"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 402
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Ми за да си купим от там Mr. Green
Явно правилата са сменени, нека да отиде пак, покрай нас масово пищяха придружителите.

# 151
Аууу, последна бях, днеска ще съм първа, по едно кафе няма кой да сложи ....

# 152
заповядайте една малка почерпка от нас  нямам време за по голяма почерпка 
Днес стваме на 2 месеца днес бях ме на консултация децата са добре Цвети родена 46 см сега е 52см. 2400кг сега 5кг.,Жорко 49см сега 56см. 3200 кг.сега 6200кг.
незнам как са наддали при тия колики и мъки при хранене немогат да си хапват и 90 гр даже и ядем по 1 час   но явно наддават от водата:)
Важното е че са добре
Целувки от нас Заминаваме си на село за няколко дена поне ще плачкат на въздох )

# 153
# 154
Браво,че те направо са си почти удвоили теглото

# 155
Привет   bouquet
Мерси за всички почерпки   bouquet
plampetq прекрасно наддават мъниците  Hug.Все така и занапред ....
Някой знае ли Аз съм си къде се загуби?
tania2007 разгледах албума....и аз искааааам във Виена  newsm45 ,ама няма да ме огрее скоро  Joy.Нищо ще си плакна очите с твоите снимки   bouquet

# 156
  • Разград
Здравейте и от мен!  Hug
Ние днес бяхме на консултация и ни правих имунизация. Не плака много малката. Вече е 3800 кг от 2600 кг. Висока е 52 см от 48 см. Растем и то добре. Похвалиха ни даже.  Heart Eyes
tania2007, и аз съм ходила във Виена, но през зимата на 2004-2005г. Там бях за Коледа и Нова Година, но тогава Пратера не работеше.  Crossing Arms

# 157
  • Разград
Поли, много е хубаво там. Ходила съм 2 пъти, но искам пак.
Майче, единият път когато ходих беше в началото на декември. Мисля, че беше 2003 година. Атмосферата преди Коледа там е чудесна.
plampetq, разгледах ви снимките. И установих, че сме се срещали в парка. Следващият път ще ти се обадя, щом се срещнем.
Всички бебета наддават добре. Браво на тях. А моят мъник предният месец беше наддал само 200 гр. Дано сега е малко повече.

# 158
Аз пък все забравям да кажа на ТАня 2007,че познавам събпруга ти.Ако се нелъжа бяха съученици със сестра ми.В Ботев ли е учил като малкък?
Браво на децата-добре растът.Във Виена и аз искам,ама само до дни ще си сложа една "Виена" на стената(за климатик иде реч) и пак само ще мечтая!
СЕга да ви се оплача от нашия град.Тръгваме вчера да търсим климатик.Абе не мога да разбера,защо тия хора започват работа и всъшност как един шеф решава каква трябва да е заплатата.Влизаш в магазин,в който има 20 климатика,нищо друго,и не стига,че чете от етикета ами на всичкото отгоре и не чете правилно.Да не говорим,че от 5 магазина чух различни неща за едно и също нещо.Супер некомпетентни служители.
И в банките същата работа.В едната момъка не знаеше точно на какви изисквания трябва да ми отговаря климатика,за да вземем кредит"Енергийна ефективност",а ддругия направо ме утрепа.Отвори си сайта им в нета и се опита от там да ми зачете инфото.Есттествено аз го спрях,като му казах,че мога и сама да чета.Обаче като взе да ми разказва какви са им таксите установи,че 0.1процент от 1000лв.е 100лв. newsm78Луда работа ви казвам.

# 159
  • ....от ляво до десния завой...
Здрасти, хора, Hug
Наминавам преди сън да видя как е положението в темичката ни!
Гледам, че всички сте добре - честито едномесечие на малката кукла на Мая и двумесечие на сладурковците на Пламенка! Да са живи и здрави и все така да напредват активно в растежа - и на ръст, и на килограми!
Моя бебчо тия дни е адски активен - вечно се мести в корема ми, имам чувството че вече никак не му се седи вътре, ама трябва да издържи поне до 12-13.07. най-малко! Понякога си мисля, че аз добре съм се настроила за секцио и съм спокойна, но това чудо в коре ми ще ме изненада със собствено мнение по въпроса кога да излиза и да се пуска в живота и ще излети като торпедо от мен, когато най-малко очаквам...и ще ме свари супер непотготвена...като за много неща в живота ми.... Rolling Eyes
Почти стигнах до дълго чакания болничен - от петък вече съм вкъщи! До утре следобед включително трябва да приключа всичките си дела. Тая вечер седях до 18.30 в залата, ама съм много доволна от себе си - повечето казуси ги реших, останаха някои и други дела, които ще разгледат колежките!  Peace
Хайде, бягам да спинкам, че едва гледам!
Поздрави на всички! От другата седмица вече ще пиша по-активно на форума, защото работата свършва и за 9 месеца напред няма да мисля за нищо друго, освен за децата - Дани и бебчо! Grinning
~~

# 160
  • Разград
Бен, точно така за съпруга ми. Там е учил. А как се казва сестра ти, за да го питам?

REECL - Бен, това е за теб. Ако имаш въпроси относно този вид кредити ми пиши.

# 161
Добро утро !Днес сте много поспаливи ,няма кой да сложи кафето  ooooh!

# 162
Здравейте мацки!Как сте днес,много жега пак бе!Направо не се живее и на сянка даже.
Бен,ам ко да ти кажа в нашата мила Родина е така,няма оправия и тва е!!
Таня2007 днес те видях на кухнята,ако не съм те объркала но не съм.Аз съм физиомист човек-беше облечена със синя рокля на цветя,нали?! newsm78Ако греша ме поправи.
Лек ден на всички!

# 163
  • Разград
Кати, моля те обади ми се следващия път.

# 164
ok,ще ти се обадя!Не смея много да ритам,че на Полито и посиних кокалчетата! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт