Куки въртим,бримки броим - 20

• 37 337
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
Този сайт го нямаме в библиотеката.
Amelly , цената е добра. Скоро една съседка ми се похвали с чанта с тези размери - била много фешън Mr. Green (не разбирай плетена, но все пак е някакво сравнение), точно за 50 лв., която се беше скапала при второто излизане с нея - беше й се скъсала дръжката. А плетената е уникат, освен това подплатена и готова за носене, щом и момичето си е избрало как да изглежда Peace

# 271
  • Севлиево
Amelly мисля че цената на чантата е добра.
Суха Мащерка мисля че не е много скъпа, като съпоставям с цената тук на 100гр.-2.95лв без ламе. Иначе аз гледам да си я поръчвам, защото даже и с доставката ми излиза по-евтино от колкото да ида да си я купя от тукашния магазин. А и разнообразието на цветове тук не е голямо.

# 272
doci, има ли ограничение върху бройките които можеш да поръчаш?
Аз лично си търсех кафява Форте, но нямаше и си купих лилава - хубава е...
Някой може ли да ми даде сайт за поръчка, може и на ЛС  Hug

# 273
Фротето от магазин го купувах на 2,50 за 100 гр,а на едро (с ламето) е 10,80 лв за пакет от 600гр.Не знам колко ще ти влезе за пола, Летящата да каже.

А ти предварително не си ли се разбирала с купувача?

Не.Тя ми звънна посред нощ по скайпа,че й трябва такава чанта и аз казах "Няма проблем" и никой дума не отвори за цена.После избирахме прежда,дръжки,хастар и т.н. и пак без да говорим за крайна цена.Само ме проверява до къде съм я докарала,че й трябва до 15-ти да я има готова.

# 274
  • Севлиево
Суха Мащерка знам само че можеш да си поръчаш минимум един пакет, а за максимум не зная.
В сайта който ти пратих цените са за един пакет, а колко грама са в един пакет си пише там.
Между другото Мимиту с керилизация е сложила сайта в библиотеката, ако някой друг иска да си поръчва може да го види там.
Hug

# 275
                        Момичета,някой намери ли схемата на това нещо ?
http://s7d2.scene7.com/is/image/SpiegelBrands/4S1815F?$417x521$  защото аз съм я изтрила и ми е останала само снимката,а не си спомням от къде съм я свалила.
                        За Фротето - добра е цената,защото аз го купувам на 3 лв за 100 гр при това няма избор на цветове.За сега съм купила само бяло,розово и сиво с бяло-меланж.
                        Доци,така и не открих голяма овална покривка,а ровя от два-три дни. Embarassed

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 21:51 от Didia

# 276
                        Момичета,някой намери ли схемата на това нещо ?
http://s7d2.scene7.com/is/image/SpiegelBrands/4S1815F?$417x521$  защото аз съм я изтрила и ми е останала само снимката,а не си спомням от къде съм я свалила.
                        За Фротето - добра е цената,защото аз го купувам на 3 лв за 100 гр при това няма избор на цветове.За сега съм купила само бяло,розово и сиво с бяло-меланж.
                        Доци,така и не открих голяма овална покривка,а ровя от два-три дни. Embarassed

Аз вече направих чашките, и стигнах до някъде от основата Simple Smile
Но без схема, иначе я намерих случайно днес:

http://picasaweb.google.com/sigucia/Bliuskutes/photo#5093343200181491522
Следващата снимка е схема Simple Smile

# 277
  • Севлиево
Didia интересното е че и аз не намирам. Благодаря ти че си взела присърце търсенето ми Hug
Аз събрах някое друго моделче ама само малки карета.

# 278
Kabzimalka,как прикачваш двата пласта,оплиташ ги поотделно и след това ги зашиваш или като почваш втория взимаш бримки от долния?

Мама на Дили,първо изплетох изцяло червената рокличка като почнах от деколтето без да късам някъде конеца.Завърших я и тогава започнах бялата подплата от горния край,веднага след платката без да пришивам.

Иванка,потникът е страхотен.

Амели,наистина е трудно да оцениш труда си сам.За тази рокличка трябваше да ми платят труда.И аз като теб не се уговорих предварително.Купих си преждата на стойност 10лв.Представих на клиента касовата бележка заедно с готовата рокличка и получих 20лв за труда и материалите или разбирай труда ми излезе 10лв,а съм я плела повече от седмица.Нищо не казах на клиента.Но вече ще си имам едно наум.Вярно,че за мен,както и за вас е удоволствие да ръкоделствам,но все пак се надявах да оценят труда ми както трябва.Дано получиш толкова,колкото очакваш.Всички знаят,че плетивото на една кука е скъпо.Всеки иска да притежава уникални неща,но почти никой не иска да плати истинската им стойност.

# 279
                      Суха Мащерка,благодаря ти за светкавичната помощ,че една седмица ровичкам. Hug Hug Hug
                      Доци, имах такива модели,но компа се скапа и сега нищо не намирам.Трябва да изплета една ,но ще фантазирам нещо.
                      Амели,аз за това не плета  срещу заплащане.По-добра съм на две игли и бързо плета,вие ме запалихте за една кука и вече се справям повече от добре.Не съм снимала за да ви покажа.Аз префасонирам моделите за децата. Laughing Понеже съм бърза хората си мислят,че е много лесно и не дават цена и хич не се сещат,че понякога си работил по 10 часа,че и повече на ден.Аз плета вечер срещу ТВ-то и предпочитам филми с дублаж  Laughing Плетох на една колежка за бебето като и казах,че няма да слагам цена каквото тя прецени. До ден днешен чакам цената и  Mr. Green Близки сме и ми беше кофти да искам пари.Е,от тогава си плета на собствените деца. Laughing
                      За това смятам,че като ви възлагат поръчки трябва да са наясно,че освен забавление това си е и труд и не всеки го може.Вие правите чудесни неща и си искайте цената.За чантата 50 лв + стойността на материалите.Така си мисля. Peace
                      kabzimalka , не плети повече на такава клиентка  Sick Та ти си изплела все едно две роклички и направо е гадно някой дето не може игла да държи да оценява този труд за 10 лв ,че отгоре на това си и дала и касова бележка за преждите. Peace

# 280
  • Севлиево
http://picasaweb.google.com/italianka2002/HWeWQI
Дали ще съм полезна Amelly  Heart Eyes
Относно заплащането на труда ни, моята бежово-жълта чанта си беше поръчка. Взех и 15лв, в които включих и материалите (4лв), но я плетох за приятелка и не исках да и взема повече. Но съм и казала ако нейни приятелки и познати искат нещо такова да не казва цена, а де се договарят с мен. А аз не мисля да се захващам с нещо без да съм определила цена. Ако им изнася добре, ако не - няма да си губя времето я.

# 281
Всеки иска да притежава уникални неща,но почти никой не иска да плати истинската им стойност.

съгласна съм с теб....

# 282
  • Пловдив
Сега разбрах какво точно си  искала Амели,много е хубава,но и доста трудничко,а за мен направо е непосилно да го направя  Wink нали съм новак в едната кука още.Имам нещо подобно като дълга туника,много е красиво,сега ще го покажа ,а ми се вижда и не толкова трудно за майсторки като вас  Hug

# 283
Момичета, как го правите това да знаете на кой модел къде му стои схемата? И почти моментално да дадете препратка в Интернет. Записвате ли си някъде типовете облекла? Как я правите тази организация?

# 284
Момичета, как го правите това да знаете на кой модел къде му стои схемата? И почти моментално да дадете препратка в Интернет. Записвате ли си някъде типовете облекла? Как я правите тази организация?

Ами примерно,момичетата като дават линкове от Пикасата,аз си ги добавям към ПРЕДПОЧИТАНИ /ФАВОРИТИ/ или пък си копирам снимката и схемата в моя компютър.

Общи условия

Активация на акаунт