М & БИ - 73

• 24 166
  • 284
  •   1
Отговори
# 120

Добро утро мили арабелки newsm51 newsm03 не съм ви забравила моми4ета,4ета ви,но нещо изгубих нишката Tired

http://www.youtube.com/watch?v=LLqroRrgW0c&NR=1
(обожавам гласа му,особенно в тази песен  Heart Eyes)

# 121

Nadia Jasemq е това е ден! Браво! Да се наслаждаваш на разкрасяването и разходките.

Миа, благодаря за поздрава. Много  Hug за бебчо.

Ние излизаме с дребните на разходка. Да пийна кафенце на фреш еър, както се казва.   newsm53

Кате, то каквото и да, когато много хора го правят, винаги някъде я се пукне, я омекне положението.  Joy Вярвам, че ще се получи.

Нафасима, много рано ставаш.

Хайде, до после мили арабелки. Много  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart от мен, а денят ви да бъде "неизпускаем" hahaha

# 122

Добро утро,
гледам голям чат е паднал през ноща Hug
Кате-ами тези гости май не са много симпатични щом стоят до толкова късно.То и в Сирия има такива обичаи,но аз си живея там по собствени правила,все пак деца имам.Я се похвали ,какво точно сготви и защо пък да не е станало?
Абра-благодаря за милите думи,но истината си е че и ти и щерка ти сте много нежни дами.
Дина-то моите и двамата са злояди,но вече съм решила да не се ядосвам и дане ги гоня с лъжицата-като са гладни ще кажат.Определено обаче чистият въздух ще му подобри апетита. Peace
Днес ще ходя до едно мое любимо  място-Банкя,дано си е така както го помня.

# 123
  Добро утро и от нас!
  Nadia Jasem - благородно ти завидях , от кога не съм си правила такава терапия на душата с разкрасяване и разходки и то за цял ден... Сега... ако успея да оставя малкия за час-два на някой и да отида на фризьор единия ден , някоя друга процедура след няколко дни , ама то така не се усеща удоволствието... Да се насладиш и заради мен Hug
  За хининовата вода- още днес ще си взема , само че на мен хем ми се иска да ми расте по- бързо косата , хем не ми се иска да боядисвам корени толкова често , но дано има ефект за косопада и при мен , че след като спрях да кърмя , положението стана трагично #Cussing out
  А за хотелчето- на нас ни е сравнително близичко и това е една от причините да го избера , че не ми се иска да минаваме преходи , на 100-тина км е от Димитровград-малко след Пловдив...
  Кате Мар. добро утро и на тебе!И благодаря пак!Дано писачката на проекта ви се забърза малко и да си подадете всичко навреме ...
  А другото Кате кога ли е изпратила гостите снощи? По- скоро тази сутрин Heart Eyes
  И аз отивам да се приготвим за излизане на кратка разходка и ще се погрижа да си направим деня неизпускаем , както е пожелала Мелани Hug
  Най-малкото- остават 9 дни докато нашия тати пристигне , 10 дни до сватбата на сестра ми и 12 дни до началото на почивката ни Heart Eyes
  Приятен ден на всички момичета!!!

# 124
  Snejnatamar- благодаря за кафенцето!
  И аз все си обещавам , че няма да се ядосвам и няма да го гоня с лъжицата , но не ми се получава- проблема е че като прибера храната , когато ми откаже след всяко мрънкане , или хвърлен поглед към нашата храна , било то след час или два си мисля- ето огладнял е вече и пак приготвям и пак същото и пак така... и ни режим , ни спокойствие , някой ден ще свикна , но кога ли ще е  Embarassed
  А Банкя и на мен ми е лщбимо место- имаме много добри приятели там и често им гостуваме , а като дете ходех с баба и дядо, тази година обаче още не сме ходили.

# 125
Гостите си тръгнаха малко преди 3.
Снеже, въпреки дългото гостуване, пак си ми останаха симпатични. Не се разхождаха по гащи, не чоплеха семки и да хвърлят люспите на пода, не се надвикваха, не споделяха опит за това, колко големи пачаври са българките и как трябва само да се е*бат, но не и да се жениш за тях, не предложиха на момчето да ходят на стрийптиз бар, не плюваха в манджата, за да остане само за тях, не опустошиха хладилника, не правиха мизерии из стаята,въобще какво повече мога да искам  Party

Магде,  намират се все още и добри хора  Wink   Хамдулила, разни бъдещи докторчета, дето плюват в динята, за да не ядат останалите, останаха в миналото, но с адски нерви успях да ги прогоня  Twisted Evil  Сега остава да банна бруталните вуйчовци по гащи и изгладнелите братовчеди-лешояди и да се абстрахирам от клетвите на маминка и какинка  Laughing
  Иначе не оставайте с впечатление за мен, че презирам всички  Simple Smile Всеки, който уважава дома ми, е добре дошъл   Hug  иначе -око за око, зъб за зъб  Twisted Evil 

Нафасима, манджата беше в една тава разстлана кайма с магданоз и подправки, отгоре наредени гъби, тиквички, патладжан, домати, картофи и лук на кръгчета. За нас си я правех де, не очаквахме гости  Laughing  и друг път става много хубава, но този беше ....безвкусна. Хвърлих вината на фурната   chef

Иначе за пореден път надядох 4-ма мъже с люти чушки. Направо ми се възхитиха, че ги хрупам като бонбони. Странни таланти имам  Joy

Кате, това намерих в нета http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%8E%D1%80%D0%B4%D1%81%D0%B … D0%B7%D0%B8%D0%BAтака изглежда на кюрдскиhttp://ku.wikipedia.org/wiki/Ziman%C3%AA_Kurd%C3%AE
Имат си всички звуци, които и ние имаме без Ц.  Имат и специфични, но аз разбира се не мога да ги произнасям  Naughty

Хининова вода и аз съм ползвала, уж за растеж било, мдааа, не видях да ми расте по-бързо   Crossing Arms  Но една приятелка беше много доволна. Дина, дано и ти останеш доволна .
Като ученичка се пляках с газ, мас и оцет. То се слагало лъжичка газ, ама аз не знаех и бутах цяла чаша.  Всичко смърдеше на газ  ooooh!  

Дезърт, много ми харесаха чантите и обувките  Money  обаче съм в период на икономическа стагнация   Confused

Едно пиленце златно ми каза, че Деска днес има годишнина, да й пожелаем не само златна сватба да празнува, но и диамантена   Praynig  /оправих грешката, замалко динамитена щеше да излезне   Laughing /

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 11:55 от Шилан & Шиар

# 126

та както каза Катето днес имаме годишнина от подписването,и тортата я запо4нахме сутринта в 3/луд умора няма/ ,защото пък до тогава бяхме на гости у свеки-2мата братя на мъжо пристигнаха от БГ
преди това пък бях на зъболекар,в съседен квартала,нашите не ги бива,та там намерих същото нещо което бях харесала на Сами,но на 3 пъти по  ниска цена  Laughing,това е да живееш в Сирия,ако си си харесал нещо,трябва да обиколиш кварталите и да си избереш цената  Mr. Green
катенце 4естити нови гости,а манджата ти много вкусно зву4и-ще се пробва,мерси за подаръка  bouquet

# 127
Изпратих девойката да се плацика на морето и сега ... хем се радвам за нея, защото в София й беше много скучно, а там много ще се забавлява, хем ми е мъчно че като се прибера няма да ме посрещне на вратата  Sad

Деси, честита ти годишнина да сте живи и здрави и още дълги години да празнувате на тази дата   newsm51

Кате, дано по-бързо приключите с немската част и айнцу цвайнцу дрън ... да спазите сроковете. Ако имаш път насам звънкай за по кафе, при мен днес и утре се очертава затишие  Rolling Eyes

Снежната   благодаря ти Hug

Дина много добре изглежда хотелът, който си избрала  Peace

Кате Шилан аз хапвах така люто докато бях бременна  Whistling  Mr. Green даже посред нощ ставах и опразвах по едно бурканче от сладко с мариновани люти чушки  ooooh!. И сега си ям люто, ама  го давам по-кротко и хапвам само у дома, че е съм страшна гледка като се подлютя  Rage

# 128
  • по пътеката
добро утро, дами!  bouquet моят синковец ме разо4арова с матурите, Sick но това си е неговият живот и ще бере плодовете, или както казват каквото надробиш, това  ще сърбаш! ooooh! та голям урок му дойде лешперството! Outta Joint той  оба4е щастлив!  #Crazyще има отрезвяване и ще боли, животът ще го нау4и и ще му наложи да се бори с двойни сили, когато и да можеш, като нямаш кетап си като аутсайдер и те пренебрегват за работа!едно стъпало си ,ако не и пове4е под ! аз оба4е 4етох една тема за един по4инал млад мъж, 26г. борил се до дупка  с болестта и вземал с шепи, поне докато е можел от хубавото в живота! та се размислих, аз го вадих от една такава яма, 5 г  се страхувах, остана си страхът и си казах, здраве да е  и живот, той да иска, ще го постигне, важното е да е добър 4овек и да си намери своя път сам!не искам да го травмирам с амбиции мои, пове4е, така или ина4е отдавна не се налагам, само съветвам!
днес съм спала малко, 6.30 тръгнах на сука, 4е хубаво времето, в4ера беше над 45 гр и беше ад! 4е и буря  пясъ4на и пак миене! следобед дано постои хладни4ко искам да си дремна, ама дали ще стане...! Thinking
абра, къде прати девойката?
надя, да взема за линда една хининова, много бавно и расте косата и е ужасно суха, постоянно с масла я мажа, ама после пък се иска да се мие, а тя не дава! #Cussing out
шиланке, ей най-после готини гости! такива хубави неща да 4увам , кефиш!да не пушиш нещо за успокоение и розов поглед! ш?га,4е в4ера умрях от смях на един филм за хашиш, какви видения имаше единият!  bouquet bowuu
снежи ,как си? а амал докъде я докара, коя седмица е?
 newsm78
нафасима, пустинна, хубави неща покрай вас само като 4ета!спокойно и любовно! Heart Eyes

деси, много семейно щастие bouquet  bouquet  bouquet

# 129
Деси, и аз обикалям за по-евтинко  Money

Марси, и Линда е къдрушка. Бавно расте и е суха, така е. Най-съм доволна на Икаров от маслата, това с жожоба /нанасям на измита коса без да отмивам/.

# 130
Деси, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! newsm51 ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
В ДОМА ВИ ДА ЦАРУВА МИР, ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕСТВО!!!!!!!!!!!!!  newsm10МНОГО КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ВИ И ОЩЕ МНОГО, МНОГО ГОДИШНИНИ!!!!!!!!!! smile3525

# 131
моми4ета благодаря за пожеланията  Heart Eyes Hug  bouquet
като сте по4нали за косите-и на дреби косата е суха, погледната отстрани не расте-завива се на къдри4ки-в4ера свеки пак каза да я пострижа 4е била рошава Mr. Green

# 132
  • по пътеката
деске, такава беше на линда като беше на години на даяна! ужас, като мом4е! но с обици! сега е по дълга,но от две години не е стригана пове4е от един см на няколко мсеца и пак не е пове4е от 20 см отзад, а на племенницата ве4е да е стигнала петите, ако я бяха оставили! но е кле4ки, права!
идея е икаров, ще си взема и от там! тука правят собствено домашни с зехтин и треви!

# 133
Добър ден момичета!  Flutter

Деси Честита годишнина! Да сте още двойно толкова години  заедно щастливи и в хармония.   bouquet

Марси При мен е от времето.  Mr. Green Ех кой знае сега каква красота е при вас - пустинно, жега...  Heart Eyes

Нафасима чувала съм я тази песен.... все измислят едни ...  ooooh! Laughing

Надия Хубав ден те очаква днес. Приятна разходка!  Flutter

Кате И моя кладенец лека полека засъхва и скоро трябва да започна някоъде на работа, че май повече дрешки и др. глупости през лятото се купуват. То и бански ми трябват ..  ooooh! Само пари трябват.  Confused Пък е такава скъпотия всичко. А тука във Варна навсякъде луднаха цените. Преди си спомням като сядах в някое кафене на центръра 2лв си ми бяха предостатъчни за сметката, а сега едно 5лв не ти мърдат.  Tired
Кате моето кюрдче ми каза, че имало разлика в кюрдския език в различните страни- в Кюрдистан и в Ирак, Сирия кюрдите говорили съвсем различен кюрдски даже той не разбирал нищо от другия кюрдски, пък казва, че знае мн добре кюрдския и вкъщи с техните си говорили на кюрдски. Аз се учудих как така ще е различно, но може би има различни диалекти и за това.  newsm78

# 134

честита годишнина на Деси!Все така щастливи,а догодина:тризнаци Wink Laughing

Докато ви прочета и забравих какво щях да пиша newsm78

А,да:Марси-не е от диета моя косопад...Не съм на диета от много време,ям въглехидрати за страх.А от Дюкан и аз съм разочарована:само 4 кг за месец...А съм сваляла 6 кг за 11 дена с друга диета и то без да съм била толкова пълна,колкото съм сега Naughty

Хининовата вода з разтеж ли е или и за косопад,защото моето косище е до кръста,искам само да не ми пада.
Снощи пак ми се сгади,все едно съм бременна-по едно и също време вечер ми се гади Rolling Eyes

Марси-абе май ние с теб не сме толкова далеч едн от друга...каквото времето при вас-такова и при нас Simple SmileСега има пясъчна буря..

Дезърт-хубави пантофки,на теб биха ти отивали!

Хаяти-къде си,работиш сигурно.Отвориха ли прекрасното кафене на брега на морето,това с белите воали и всичко в бяло?Мама е ходила там и каза,че е много хубаво,дай пак някоя снимка!

Магда-ама Яси наистина ли плува?Не е ли малък?
Мерси за комплиментите Hug
И твоя мъж като и моя,гледай ги  Crossing Arms Heart Eyes
Ааа,не само,че съпружието не ми направи романтично предложение,но и пръстен не ми даде Crossing ArmsНаправо ме заведе в златарския магазин и ми каза да си избирам #CrazyИзбрах си и не само пръстен де:twisted:

Абра-не е ли малка за море сама,с кой е принцесата ти?
Да кажа само,че момиченцата в Хилтън всички са толков нежни и красиви,машаАлла!Ще станат големи хубавици-като мамчетата си!
Снежана,Абра и Саратед-да ги пазите ей!

Ето обещаната проста рецепта за вкусен египетски десерт:

и се смесват(на 4сл сметана-1 сл мед

и готово!Папка се с пресен арабски хляб или фатир,натурален(като нашите бенички,но без сирене)
Името на десерт го забравих,но е много вкусно BlushСвеки вместо сметана слага разбит каймак,но не съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт