"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 389
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте!
Времето е хубаво и сме по парковете и градинките Grinning
Майче, другите са ти дали добри съвети.
Дойде лятото и размятахте бирите Laughing Ще си вземам от вкуснотийките и от коктейлчетата ако се безалкохолни, за другото ще се въздържа , че ми прилошава от време на време.
Бен , на теб ли трябва да дам парички за концерта? И колко?Като разбера точно кога ще си идваме към Разград ще пиша.
Лек ден!

# 121
Добро утро! Май не съм писала в темата скоро, но големият ми син е кандидат-гимназист, а сестрата на мъжа ми си беше за няколко дни в Разград със семейството си. Преди това пък повече от седмица вкъщи се борихме някакъв летен грип - за щастие при децата мина само с хрема.
Иначе успях да ви изчета. Виждам, че хубави вести и изкушаващи кафеджии радват форума  Grinning

Честита нова лентичка в подписа, Бели Ружи, лека и безпроблемна бременност!
Добре дошла, Maktub, в Ушинци би трябвало вече да имат безжичен интернет.

Хубава и успешна седмица на всички!

# 122
Добро утро и от мен!Мноооого е жега навън,направо се размечтах за море...  grinning039Ама да не си правя планове,че както се разминах със Средиземно море,да не се размина и с Черно... Mr. Green
Айде да почерпя с нещо разхлаждащо,като айс-кафенеце...

Сервитьора е отделно тоя път..... Mr. Green
Лека и успешна седмица ви желая!  bouquet

# 123
Ушинци - за ADSL. Няма, и до една година няма да има.

# 124
  • София
Добро утро, то добър ден вече де!
Бен , как е Нико?
Мирката , мерси ще се почерпя Grinning
И на нас ни е жега и се чудя как да излезем, че трябва да отидем до градината да видим какво става с класирането.А и до доки трябва да ходя, че резултатите от изследванията били готови да ми каже какви са.

# 125
  • Разград
Здравейте.
Ние вече сефтосахме морето/басейна.Бяхме за два дни в Албена,беше чудесно.Днес релаксираме,че в тази жега едва се прибрахме живи.
Приятен следобед от нас. Hug Hug Hug

# 126
гОЛЯМА ЖЕГА.....Едвам се прибрахме и право в банята. Добре,че климатиците работят, че в нас е съвсем поносимо. Утре сутринта съм решила да заведа децата на басейн рано-рано, към девет и половина. Някой знае ли кога отваря Аква Холандия ?

# 127
  • Разград
гОЛЯМА ЖЕГА.....Едвам се прибрахме и право в банята. Добре,че климатиците работят, че в нас е съвсем поносимо. Утре сутринта съм решила да заведа децата на басейн рано-рано, към девет и половина. Някой знае ли кога отваря Аква Холандия ?

Я кажи,какви са условията там,колко струва?

# 128
.......Някой знае ли кога отваря Аква Холандия ?....
Когато се чуя с Емито/че се приспиват сега - да не ги разбутвам/ ще я питам.Техния кръстник е спасител там .

# 129

Я кажи,какви са условията там,колко струва?
5ЛВ възрастни, деца до 12 години-3лв.

# 130
  • Разград
И ние искаме на басейн,но ще видим как ще организираме деня.

# 131
Къде е това Аква Холандия, до младежкия, или до тенис кортовете?

# 132
  • Разград

До младежкия.

# 133
За съжаление, на тенис кортовете няма детско басейнче ConfusedИначе с удоволствие бих отишла, по-спокойно било.

И ние искаме на басейн,но ще видим как ще организираме деня.

Ми хайде с нас .

Поли, ще чакам инфо, благодаря ти.

# 134
  • Разград
Нека Полито да каже за часа и ще решим,но определено ми се идва.

Общи условия

Активация на акаунт