"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 377
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  welcome Maktub!
Дано ти е приятно при нас!А за нет незнам,нека другите ти отговорят,не съм наясно.

# 91
  • Разград
Добре дошла,Maktub.
Надявам се да ти е приятно при нас. Hug

# 92
Добре дошла,Maktubbouquet
За нета,би трябвало БТК да имат оферти за там,но поне при нас (Гецово) напоследък спряха да пускат нови абонати и скоростта ни падна.За по-вече подробности обаче трябва да питаме Вълкът с дългия ник,че той работи в БТК. Peace

# 93
Здравей, Maktub , тук наистина ще ви е по-спокойно, стига да имате сигурна и доходна работа Peace
Относно интернета......мой бивш работодател живее там постоянно.....мисля,че  имаше  нет, но с радиомодем, стига къщата ви да има пряка видимост с някаква точка в града newsm78. Уф, дано не говоря глупости, но ако има БТК, това ще е идеално за вас.
Май ТАЗИ е фирмата

# 94
Здравей  Maktub,добре дошла във нашта вкусна темичка!Ама то и на голяма част от нас си ни личи де! Joy
Интернет има в Ушинци,обаче след ден-два ще ти разкажа точно кой е доставчика.Шефа на мъжа ми живее там и със сигурност ползва нечия услуга.Тези дни ще го разпитаме.
Аз за Ушинци благородно ти завиждам.С удоволствие бих живяла там,но все още нямаме таква финансова възможност.
Пък във вевруарската темичка не пиша,защото много ми станаха темичките пък и децата...

# 95
  Ади нещо вкусничко от мен  Wink.Взимайте си докато не е изстинало.

# 96
Танче,както не съм яла днес направо ми идва да загриза лаптопа  eat
А на това вкусното нещо да му пийнем и по една
Днес ходихме на тази площадка дето ми я каза.....и сега една тенекия ми дрънчи  ooooh!,не е истина направо  Joy.Що не дойдохте?

# 97
Ох,най-полсе някой да се сети да сипи по 1 биричка  ooooh!
А къде е днес Бубито,че нещо ми се губи  Tired

# 98
  • Разград
Добър вечер! Да се присъединя към вас тази вечер. Maktub, добре дошла сред нас.

# 99
Тука съм, ама днес голямо скиторене му ударих, даже Дани спа навън, прибрах се към 16ч, вече бях припотена и влязох право в банята, готвене...това-онова....сори,че щях да идвам на парка, а не дойдох Embarassed

# 100
Добро утро!ТАзи сутрин кафето е от мен!
Аз обаче съм забравила да благодаря на една дама,чиято заслуга да има благотворителен концерт е най-голяма!А това е Мирката-нейна беше идеята за това мероприятие!
  bouquet за Мира!

# 101
Добро утро и от мен!Бен,нямаше нужда... EmbarassedНо заслугата концерта да е факт е  ТВОЯ!Аз само дадох идеята...
Ние снощи бяхме на гости и много се ядосах за мача!Егати и малшанса дето имаха хърватите! #Cussing out
И понеже има кафе,а аз съм малко снощна... Crazy,реших да почерпя по една КОЛА Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 102
Пу за мен колата,без сервитьора  hahaha
Бубе,то и днес не е късно да излезеш с нас  Whistling

# 103
Може, Танче, ама май надвечер ще стане Rolling Eyes, че като гледам  кво е топло...а трябва и да излизам Confused
Мире, вече ме е страх да ги отварям тези напитки, не знам кво ще излезе Crazy Crazy Crazy

# 104
Танче,така като гледам,май е сервитьорка.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт