КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ -29

• 20 977
  • 591
  •   1
Отговори
# 135
Ееееее,Тайне   bouquet  bouquet  bouquet
Какво хубавко заливче....Само за цапуркане...

# 136
  • в малка спретната къщурка
Ех,Тайне как искам да съм там.

# 137
         Здравейте, милички! Приятен ден на цялата чета!
Мастерче, и всички други без отпуска- лоша работа! Кога си харчите парите, като все сте на работа?
         Фурия- мнооооого високи цени! И клиентите млади- само мерят, пробват- е видях един мъж да си излиза от МОЛ-а с книжна торба на някаква фирма- купил е нещо! Но заведенията- пълни! Ние също се разписахме там с по едно безалкохолно и сладолед- чуден беше!
         Янче, ще се радвам когато дойдеш на гости при дъщеря си, да се видим. С много хора си чатя, но с никого не съм се срещала- сигурна съм, че ще ни е приятно- и на теб, и на мен и на Мел! А защо не и с мъжете си- да се видим на по бира и рибка край морето!

# 138
         Здравейте, милички! Приятен ден на цялата чета!
Мастерче, и всички други без отпуска- лоша работа! Кога си харчите парите, като все сте на работа?          
Затова сме едни богати,богатииииииии  ooooh! ooooh! ooooh!
 smile3534 smile3533

# 139
       Мастерче, а ти като си дойдеш при мама и тати да не забравиш да ми се обадиш, да си стиснем ръцете и прегърнем! Аз ще питам как се пише на лични и ще ви дам координатите си. Вие също може да ми дадете вашите, ако желаете, но когато изуча номера- рано е още!
       Аз още не съм ходила на плаж- както от терасата го виждам и морето и езерото. Дано до края на юни да се топна, защото много-много не обичам да се пържа в собствен сос на пясъка, дори и под чадър.

# 140
  • в малка спретната къщурка
Ех Танита,то от много работа ако се ставаше богат.
При нас работата е на приливи и отливи,но и да има и да няма
а понякога е прекалено много-заплатата все същата.За харченето
като запълним дупките,то не останало за харчене.

# 141
                           Добро утро,приятелки - писателки! Laughing Вие докато сте писали аз съм лепила тапети в стаята на Ран.Нали казах,че дедито не обича да бърза,ама поне става супер.
Желая ви лек ден,че ще отлитам с бебоците навън.

# 142
Еееее,Диде и ти си от отличниците   bouquet
Приятна разходка   bouquet  bouquet  bouquet

Танчеееее,получи ли ми личното съобщение?Стана ли ти ясно как става номера?

# 143
       Мастерче, получих го, изпратих ти и аз,но дали е стигнало да теб, ти ще кажеш!
       Дано да съм се справила, че уж съм умничка, ама знае ли се!

# 144
Браво Танче,получих го   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
Мимичета,сега се връщам от НОИ,остава един последен документ утре да занесе счетоводителката и в четвъртак да ми платят,стискайте ми палци,че вече smile3511.

# 146
  • Видин
Здравейте, момичета! Hug
Влизам само да ви поздравя, че имам работа и немога да ви следя много.
Желая ви на всички хубав и успешен ден!  bouquet  bouquet

# 147
Жаки и на тебе   bouquet  bouquet  bouquet

Аз след малко и аз изчезвам по задачки,че ми е ужасно натоварен ден  ooooh! ...

# 148
                     Като гледам всички сте забегнали  Laughing!Ние се вънахме от разходка защото Неда заспа и пратихме деди за храничката на двамата бебоци.Сега се чудя как да укротя големите,че ще я събудят и ще е киселица.Явно ще обядваме по-късно  Mr. Green.
                     Ето нещо за шофьорките! Mr. Green
Автоинструнктор съветва курсист:
- Момче, запомни каво ще ти кажа, най-много трябва да се пазиш от пияните шофьори. Ако подозираш, че някой е пиян веднага спирай и го изчакай да отмине. На второ място по опасност са таксиджиите. Те правят каквото си искат, спират рязко и не дават никакви мигачи. На трето място са мотористите. Те са луди младежи, които се мислят за безсмъртни и карат с 200 в града.
- А жените шофьорки?!
- Ееех - въздъхнал инструктурът - щом ме питаш, ще ти кажа. Жената-шофьор е като пиян таксиджия на мотор.
                     А ето и един сладък бебок !!!

# 149
ехееее
гледайте колко ни е изостанала темичката
още малко и ще мине на втора страница
Всички хукнаха по задачки  .........
Някой трябва да подържа фронта Laughing
И аз като редовно четяща ,но по-рядко пишеща се наложи да спасявам положението Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт