LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 255
  • 597
  •   1
Отговори
# 90
  • София
момичета писах вече няколко мейла на адреса от 1я пост -ни вест ни кост.Има ли друг актуален?
Ако не си получила писмо с входящ номер може да не е станал номера. Ако искаш ми прати на лични данните, да ги пусна аз и да си получиш номера. Вече няколко пъти помагам по този начин и всичко е наред после  Peace

# 91

Voici le récapitulatif des articles que vous nous avez retournés et des remboursements effectués pour chacun d'entre eux.
 BESOIN D'AIDE ?

Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 16/06/2008  Remboursement somme due 
7,32 ?  Bon d'achat   N° 20081611334148
du 08/06/2008 
le 11/06/2008  ARTICLE MANQUANT 
6,97 ?  Note d'avoir   N° 20081611334148
du 08/06/2008 

сега се появи и това,ваучер ли ще пращат за липсващият артикул,че не мога да разбера?

странно,защото сумите са различни

# 92
СУмите са различни защото едната ти е чистата, а другата ти е с 5-те % обработка които са ти взели

# 93
Rosie-Posie мерси за превода. Това се оказа някаква анкета, за която бях чела по-рано. Сега  ми остава да чакам поръчката.

# 94
  • София
Момичета, някой да е вземал 39/40 от тази, ако може размери: http://laredoute.fr/vente-vareuse-manches-longues.aspx?productid … e&pagesize=16

# 95
  • В Голямото село
Velesa  Peace
Аз искам да питам дали някоя от мамите тук не е поръчвала дрехи за по-обемист мъж, имам предвид нещо от сорта на 127 см гръдна обиколка, 120 см талия... Гледам по техните таблици, но не мога да установя това на кой размер отговаря... Можете ли да ми помогнете? Ако някоя е поръчвала дрехи за по-пълен мъж, може ли да ми даде размери, за да се ориентирам?

# 96
Velesa  Peace
Аз искам да питам дали някоя от мамите тук не е поръчвала дрехи за по-обемист мъж, имам предвид нещо от сорта на 127 см гръдна обиколка, 120 см талия... Гледам по техните таблици, но не мога да установя това на кой размер отговаря... Можете ли да ми помогнете? Ако някоя е поръчвала дрехи за по-пълен мъж, може ли да ми даде размери, за да се ориентирам?

Моя е 110 гръдна, поръчвам XL блузи и са му точно. По таблицата 107-115 гръдна е XL. А 127 гръдна май е за XXXL  newsm78

Да си повторя въпроса от миналата тема за този панталон:

Хубав ли е?  Някой може ли да даде размери за 40 или 42?

# 97
  • Sofia
Някой да е поръчвал тези: http://laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cruzeiro-mt-de-umb … e&pagesize=16 за мъжа си? Ако има нечий мъж с 47 номер крак (или малко по-голям) Embarassed  да каже как са  Rolling Eyes

На този модел 47 номер е с дължина отвътре на стелката 30 см, имаме ги, носи ги, поръчвала съм му на мъжо и други неща 47 номер-всички му стават, въпреки, че си е с широк крак, но по принцип обувки носи 46, а маратонки 47! Peace
И аз да се изкажа за големите номера, ако мъжа ти носи 47-ми че и отгоре тези изобщо няма да му станат  Peace
Моя мъж носи 48-ми, а от Редута му взимам /Адидас, Найк/ 49-ти номер и му стават. Един единствен път се подведох да му взема неговия размер от едни адидаски и така си ми и стоят сега.

Rosie-Posie, аз няколко опита направих да купя разни уж големи тениски 3-хл и си се оказваха чист ХЛ, в които беше като нацеден че и пъпа му стърчеше на вънка и се отказах просто да му взимам дрехи от там на мъжа ми.

# 98
някой получавал ли е това : http://images26.snimka.bg/006115384-big.jpg newsm78  за какво става дума?

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 22:40 от klaris

# 99
Като влязох в редута сега ми изписа съобщение да си посоча псевдоним. Някой друг има ли го?

# 100
  • Перник
Velesa  Peace

И ние сме с талия 120, а за гръдната не знам. Панталони съм взимала само едни, с ластик на талията 50/52 и са му добре, фланелки 2хл и 3хл, то голяма разлика няма, зависи от модела, и те са му добре, само от коремчето идват малко късички.

# 101
Много моля за помощ - знам, че около намалението на Колумбия имаше момичета, които си поръчаха якета - Много моля за отзиви каква е тази номерация - започват от 50/52 и т.н. все съм поръчвала мъжки неща и се справях с номерациите, но тази нещо не я разгадавам
ето за това яке става въпрос - ако някой го е получил и на отзиви ще съм много благодарна
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-homme-columbia-pour-tailli … tegoryid=22907116

# 102
  • Sofia
Velesa  Peace

И ние сме с талия 120, а за гръдната не знам. Панталони съм взимала само едни, с ластик на талията 50/52 и са му добре, фланелки 2хл и 3хл, то голяма разлика няма, зависи от модела, и те са му добре, само от коремчето идват малко късички.
А от Taillissime пак ли са ви къси- те са за по-едри хора?

# 103
  • Sofia
Много моля за помощ - знам, че около намалението на Колумбия имаше момичета, които си поръчаха якета - Много моля за отзиви каква е тази номерация - започват от 50/52 и т.н. все съм поръчвала мъжки неща и се справях с номерациите, но тази нещо не я разгадавам
ето за това яке става въпрос - ако някой го е получил и на отзиви ще съм много благодарна
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-homme-columbia-pour-tailli … tegoryid=22907116
Това са якета за големи мъже-затова номерацията започва от 50/52- това е ГО от 100см нагоре

# 104
Много благодаря Бети -   bouquet - значи са тъкмо като за нас.

Общи условия

Активация на акаунт