"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 393
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Да, определено искам да е по-раничко сутринта, че  после става жега, пък и Дани/както и Макси/ е бял.

# 136
  • Разград
Да, определено искам да е по-раничко сутринта, че  после става жега, пък и Дани/както и Макси/ е бял.

Да,че и слънцезащитно лосионче ще трябва да купя,че за два дена го изразходвахме това,което бях купила.Ползвах на Ейвън(50+,за деца),доволна съм,Макси не е мръднал,а е бил само на слънце.

# 137
Да, имам същото, плюс Мустела 50 фактор, плюс някакво фъскало с по-нисък фактор за баткото.

# 138
Работно време на басейна от 9 до 18.00  Peace.Има и детски басейн да.Приятно плицикане   grinning039

# 139
Мерси,мерси, утре , дай Боже,  сутринта съм там.

# 140
  • Разград
Ако не излезе нещо непредвидено и ние сме там.

# 141
  • Разград
Добър вечер! Да ви се похваля - най-накрая успях да кача снимки в албума ни! Направих 2 албума. Който иска вече може да ги разгледа.

# 142
  • Разград
Добро утро от мен.

И кафенце от мен с пожелание за хубав и спокоен ден.

# 143
  • София
Добро утро!
Стана лято и опустя темата.
Тук е голяма жега, но аз смятам да се хващам за работа .Ще чистя , готвя и т.н.
Все забравям да кача малко нови снимки от нас.

# 144
Здравейте и от мен!Макс мама,благодаря за кафето!На вън адска жега,бе хора!Дано сте се изпокрили на сянка,че не се живее.
Ниие с Крис рано,рано на църква ходихме(да запалим свещички,нали е Еньовден днес)и после на парка за около час,час и половина и се прибрахме.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!А НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БОГ ДА ВИ ПАЗИ!
Ето и нещо разхладително и от мен
Лек следобед!

# 145
Ние пък ходихме на басейн , даже имахме една мини-форумска срещичка  bouquet. Пък иначе съм възмутена от тазгодишните условия...направо една антиреклама ще им направя, не че много ще им пука #Cussing out. Първо ме одръстиха 5лв за мен за вход като придружител, при положение, че дори и бански не си бях взела, за Дани ми взеха като за голямо дете-3лв. Ако съм нямала да плащам петте лева, да сядам на барчето, нищо , че детския басейн е на другия край....Едва ли не ми преровиха чантата ...да не би да  си носим нещо за ядене Rolling Eyes. Водата в детското басейнче не ми изглеждаше чиста, а някак мътна.....имаше оси и пчели, даже ужилиха едно детенце по дупето. Ккакто и да е, май решихме другия път да отидем на Стрелбището.

# 146
  • Разград

Айде,и по една биричка от мен.
Ама,никакви ви няма.

# 147
  • Разград
Ей,наистина ви няма.

# 148
Ади аз първа да се наредя на биричката...че каквато съм пиячкаааа
Диде,добре си ги описала тия на басейна.Много съм разочарована и аз  Crossing Arms

# 149
-айде мезето от мен.

Пък за басейна-една приятелка ходиха в неделя,беше доволна.Каза,че е казала че няма да се къпе и не е плащала. newsm78
А защо не трябва да си носите нищо за ядене Thinking newsm78

Общи условия

Активация на акаунт