, fasulche, V22, Silver Elf, milamia, klamerche, edna_mama, Клер, Вени, Наталия , Радосвета, Дани, Марина, Петя, Симона, Надя, Милена, Красимира, Галя, Живка, Даниела, Flamendialls, 5-ya, galia_mi, magare7, Grami, Vini77, Marabu, Shoni, Galche, Mkp, mam4e, Casey, Liorena, Nelly, Minimo, Samsara, Erica, Sluncheq,leila,kalli,strelche

# 89
С риск да започна да досаждам Embarassed Embarassedпросто отново напомням за себе си CrazyСъпругът ми е много ангажиран,иначе бих занесла нещата,които съм приготвила където трябва Blush

Общи условия

Активация на акаунт