Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е да си българка в арабска държава?
Какви са впечатленията от посещението в Йордания?
Какви са рисковете при запознанства в интернет в арабските страни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е да си българка в арабска държава?
Като българка в арабска страна, тя се вълнува от бъдещето с кирилицата и споделя страховете си. Получава подкрепа и съвети от други участници във форума. Въпреки това, темата за религията в арабските страни предизвиква разногласия, като някои подчертават значението на взаимното подпомагане и разбирателството при справяне с религиозните различия.
-
Какви са впечатленията от посещението в Йордания?
Участниците споделят положителни впечатления от посещението си в Йордания, включително вълнуващи разкази за посещение на исторически места и църквата, разположена на мястото, където Моисей е починал. Те описват климата, кухнята и атмосферата в страната, като изразяват интерес и възхищение към местната култура.
-
Какви са рисковете при запознанства в интернет в арабските страни?
-
Какво е мнението за обсъждането на религиозни теми във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
/
Мода, пазари , намеления... и разбира се че са романтични предложенията на всички - тя романтиката не трябва да се слага в рамки- за едни едно е романтично , за други друго- важното е да са ни живи и здрави и все така да си ги хвалим
Благодаря!
С храненето сме все така- бавно , трудно , без желание , чакам търпеливо да огладнее, но дори , когато вече си мисля че няма как да не е гладен след толкова часове , пак успява да ме изненада. Сега отиваме на планина да видим , ще има ли промяна 

То аз през нощта работя - да, ама вие по това време. Тъкмо се канех да дръпна един дълъг пост, но хайде след малко ...

и се скри зад леглото на което спи сестра ми и сега я дебна само да излезе, иначе няма да мога да спа на спокойствие заради тази гадинка.
майко мила. Ще взема да светна на балкона, че да се преместят тез твари.. То бива, бива ...ама много гости тази нощ ... кои канени, кои неканени 
Лека нощ ви желая момичета! 
Напоследък нещо не мога да спя- лягам в полунощ и се ококорвам в ранни зори.