"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 388
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Танче,така като гледам,май е сервитьорка.... newsm78

Ъхъ, и май е кърмачка  Joy Joy Joy Joy, що пие кола, не я е срам Joy Joy Joy

# 106
Може, Танче, ама май надвечер ще стане Rolling Eyes, че като гледам  кво е топло...а трябва и да излизам Confused

А аз за към 17 часа говоря,не по-рано,че жегаааааа  ooooh!

# 107
  • Разград
Добре дошла, Maktub!   bouquet Сигурна съм че ще ти е приятно с нашата компания. Всички мами са големи сладурани и много точни.
Мирка, с тез напитки си голям майтап. Все нещо яко изкарваш. Аз да ви питам пак нещо - то много ми стана, ама като ми е сефте да съм мама. Май момата я притоплихме и се поизрина. С нещо маже ли се или само си отшумява. Аз я разсъблякох де, ама малко след дъжд качулка. И добре че бабите ги няма че си я гледам както си реша. Аз май ще ги изгоня в скоро време, защото все едни акъли дават. Не знам вие как сте били с бабите, ама аз нещо не мога да ги изтърпя последно време. Аз им виках топло е, а те ми навличаха детето, че и го завиваха с олекотена - зимна, завивка. Не ми се говори. Уп май лошо се оплаках от майка си и свекърва си, ама много вече ми се насъбра. А уж и двете много си ги обичам, но като става въпрос за детето ми съм станала ужасна. Хайде лек ви и спорен ден. Аз ще излизам след обед, но днес ще се качим малко до Орел, а не до центъра. Утре ще слезем надолу. Пожелавам ви спокоен и слънчев уикенд.  Hug

# 108
Мая, всички баби са май така, добре,че няма тука край мен някоя Twisted Evil А за малката......ако на теб ти е топло-на нея още повече, бебетата не могат да си регулират телесната температура, даже и ръчичките и да ти се струва студени, не се притеснявай. За обривчето...може би след измиване я подсуши хубаво и сложи  малко пудричка, за мазила мисля, че не е нужно. Бабите в стремежа си да помагат, понякога стават досадни. Лошото е,че са и докачливи, не винаги разбират намеци и т.н. За щастие,  моите не са в града, вярно, че нямам помощ, но и не пречат. След като родих Дани/ също бях със секцио/, свеки дойде за три дни уж да помага, а всъщност само ми пречеше, аз и сама съм се оправяла. Но когато е първо бебчето, е нормално да се притесняваш.Добре,че сега има доста информация, аз навремето само четях в две книги, нямаше от къде да черпя инфо. Не се притеснявай, ще ти помагаме с каквото можем, пък имаш и лична, може да питаш и нея спокойно. Успех Hug Не навличай много бебето, особено като е топло навън. Дани даже от раждането му е бил в стая с климатик, не сме имали никакви проблеми.

# 109
  • Разград
Майче, не се притеснявай. Бубето много добре ти е казала за бебето. И аз мисля, че без баби вкъщи е по-добре. На моя бебок когато му е много топло отзад на вратлето му стават едни много дребни червени пъпчици. Аз от там разбирам, че съм го претоплила.

# 110
Привет!
Майче,Бубито ти е казала за претоплянето.В тая жега друго освен боди ме ну трябва и тънка пелина.Напро тензух използвах .
По въпроса за бабите не смея много акъл да давам,че...аз съм малко по цапната в устата.Аз от самото начало казах,че не съм търсила от никоя баба съвет как да си прая детето и не искам такива относно отглеждането му.Който иска да помага ще трябва с моите изисквания да се съобразява.И мяйка ми мърка за обличането и свекърва ми ме гони с едни моркови когато Тео беше на 40 дена,обаче не се предадох.Постепенно майка свикна и сега ме слуша.Свеки ги вижда ряко,така,че няма как да не ме слуша. #2gunfire

# 111
Хайде на следобедното кафе,не е така атрактивно като това на Мирката,ама бива.

И нещо за Вълчо.Няма само ние да плакнем окото я  Laughing

# 112
Благодаря!  Mr. Green

# 113
Е,хубава работа!За нас кафе,а за Вълчо бира... Crossing ArmsНий не сме ли хора бре?Я да давам аз тука на жадните по една бира,ще има и за Вълчо! SunglassesСамо някой  да подхвърли мръвка на пазача ,че да не останем жадни.... Crazy Наздраве!

# 114
  • Разград
Добър вечер!  Hug
Мерцедес, благодаря мила за информацията. Абе то и аз хич не си поплювам и всичко си им казвам, ама те все идват, явно много си обичат внучето.  Heart Eyes Иначе ние след малко ще се къпем с малката кукла и ще хапваме. Даже не ми се мотат когато ги не ща, защото много виках вече. Тъй че отивам да цедя млякото на бебка. Лека и спокойна вечер.  Hug

# 115
Мире,мерси за биричката  Hug
Кати,къде се загуби днес?

# 116
Само някой  да подхвърли мръвка на пазача ,че да не останем жадни.... Crazy Наздраве!
Не знам жадни дали ще останем,ама да не направим пир на кучето.Танче,я иди ти за биричката,че кат те види теб такава слаба хич даже и няма да си направи труда да стане това добиче!

# 117
Добро утро!Аз ли съм най-ранобудната днес? Rolling EyesАйде пийте по кафенце от мен!

И не се плашете,така изглеждам само сутрин.... Mr. Green

# 118
Ха,здравейте и от мен!
Танче,на село бях,ненадейно стана,извинявай че те оставих да ме чакаш.Та и съобщение забравих да ти пратя,че тръгвам. Embarassed EmbarassedМного хубаво ми беше там,Крис цял ден не се спря на двора,при животните,по улиците ,на парка,абе въобще въздуха му повлия много добре.Аз също имах нужда,бях страшно спокойна.
А вечерта от на дядо ракийката,на баба салатката и гозбата,абе хубаво си беше........
Не ми се връщаше тук,как искам да живеем в къща .........някой ден може и да стане.
Айде да ставам,че много се размечтах! Laughing Laughing Laughing
Лек следобед!

# 119
  • Разград
Здравейте и от мен!  Hug
Голяма жега е направо не се живее. Добре че нашият тати ни купи голям чадър за масата за барбекюто, че сега малката е под него и спинка, защото иначе само се кисне и скимти и не може да спи вътре.
kati_7774, пожелавам ви от сърце да си имате къща някога, защото е просто къде къде по-хубаво и дворче да си имаш.
Ние днес станахме на месец и реших малко скромно, но да ви почерпя с нещо специално и разхладително.

Общи условия

Активация на акаунт