LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 255
  • 597
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да, ръкавите са убийствени. Joyаз съм 168, взех си 162 и пак ми покриват ръката до средата на пръстите, като трябва да отбележа, че аз съм с ДЪЛГИ ръце и обикновено всички ръкави са ми къси.  Joy

# 286
mamaB в албума ти видях това и това.
Кой номер са и съответно размерчета ако може.
И една приятелка се интересува от сините чаршафи, реални снимки може ли, а кой е линка за целия комплект
Благодаря предварително

# 287
Да, ръкавите са убийствени. Joyаз съм 168, взех си 162 и пак ми покриват ръката до средата на пръстите, като трябва да отбележа, че аз съм с ДЪЛГИ ръце и обикновено всички ръкави са ми къси.  Joy
А как е на дължина че аз не харесвам къси блузи

# 288
  • Варна
Смея да твърдя, че знам доста добре английски. Убийте ме, но не можах да схвана какво иска да каже Събине с този отговор на моя е-мейл (с който ги уведомявам, че съм си изпратила по пощата поръчка с принтирана кошница и прикрепени чекове, като ги моля да ме уведомят, като я получат. Написах им и, че искам, ако липсва нещо, да ми възстановят разликата с ваучер, а не с чек) - това са ми пратили:
Hi,

It is not possible to follow up your letter unless you intended it to me. In case of items are not available you receive automatically a refund by cheque. At present, when you send back a refund cheque, you must not use join the print of your order because the offer online will be out of date. We will refund your refund cheques by a voucher you could use online.

Best regards.

# 289
It is not possible to follow up your letter unless you intended it to me. In case of items are not available you receive automatically a refund by cheque. At present, when you send back a refund cheque, you must not use join the print of your order because the offer online will be out of date. We will refund your refund cheques by a voucher you could use online.

Best regards.[/i]

Не е възможно да ви проследя писмото, освен ако то не е изпратено лично до мен. В случай, че артикулите, които сте поръчали вече не са налични, парите ви автоматично ще бъдат върнати с чек. За съжаление, няма да можете да го ползвате ако го изпратите отново с принтираната си кошница, защото до тогава той ще бъде невалиден. Затова ние ще ви го сменим с ваучер, който вече може да използвате онлайн.

Сигурно и Сабине използва преводача от 1-ва страница.  Mr. Green

# 290
  • Варна
Днес взех от 10-ти юни на поща:
Детската пижама за 3 евро, номер 102, хареса ми.
от тези №40. Обаче нещо не ми харесват - явно ми идват широки отпред, и макар да е моя номер, изглеждат големи. Ще мисля какво да ги правя.
46 номер, уж трябваше да са сиви, но никак не изглеждат сиви. Важното е че мъжа ми ги хареса.
38/40 цвят тюркоаз, точно ми е, остава и панталон да й взема  Wink

# 291
  • Варна

Best regards.[/i]

Не е възможно да ви проследя писмото, освен ако то не е изпратено лично до мен. В случай, че артикулите, които сте поръчали вече не са налични, парите ви автоматично ще бъдат върнати с чек. За съжаление, няма да можете да го ползвате ако го изпратите отново с принтираната си кошница, защото до тогава той ще бъде невалиден. Затова ние ще ви го сменим с ваучер, който вече може да използвате онлайн.

Алекс, аз си го преведох, но не разбрах дали това означава, че изобщо няма да ми приемат поръчката, понеже съм пратила принтирана кошница и чековете и затова ще ми върнат ваучер за цялата стойност, или пък това се отнася само за изчерпаните артикули или нещо друго. Ясно ми е иначе, че те ползват някакъв преводач, защото английския им е тотално странен. Mr. Green

# 292
  • Пловдив
Velesa днес получих на митница от 06.06 поръчка. Надявам се, ти да получиш от пощата нещата по-бързо.
Като отивахме на митница към 16.00 часа видях една мама с бебче и ено кашонче около 3кг да го носи на количката отгоре. Стана ми мило, защото понякога и аз така се мъча, с тази разлика, че понякога "колетчето" е около 10 кг  hahaha

Аз пък вчера получих от 10.06 на митница  Sunglasses
Това е рекорд за мен в цялата ми практика в Редута  Mr. Green

# 293
  • Пловдив
В момента някой да се мъчи да пуска поръчка, а сайта да му прави номера newsm78
Нещо май не е наред
Имам да пускам 2 поръчки. Едната успях да пусна, но втората не ме оставя да напълня кошицата.
Вкарах 8-9 артикула и изведнъж ми изпразни кошницата, аз продължик нататък... станаха 2-3 и на следващия пак ми изпразни newsm78
Сега съм в чуденка дали да вкарвам всичко наново или утре ако се оправи проблема ще си ми се появят нещата Confused

# 294
  • into the blue

Best regards.[/i]

Алекс, аз си го преведох, но не разбрах дали това означава, че изобщо няма да ми приемат поръчката, понеже съм пратила принтирана кошница и чековете и затова ще ми върнат ваучер за цялата стойност, или пък това се отнася само за изчерпаните артикули или нещо друго. Ясно ми е иначе, че те ползват някакъв преводач, защото английския им е тотално странен. Mr. Green

Незнам какъв е твоя случай,но според мен тя ти пише отговор,ако при поръчка са ти взели пари,а се е оказало в последствие,че артикулите липсват и да не повтаряш  поръчката един вид.Дано си ме разбрала Peace 

# 295
Mirama,chockolina,благодаря Ви,ще рискувам да му ги покажа Grinning

# 296

Това не е страхотно,  а направо жестоко!!!:

Klemy,кой размер е вашето и може ли да дадеш размери  bouquet

# 297
Klemy    bouquet,жалко само,че няма за нас размер.

# 298

днес я получих раницата много е хубава заслужават си парите Peace

Moже ли реални снимки на раницата,най вече ме интересуват презрамките и гърба .

# 299
Днес получих поръчките си от 6.06 и 11.06 на митница  #Crazy .Повечето неща са коментирани за момиченце.
айви благодаря за размерите  но получих бермудите на TIPSTER и ми "заспаха" Laughingето реални снимки
Klemy цвета на дънките след бермудите е rinse ,а на следващите дънки - на Типстър е stone/ако ще те ориентира/

след бермудите са дънките за които бях обещала размери за н.38  -
талия – 38,ханш – 48,дълбочина отпред – 24,5,ширина на крачола долу – 25,ширина на крачола при чатала – 28 ....
И за дънките на Типстър размери за н.38 -
талия – 38,5см,ханш – 49,дълбочина отпред – 23,ширина на крачола долу – 19,ширина на крачола при чатала – 27
Другото което мога да похваля е този комплект - страхотен е  Peace
този пуловер,тази жилетка в оранжево ме изненадаха приятно след прочетените отзиви.Според мен са си супер  Peace

и за малката за боксерчетата на Окау тези и тези потничета - също много хубави
mamaB,много ти благодаря за размерите на дънките,а този комплект чаршафи какво точно включва newsm78

Общи условия

Активация на акаунт