LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 256
  • 597
  •   1
Отговори
# 225
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Някой поръчвал ли е мъжки маратонки SERGIO TACCHINI? Отговарят ли си на номерата?

# 226
Момичета, чакам поръчка с кода за чаршафа, чанта и несесер.
Чудя се колко ли ще е тежко, за да знам къде да го търся-на поща или на митница.
Моля ако някоя от вас го е получила, да ми каже колко горе долу тежи тоя чаршаф.

НА МИТНИЦА

# 227
Пинка222, и аз преди няколко седмици имах анулирана поръчка, заради използван чужд код. Парите за поръчката ги нямаше веднага в картата, но от това, което съм чела тук, знам че банката само ги блокира, а не ги теглят от Редута. В имейла, в който ми отказваха поръчката, пешеше, че пари няма да ми теглят. В банката не съм звъняла, а просто чакам да ги отблокират. Доколкото съм чела пак тук, срока е различен за различните банки, но най-често е 45 дни.

За по-сигурно може да се обадите в банката и да поискате ръчно отблокиране, защото някои банки си правят оглушки и задържат блокирани парите (като пример ПИБ - ако не бях поискала да ми отблокират едни пари, щяха да си стоят така, а бяха минали повече от 2 месеца от поръчката ми)...

# 228
Днес пуснах първата си поръчка  Mr. Green Ще се похваля когато я получа и ще кача реални снимки. Дано съм улучила с размерите  Rolling Eyes

# 229
Преди 10 мин пуснах поръчка и вече имам потвърдителен мейл.

# 230

Това не е страхотно,  а направо жестоко!!!:

Може ли линк ,не го намирам нещо..........

# 231
Момичета моля ви за помощ. Това получих на пощата относно моята поръчка от 07.05
This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Unable to deliver message to the following recipients, due to being unable to connect successfully to the destination mail server.

webform@web.redoute.fr

---- Прикрепено писмо (lot manquant) ----

Подател: <titomir@abv.bg>
До: <webform@web.redoute.fr>
Относно: lot manquant
Дата: Сряда, 2008, Юни 18 11:00:00 EEST

formName : contactUsForm
etap : 2
category : 1
subCategory : 1
clientEmail : titomir@abv.bg
questionSubject : lot manquant
orderDate :
orderNumber :
productCategory :
clientNumber : 546814629
clientCivility : Mme
clientName : ZEZA
clientFirstName : Batinkova
clientPostalCode : 4000
questionMessage :
Reporting-MTA: dns;order-info.redoute.fr
Received-From-MTA: dns;order-info.redoute.fr
Arrival-Date: Wed, 18 Jun 2008 08:00:01 +0000

Final-Recipient: rfc822;webform@web.redoute.fr
Action: failed
Status: 4.4.7

Може ли някой да го преведе или да ми помогне? Незнам какво да правя.

# 232
Сървърът не може да ти достави писмото. Нищо не можеш да направиш. Изпрати питането си от линка на 1-ва страница на тази тема.

# 233

Благодаря ти.Аз докато пиша и мъжа ми се прибира с двете известия-за поща и за митница.
Тази за митница е от 10.06, а другата е от 9.06.
На митницата имаше много колетчета.Който чака за там,да заминава.

Повечето неща са обсъждани, а и не са за мен,а за свекито-потници, блузки.

# 234
има прикачен фаил, който не се отваря

# 235
има прикачен фаил, който не се отваря

Прикаченият файл е твоето писмо.

# 236
Момичета, някой да има отзиви за тези сандалки? 
Размерите на Active за обувки ОК ли са или 1+? В коментарите за сандалките пише, че са точно, но за всеки сличай ако имате впечатления

# 237
И аз да се похваля не с един, а с два колета. С ръка на сърцето мога да кажа, че всичко е страхотно и ми лепна.А за пореден път се убеждавам, че бебешките неща са невероятни.
Един съвет -блузите на Ларедут Криейшън -да се перат само на ръка -иначе се изкривяват   Peace
Обаче хавлията от подаръка -миришеше много неприятно.
Успях и аз да се сдобия с евтината детска дудунка от 3 Е

# 238
  • Там....където всичко е възможно ....
В някой албум бях зърнала еи това панталонче Ако може рамери,че моята е толкова слабичка,че по размерите на таблицата на редута излиза 86 номер,а тя е на 5 год. #Crazy  bouquet

# 239
айви може ли размери на бермудите на Tipster.Че ги чакам и аз 38 и ти сега малко ме притесни - нали били уголемени  newsm78

pepi111   bouquet
малко са омалени даже.....аз нося 36 и малко ми  стягат на талията, но яко си взема 38 мисля,че ще са ми големи пък

Общи условия

Активация на акаунт