Куки въртим,бримки броим - 20

• 37 332
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Радвам се ,че ви хареса потничето  Hug
kabzimalka , видях рокличката! Браво на теб - мисля че е страхотна, идеята за подплата, която се подава отдолу също  bouquet
ivanka1979 , твоят потник също е много хубав, оригинален също  bouquet Като го видях отпред, реших че е на две куки, ама май нещо и едната е помагала - нали Embarassed Има да те заглеждат по улиците с него Whistling
Иначе първо го почнах с две куки,но като го облякох малко ми беше къс и около раменете доста изрязано,затова взех с едната кука да го удължавам,но пък се получи по-добре  Peace

# 256
Амели, винаги е така с нещо, което правиш за първи път. Не се ядосвай за разплетеното.
В интерес на истината на снимката виждам доста добре изпълнена предница и като издърпаш долните два края да са точно вертикални, щеше да ти се изпъне. Но при първо плетене човек е много несигурен. Имай предвид, че дори и да не ти се струва перфектно, като го изпереш и облечеш после, то ще се намести по тялото.

# 257
На снимките плетката е опъвана здраво с ютия на пара,за да видя до къде би могло да се разтегне впоследствие.Освен това малко съм се поизпъчила при снимането,защото се снимах сама с протегната ръка - в действителност ако застана спокойно,не се изпълва предницата,а се издува излишно,а надолу пък се свива дори и след изпъването с ютията - абе, с две думи, не е това,което искам.Развалих го и продължих кръга,така че сега ми покрива почти цялата предница.Интересно,че го плетох на импровизация,с напипване и наместване и той се изправи острани,където ще е страничния шев на дрехата.Направих и извивка за подмишниците,така че остава само отдолу да го изправя и да доплитам и се надявам този път да се получи!

# 258
ОК, предлагам ти да направиш попълващата част с по-ажурна плетка. Обикновенната мрежичка е най-благосклонна. Ако не разбираш какво ти предлагам, изчакай да се видим в СФ. Ще ти покажа рокля с вплетен такъв кръгов елемент и ще видиш как съм попълвала до постигане на кройката.

Сега отлитам. Ще се видим в понеделник.

# 259
  • Севлиево
Amelly сигурна съм че ще го докараш да стои добре. СЕга ми припомняш някои мои работи. Аз в началото когато нямах интернет и когато бях още ученичка съм правила много такива импровизации. Еми като не ми харесваха моделите в списанията трябваше аз да си измислям. На принципа "проба-грешка" се получаваха нещата. Така че дерзай Hug

# 260
ОК, предлагам ти да направиш попълващата част с по-ажурна плетка. Обикновенната мрежичка е най-благосклонна.

За съжаление май наистина ще се стигне до там,а аз не исках обикновена мрежичка.Разбрах ти идеята,ще я карам така и после ще ти покажа.(Дано да става за показване Blush).

Имам нова чанта за показване,ама трябва пак да чакам одобрението на Тройната коалиция ,Г8 и Пентагона Twisted Evil за да ми се качат снимките.

# 261
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175687&pid=6426610

Ето я новата чанта. Снимката е кьопава,понеже се щраках нощес в коридора на тъмно и т.н., пък хастара не  е закачен,а само хванат с карфици,ама основната идея се вижда.

Колко пари й давате? Grinning

# 262
  • Пловдив
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175687&pid=6426610

Ето я новата чанта. Снимката е кьопава,понеже се щраках нощес в коридора на тъмно и т.н., пък хастара не  е закачен,а само хванат с карфици,ама основната идея се вижда.

Колко пари й давате? Grinning
Много е красива,но за ръчно плетиво си нямам на идея колко би струвала newsm78,може би около 20-25лв

# 263
Охооо! Много скромно предположение!!!! То само материалите струват към 15 лв. Дъното е подсилено с поликарбонат.Хастара е луксозен релефен сатен,А колко нерви ми е коствало прикачването му, заедно с ципа.....За по-малко от 50лв не я давам Naughty

# 264
Amelly  Joy Имаш 5-ца от мен  bouquet
Чантата ти е много хубава, но за цената незнам. Намери си някой купувач - ценител. Пък и нали знаеш - всеки има различен вкус. Ако аз бях купувача, бих харесала много повече зелената чанта. Знам, че играчката при тази е била много по-голяма, ама това си е моят вкус! Предполагам, че като качество, тази се е получила много по-добре от предната - нали?! Поне при мен с всяко следващо нещо е така Peace

# 265
  • Пловдив
Ееее ,нямах си на идея колко са ти излезнали материалите,но определено ръчното си е скъпичко ,така че и 50лв става  Laughing

# 266
Купувача е намерен, тази чанта е поръчка и е по модел на Виктория Сикрит( но няма много общо с оригинала Blush). Мацката си избра модела, преждата и дръжките. Сега остава аз да избера цената Mr. Green

# 267
е като е твоя последната дума, кажи 80 лв.

# 268
Честно казано,мисля,че 50 лв е добре - нито много,нито малко, просто достатъчно. Но е адски трудно да си оценяваш сам труда и затова днес правя проучване сред приятели и познати,понеже утре ще я давам на жената.
Когато се занимавах със шиене,беше много лесно,защото си бях взела ценоразпис от едно ателие и карах по него: къса пола - 10лв, дълга пола - 20лв и т.н. Ама сега ми е зор,а цените,които гледам по различни сайтове за плетива ми се струват безумно високи и не ми помагат в решението.
Спирам се на 50лв.

# 269
Амели не мога да ти кажа цена за чантата  Crazy
Красива е!
Аз обаче съм труден потребител, особенно за плетени и ръчно изработени неща  Blush
Винаги си казвам, мога и сама  Mr. Green и винаги си ги правя сама...  Blush  Blush Blush
А ти предварително не си ли се разбирала с купувача?
50 лв е добра цена според мен  Hug
Да ви питам говорехте си скоро за това колко струва прежда Форте ( с ламето) аз днес и купих 2 по 100 за 4.20 скъпо ли е?
Забравих за какви суми си говорехте  Embarassed
Може ли да ми каже някой колко грама биха отишли за една пола(на една кука) Аз си я взех ей така между другото иначе имам да довършвам доста плетки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт