Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е да си българка в арабска държава?
Какви са впечатленията от посещението в Йордания?
Какви са рисковете при запознанства в интернет в арабските страни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е да си българка в арабска държава?
Като българка в арабска страна, тя се вълнува от бъдещето с кирилицата и споделя страховете си. Получава подкрепа и съвети от други участници във форума. Въпреки това, темата за религията в арабските страни предизвиква разногласия, като някои подчертават значението на взаимното подпомагане и разбирателството при справяне с религиозните различия.
-
Какви са впечатленията от посещението в Йордания?
Участниците споделят положителни впечатления от посещението си в Йордания, включително вълнуващи разкази за посещение на исторически места и църквата, разположена на мястото, където Моисей е починал. Те описват климата, кухнята и атмосферата в страната, като изразяват интерес и възхищение към местната култура.
-
Какви са рисковете при запознанства в интернет в арабските страни?
-
Какво е мнението за обсъждането на религиозни теми във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
не съм ви забравила моми4ета,4ета ви,но нещо изгубих нишката 
)
за бебчо.
Вярвам, че ще се получи.

Хамдулила, разни бъдещи докторчета, дето плюват в динята, за да не ядат останалите, останаха в миналото, но с адски нерви успях да ги прогоня
Всеки, който уважава дома ми, е добре дошъл 

Но една приятелка беше много доволна. Дина, дано и ти останеш доволна .
обаче съм в период на икономическа стагнация
/оправих грешката, замалко динамитена щеше да излезне

но това си е неговият живот и ще бере плодовете, или както казват каквото надробиш, това ще сърбаш!
той оба4е щастлив!
ще има отрезвяване и ще боли, животът ще го нау4и и ще му наложи да се бори с двойни сили, когато и да можеш, като нямаш кетап си като аутсайдер и те пренебрегват за работа!едно стъпало си ,ако не и пове4е под ! аз оба4е 4етох една тема за един по4инал млад мъж, 26г. борил се до дупка с болестта и вземал с шепи, поне докато е можел от хубавото в живота! та се размислих, аз го вадих от една такава яма, 5 г се страхувах, остана си страхът и си казах, здраве да е и живот, той да иска, ще го постигне, важното е да е добър 4овек и да си намери своя път сам!не искам да го травмирам с амбиции мои, пове4е, така или ина4е отдавна не се налагам, само съветвам!

МНОГО КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ВИ И ОЩЕ МНОГО, МНОГО ГОДИШНИНИ!!!!!!!!!! 

Свеки вместо сметана слага разбит каймак,но не съм пробвала.