Плодове и чай с мед - 28 част

• 20 694
  • 389
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от мен! Аз реших вече твърдо, другата седмица започвам, не знам кога, но до края на седмицата съм с вас. Такива разни работи.

Добре дошли на всички нови попълнения, много се радвам, че сте с нас и се надявам взаимно да си помагаме и да се поддържаме.  Hug Hug Hug

А на ветераните - поздравления за килограмите! Само така, удържайте фронта и резултатите са налице!  Peace

Диетката е супер и има според мен по-добри резултати от всяка друга диета, защото е единствената лечебна! Единствената, която ти повдига духа и ти изчиства не само тялото от токсини, но и те прави по-добър и по-ведър човек. Ах, момичета, не мога да ви опиша - нямам търпение да започвам вече, никога не съм се чувствала такова желание да съм на плодове, наистина имам нужда да се пречистя малко и да сваля тия пусти килограми, а и здравето ми да се подобри... Никога не съм била толкова целеустремена и категорична - започвам другата седмица, пък каквото ще да става. Сега отивам да заредя хладилника с плодове, защото може уикенда да пътувам малко, а искам всичко да е готово за плодуването.

Целувам ви и дано не ви досаждам с мойте глупости, но ми олеква много като пиша тук, направо не можете да си представите...

Hug

P.S. titi789, това главоболие не е от недостиг на вода, а от това, че кръвната ти захар пада драстично! Решението е да хапваш повече плодове богати на захар първите дни, дори 2кг да ядеш, няма значение, после ще ги намалиш от само себе си, не се притеснявай.

# 256
Благодаря за съветите момичета,аз и по принцип трудно свалям - досега като съм била на плодове - по 200-300, най-много по 500 грама на ден - не знам защо е така.....но колкото и да е бавно,накрая винаги има резултат.Дано да успея да издържа първите дни.Днес мислех да не ям заради лунната,но не издържах и си хапнах вече сини сливи на обяд и пъпеш преди малко,ще се опитам това да ми е за днес яденето.

# 257
Благодаря за съветите момичета,аз и по принцип трудно свалям - досега като съм била на плодове - по 200-300, най-много по 500 грама на ден - не знам защо е така.....но колкото и да е бавно,накрая винаги има резултат.Дано да успея да издържа първите дни.Днес мислех да не ям заради лунната,но не издържах и си хапнах вече сини сливи на обяд и пъпеш преди малко,ще се опитам това да ми е за днес яденето.
                       Според мен, тъй като първите 1-2, а дори и 3 дни са малко по-трудни, лунната не е много добър вариант за тогава. Шансът при мен да се издъня така е много голям. Затова хапвай сега миличка, а по някое време като включиш на скорост  Mr. Green ще направиш и лунна   bouquet.

# 258
Благодаря Пелагиа-даваш ми много кураж и стимол  bouquet,че и аз мога.
благодаря и на всички дръги,които ми дадоха кураж.3 ден успешен-много съм доволна.
Приятна вечер на всички и дано да има по-малко изкошения.

# 259
  • София
Вчерла се издъних, но днес съм на линия- 7 ми ден, ако не броим хапнатата филийка вчера, не от глад, а от нерви Embarassed
пелагия, може ли линк към гимнастиката на Синди?

# 260
За съжаление не мога да дам линк Confused, понеже една приятелка ми даде видео касета. Имаме едно видео вкъщи, което дъъълго време си стоеше като паметник и сега влезе в употреба Joy
Но погледни тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250179.0
Предполагам там могат да ти дадат нещо. Честно казано не съм чела темата, само хвърлих един бегъл поглед.

# 261
Днес ми е трети ден - минус 200 грама само,много бавно свалям Sad като видя кантара и ми изчезва всичкия стимум,но засега се държа де.Днес съм решила да съм на диня.

# 262
Имам един въпрос,как си променяте линийката отдолу като свалите кг...правите отначало нова ли....по лесен начин няма ли?

# 263
Добро утро на всички!!!
Днес се очертава един хубав,сланчев ден.Пожелавам на всички да ударжим на изкошението и да заварши деня с усмивка.
Аз такмо станах и още не сам яла нищо,но за сега удържам фронта и се чувствам добре.Днес пак сам на диня.
имам вапрос-до колко часа вечер приемате храна?защото на мен ми се случва да хапвам и кам 20:30 дори 21:30 ,предполагам,че не е правилно,но все още не мога да го променя това.

# 264
  • София
Аз ям  вечер, понякога и късно- снощи за последно в 11,30 след 40 мин кростренажор, но пак свалям. Системата на Емилова е - последно ядене в 18 ч в 20 чай и в 22 в леглото

# 265
Енита благодаря за отговора  bouquet
Аз не бих казала,че спазвам точно системата на Емилова,чаят доста често го пропускам и часовете не спазвам точно.Но пак се чувствам добре и по този начин мисля да продалжа режима.
Днес нещо ваобще не сам гладна за сега,но хапвам по малко да не си забавям метаболизма.
приятен слетобед

# 266
Здравейте момичета,
на мен днес ми е 13-ти ден на плодове....11 изкарах само на диня и от вчера съм на праскови. Обаче от три дни не съм мръднала като килограми. На см. съм мръднала малко, но килограмите си седят абсолютно същите. Как си го обяснявате?

# 267
Това е абсолютно нормално, не се притеснявай Peace! В началото сваляш с бързи темпове, но после има винаги период на задържане. Може да продължи няколко дни, но не се отказвай. Много важно е да продължиш, защото скоро ще започнеш пак да сваляш. После пак ще има период на задържане и така...
Не може постоянно да сваляме Cry. Пък и се замисли - тези килца сме ги натрупали за седмици, месеци , години..., а сега искаме да ги свалим за 20-30 дни  #Crazy. Е, просто не става  Mr. Green

# 268
Добро утро,мили плодоранки !!!
чувствам се направо супер,не мога да си го обясня.И най-вече не мога да повярвам,че не изпитвам този ужасен глад,който винаги ме е провалял до сега Heart Eyes
Не съм се теглила,ще се претегля във вторник-тогава ще направя една седмица.

# 269
Днес май ще съм сама Crossing Arms не мога да повярвам,че няма никой друг освен мен в темичката

Общи условия

Активация на акаунт