LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 255
  • 597
  •   1
Отговори
# 300
Hug
Пуснах stone! Сега да видим кога ще фактурират! Rolling Eyes

Малко след "дъжд качулка": имам ги в цвят double stone. Реални снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187575&photo=63
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187575&photo=64

Страхотни са, много хубаво стоят. За лятото, обаче,  не стават; платът е плътен  Peace

# 301
Малко се забавих с отговора  Blush
dibijo комплекта шапка с шал е 51/обиколката на главата/-взех го без да зная колко е обиколката на главата на дъщеря ми Blush но й е ок.Ако искаш размери ще меря сутринта ,че е изпрано и зазимено  Laughing ,а жилетката -болеро е н.94 - ширина при раменете - 23 см,ширина под мишниците - 28 см,дължина - 28 см,дължина на ръкава -37 см, дължина на ръкава от подмишницата - 26 см.
Ето и за теб и за anira
линк за сините чаршафи - комплекта включва плик /аз взех 200/200 / и 2 бр.калъфки 63/63 - което се оказа доста голямо като размер/поне за нашите възглавници/ и тъй като нямаше двойни чаршафи взех2 единични  с идея да ги съединя  newsm78 . Ето и реални снимки. Плика от едната страна е на тези кръгове ,а от другата е на райета. Peace
И само да споделя че малко се разочаровах от потничетата,които на пръв поглед са страхотни,но всъщност са много къси.Аз взех н.102 с идеята че ще са по-дълги,а те са само по-широки и все така късички и кръстчето на малката е абсолютно навън.Иначе презрамчиците са като за истински госпожички-може да се коригира дължината като при сутиените и топовете  Grinning

# 302
  • varna
It is not possible to follow up your letter unless you intended it to me. In case of items are not available you receive automatically a refund by cheque. At present, when you send back a refund cheque, you must not use join the print of your order because the offer online will be out of date. We will refund your refund cheques by a voucher you could use online.

Best regards.[/i]

Не е възможно да ви проследя писмото, освен ако то не е изпратено лично до мен. В случай, че артикулите, които сте поръчали вече не са налични, парите ви автоматично ще бъдат върнати с чек. За съжаление, няма да можете да го ползвате ако го изпратите отново с принтираната си кошница, защото до тогава той ще бъде невалиден. Затова ние ще ви го сменим с ваучер, който вече може да използвате онлайн.

Сигурно и Сабине използва преводача от 1-ва страница.  Mr. Green

Алекс, аз си го преведох, но не разбрах дали това означава, че изобщо няма да ми приемат поръчката, понеже съм пратила принтирана кошница и чековете и затова ще ми върнат ваучер за цялата стойност, или пък това се отнася само за изчерпаните артикули или нещо друго. Ясно ми е иначе, че те ползват някакъв преводач, защото английския им е тотално странен. Mr. Green

Незнам какъв е твоя случай,но според мен тя ти пише отговор,ако при поръчка са ти взели пари,а се е оказало в последствие,че артикулите липсват и да не повтаряш  поръчката един вид.Дано с
и ме разбрала Peace

не е този случая Peace а е-когато ти си принтирала и пратила поръчката си и до момента на нейното получаване-има 100%разлика ,цената може да е по висока,или по ниска ,или артикулите да са изчерпани.те ще изпълнят поръчката ти,ако липсват артикули от поръчката ти ,ще ти пратят ваучер за тях.останалите налични ти ще ги получиш,но тук идва въпроса на коя цена на тази на която са в принтираната ти кошница или на актуалната за в момента цена-това сабине не казва.аз съм правила такава поръчка и артикулите си ги получих на заявената от мен цена,а не на актуалната цена в момента на приготвяне и изпращане на пратката-с две думи-ако като си ги поръчвала са били на една цена,а сега са по евтини,ще ти ги сметнат на по скъпата цена,колкото са в принтираната и поръчка Peace Peace
искрено се надявам да сте ме разбрали!

# 303
  • София
Hug

Малко след "дъжд качулка": имам ги в цвят double stone. Реални снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187575&photo=63

Страхотни са, много хубаво стоят. За лятото, обаче,  не стават; платът е плътен  Peace
мерси, все пак! Peace Аз пък така се надявах да са за лятото...нищо де, все някога ще дойде есен. Mr. Green

# 304

Някой има ли ги тези?
Какво е stone,double stone , rinse?В цветовете? Ще ги поръчвам, ама се чудя за цвета... newsm78
Klemy може ли линк към дънките.

И сега да се похваля и аз от поръчката. Вчера я получих от 09 юни (за 9 дни )
размер 86 - Много е сладко, само ми се струват малко дълги ръкавите и за това щи ги отрежа .

размер 42/44 - супер са, мъжа ми много ги хареса.

размер 36 - готини са, но са плътни за лятото. по скоро са за есента и пролета.

размер 34/36 - харесват ми - деклотето е така както е на снимката.

# 305
Моля помогнете- някой може ли да ми преведе това: Bonjour ,

Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.
Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué : [1395665-1213805905]
Gardez-le précieusement, il nous permettra d'en assurer le suivi.
Notre réponse vous parviendra à l'adresse suivante : .......................................
Merci de votre confiance.
   Julie Areski,
Responsable relation client
du site www.laredoute.fr
     Rappel de votre message

Благодаря

# 306
Hug

ВечеПетя, искам да те попитам за този потник: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187575&photo=70 доволна ли си и какъв размер си поръча? Аз пуснах поръчка и чакам същия размер 42/44 - дано не ми е голям...  Rolling Eyes Ти какъв бг размер носиш?

# 307
  • София
Mef това ти е писмо с входящ номер. Явно си им писала запитване от формата на първа страница. Сега чакаш истинското писмо с отговор  Peace

# 308
исках да сменя номера на една блуза, защото май си поръчах по-големия размер. дали е възможно ? а иначе друг мейл има ли за кореспонденция?
благодаря

# 309
Вчера в пощенски клон 1421 на бул."Черни връх" имаше 2 ларедуски колета. Благородно завиждам, за мен нямаше нищо! Tired

# 310
  • Разпиляна във въображението
Здрвейте, напраяих поръчка днес, но съм си поръчала 38/40 размер и мисля,че ще мие голям. Бих искала да го заменя с 34/36. дали мога да го направя сега доакто поръчката се обработва. Има ли мейл, на кйото мога да пиша, телефон.
Благодаря

Мисля, че вече не може нищо повече да се направи по въпроса.

Mef вече ти отговорих на въпроса

Клеми и аз се интересувам от дънките - може ли линк Praynig

# 311
  • Пловдив
 Close
Този сайт наистина се побърка  Shocked
Вкарах си наново нещата в кошницата и си пуснах поръчката. Този път не ми я изпразни. Обаче... след като пуснах поръчката кошницата се изпразни, но като вкарах един артикул , вътре се появиха 2 неща от вече пуснатата поръчка  newsm78
Иначе те са си вече в суивито Thinking

# 312
неРАХОВА, потникът е размер 34/36, отговаря на XS  Peace По българската номерация имам най-различни номера дрехи - от 38 до 42  newsm78 Потникът е страхотен, но е леко умален - трудно го обличам, но иначе ми е точно по мярка  Peace Почти няма еластичност.

Не съм klemy, но ето линк към дънките:
за височина до 170 см
за височина над 170 см

# 313
Здрвейте, напраяих поръчка днес, но съм си поръчала 38/40 размер и мисля,че ще мие голям. Бих искала да го заменя с 34/36. дали мога да го направя сега доакто поръчката се обработва. Има ли мейл, на кйото мога да пиша, телефон.
Благодаря

Мисля, че вече не може нищо повече да се направи по въпроса.

Mef вече ти отговорих на въпроса

Miriel, питам защото това ми е първата поръчка и не ми е ясно какво точно става. Може накой да има подобен опит. Освен това им писах мейл и те ми дадоха входящ номер по въпроса. В крайна сметка сме тук за да обменяме инфо

# 314
  • Разпиляна във въображението
От дънките някой да има размери за 38, 40 или 42. Размер L на кой френски размер от женската номерация отговаря newsm78

Mef в тази тема, ако не ме лъже паметта, вече имаше поставен подобен въпрос и това беше отговора. Това е добре, че имаш входящ номер на запитването си и дано да имаш късмет, но доколкото съм чела тук за подобни проблеми надали има голям шанс да ти сменят номера с друг.

Общи условия

Активация на акаунт