LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 256
  • 597
  •   1
Отговори
# 105
  • В Голямото село
благодаря на vickey и nadiad79  Wink
явно за мъжо ще е по-трудно да му намеря нещо от там  Thinking

# 106
Да отчета поръчката от 06.06:
-86р/р
 И аз мисля да го поръчам това якенце.Кажи ми заслужава ли си ?
бихте ли ми пратили линк за това якенце Simple Smile Преди време го бях гледала,а сега нещо не го намирам. Благодаря!
Иначе аз чакам поръчка от 10.06.,дано скоро е тук Simple Smile Поръчала съм си сребристите сандали,тези намалените,дано съм улучила номера.

# 107
  • София
-86р/р
бихте ли ми пратили линк за това якенце Simple Smile Преди време го бях гледала,а сега нещо не го намирам. Благодаря!
Иначе аз чакам поръчка от 10.06.,дано скоро е тук Simple Smile Поръчала съм си сребристите сандали,тези намалените,дано съм улучила номера.

Ето го.
Но в този цвят и рамер ми дава,че е изчерпано

# 108
 Хайде и аз със въпрос за ваучерите и писането до Ларедут.Понеже сега виждам че явно е задължително да получиш потвърдителен мейл с номер на запитването си/за който бях останала с впечатление че трябва да мине поне седмица да ти го пратят  Blush / ,а и kaloqnis2007 не е получиала ....Само че моя казус е не за отказани артикули а за липсващ.Миналата седмица им писах за липсващите бермуди в колета ми / wb    bouquet / и понеже нямах никакъв отговор и реших да им пиша пак,но уви пак нямам никакъв мейл,с входящ номер на запитването ми или нещо подобно.Има ли някакво значение за какво им пишеш-за какъв проблем ?При всички положения -трябва да пратят потвърдителен мейл с входящ номер така ли? newsm78 .Значи ли това че щом до сега нямам никакъв мейл - нещо не се е получило както трябва и те не са го получили или  че просто не са ми обърнали внимание? Май станаха много въпросите,но втория мейл го написах в по-стър тон уж да има ефект и сега малко ми е притеснено вече   Rolling Eyes

# 109
  • varna
Хайде и аз със въпрос за ваучерите и писането до Ларедут.Понеже сега виждам че явно е задължително да получиш потвърдителен мейл с номер на запитването си/за който бях останала с впечатление че трябва да мине поне седмица да ти го пратят  Blush / ,а и kaloqnis2007 не е получиала ....Само че моя казус е не за отказани артикули а за липсващ.Миналата седмица им писах за липсващите бермуди в колета ми / wb    bouquet / и понеже нямах никакъв отговор и реших да им пиша пак,но уви пак нямам никакъв мейл,с входящ номер на запитването ми или нещо подобно.Има ли някакво значение за какво им пишеш-за какъв проблем ?При всички положения -трябва да пратят потвърдителен мейл с входящ номер така ли? newsm78 .Значи ли това че щом до сега нямам никакъв мейл - нещо не се е получило както трябва и те не са го получили или  че просто не са ми обърнали внимание? Май станаха много въпросите,но втория мейл го написах в по-стър тон уж да има ефект и сега малко ми е притеснено вече   Rolling Eyes
пробвай от друг компютър,така става понякога-от острия тон няма нужда Wink
абсолютно задължително е да получиш потвърдителен мейл с номер на досие, под който е заведено твоето искане Peace

# 110
  • varna
някой успя ли да се регистрира за частните разпродажби,аз уж успях,ама сега няма разпродажби-били затворени така ми изписа newsm78

# 111
tina77   bouquet
А за острия тон го реших,защото в миналата тема мисля че беше ,имаше момичета които дори го дадоха като съвет  Blush. Утре явно ще трябва да пробвам от друг компютър пък да видим какво ще стане  Hug

# 112
  • varna
tina77   bouquet
А за острия тон го реших,защото в миналата тема мисля че беше ,имаше момичета които дори го дадоха като съвет  Blush. Утре явно ще трябва да пробвам от друг компютър пък да видим какво ще стане  Hug
аз мисля че колкото си по любезен толкова по добре Peace

# 113
Имам поръчка от 07.05,която все още не съм получила. Писах им на формата от първи пост пет пъти вече, но никакъв отговор. Не знам какво да правя вече.Парите са изтеглени още на 13.05. Няма липсващ артикул. Получила съм и потвърждение на e-mal .Моля ви за съвет. Мога ли да се свържа с тях по друг начин? Благодаря ви предварително.

# 114
  • София
Имам поръчка от 07.05,която все още не съм получила. Писах им на формата от първи пост пет пъти вече, но никакъв отговор. Не знам какво да правя вече.Парите са изтеглени още на 13.05. Няма липсващ артикул. Получила съм и потвърждение на e-mal .Моля ви за съвет. Мога ли да се свържа с тях по друг начин? Благодаря ви предварително.
Щом нямаш автоматичен отговор, значи нещо не е станало. Обикновенно след автоматичния отговор на следващия или по-следващия ден отговарят. Ако нямаш друг компютър от който да пробваш може да се пробвам аз от моя да изпратя. Това важи за всички които имат подобен проблем, може смело да ми пишете да пращам писмата  Hug

# 115
  • into the blue

Ето го.
Но в този цвят и рамер ми дава,че е изчерпано

Поправям се,явно е изчерпано.

# 116
Velesa  Peace
Аз искам да питам дали някоя от мамите тук не е поръчвала дрехи за по-обемист мъж, имам предвид нещо от сорта на 127 см гръдна обиколка, 120 см талия... Гледам по техните таблици, но не мога да установя това на кой размер отговаря... Можете ли да ми помогнете? Ако някоя е поръчвала дрехи за по-пълен мъж, може ли да ми даде размери, за да се ориентирам?

И ние сме с талия 120, а за гръдната не знам. Панталони съм взимала само едни, с ластик на талията 50/52 и са му добре, фланелки 2хл и 3хл, то голяма разлика няма, зависи от модела, и те са му добре, само от коремчето идват малко късички.
На мъж ми гръдната е 145. Взимам му 3ХЛ (ризи, пуловери, блузи..) и всички са му добре  Peace
Сега му поръчах от Taillissime (47/48 за риза - обиколка на врата е това) сефте.. да видим как ще е номера Simple Smile

# 117
  • Sofia
благодаря на vickey и nadiad79  Wink
явно за мъжо ще е по-трудно да му намеря нещо от там  Thinking

Няма да е трудно.Разгледай тук http://www.laredoute.fr/achat-espace-marques-taillissime-homme.a … tegoryid=33155156   Peace

# 118
някой получавал ли е това : http://images26.snimka.bg/006115384-big.jpg newsm78  за какво става дума?

Не виждам добре текста, но май е покана за намаление.

# 119
Цитат
Цитат на: rodito в понеделник, 16 юни 2008, 00:01
Алекс1,видях в подписа ти мъжките маратонки Умбро.Би ли измерила стелката.Много противоречиви мнения  писаха за тях и се чудя кой номер да поръчам +1;+2 или точния номер .

Поръчах точния и са му точни.
Размер на стелката за №43 - 27.5 см.

Току що погледнах и таблицата с размерите на Ла Редут, че ми стана интересно.
За №43 пише, че дължината на стелката е 27.6 см.

Да не всявам смут, но нашите №44 са със стелка 27 и нито сантиметър повече.  Явно са им слагали номерацията спейки!

Общи условия

Активация на акаунт