"Юни месец дойде и в Разград се стягат за море"

• 9 413
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
ok,ще ти се обадя!Не смея много да ритам,че на Полито и посиних кокалчетата! Joy Joy Joy
Като съм блейка  ooooh! ,как няма да ги насиниш  Wink
Вие ще ходите ли на Трявна,какво стана?
tania2007 и мъжО се познава със Свилен и с брат му .Чудех се аз от къде го познавам,но Милен като видя снимките,каза:Е как бе....това е Свилен  Laughing
Заповядайте по един сладолед да се поразхладите в тази жега sweating

# 166
А,Танче,че и аз го знам мъжа ти,но само визуално,не знаех,как се казва.До моя магазин имаше малко магазинче за GSM-и.Явно беше приятел с момчетата там,защото съм го виждала често при тях.Сега се сетих,че и ти май си идвала с него....Само дано не се бъркам де.. Embarassed
Ох,голяма жега беееееееее!Как ще я караме,не знам?Ма то пък има няма още два месеца и лятото ще свърши..... Mr. Green
Поли,мерси за сладоледа!  bouquetАз пък ще почерпя по нещо за пийване.... CrazyЗаповядайте!

# 167
Мерси Мире ,ама сервитьора го няма   Whistling  ?Що така    Mr. Green

# 168
Поли,живот и здраве в понеделник заминаваме!
Лека вечер на всички!

# 169
А добрютро!
Бубе сноща пък аз последна,днес първа,та да слагам кафе и закуска-Заповядайте!
И без тва в 5 станах,чистих(снощи гости имахме-мама и тати),правих закуска,тва онова и сега и на вас да сложа,няма как!newsm53
Ама,ако мислите още да ми спите няма да се разберем!
Лек ден от мен!

# 170
  • Разград
Ха, къде сте всички! То навън нещо облачно е, но пак горещо.
Ама то какво стана, оказа се, че всички познавате мъжа ми. Що така? То май тук ще се окажем близки и познати пък да не се знаем.

# 171
А, Танче, то и аз май ми е познат от някъде, ама ще го покажа довечера на мъжо, че не мога да се сетя. Rolling Eyes
Ей сега се прибрахме,надявам се да завали малко.

# 172

Аз пък се надявам да зсавали много,че голяма жега бе  ooooh!Ама май няма да е днес  Cry
Чакам малко да разхлади и ще се разходим по центъра.

# 173
Здравейте
Момичета, някоя от вас била ли е с малко около плодни води по време на бременност?
На мен сега в 30 г.с. го разбраха и то се разбра защото ходих при доц. Балев за фетална морфология и малко съм питеснена от това.
Доц. Балев каза, че около крачетата му имало малко води и от това можело да бъде със схванати крака, но след раждане чрез масаж за 1 месец се оправяло  Cry
Моля се всичко да е нормално, да няма проблеми  Praynig

# 174

Аз пък се надявам да зсавали много,че голяма жега бе  ooooh!Ама май няма да е днес  Cry
Чакам малко да разхлади и ще се разходим по центъра.

Е като заваля,че и много разхлади..... Mr. Green

# 175
zdravey не съм запозната с този проблем ,можеш да попиташ в Майки (бъдещи и настоящи) ,предполагам че там ще получиш адекватни отговори   bouquet
kati_7774 весело,приятно и отпочиващо изкарване Ви желая  Hug

Мислех аз да ви кажа да излезем на пътя и да му друснем един танц за "Пеперуда" че да завали поне ....ама като забравих .....ще си се пържим сега като сафриди  Laughing

# 176

Мислех аз да ви кажа да излезем на пътя и да му друснем един танц за "Пеперуда" че да завали поне ....ама като забравих .....ще си се пържим сега като сафриди  Laughing

Поне сега знам кой е виновен за жегата  WinkЗабравана  Whistling

# 177
Бре!Няма ви никакви тая вечер...Тц,тц,тц...Викам ще има с кой по бира да пийнем,пък то!Айде да почерпя аз,а вас ако  не ви е срам,си вземете! Mr. Green

# 178
Мен не мЪй срам и Ши си зема

# 179
Ам да беше донесла и нещо за мезе? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт