М & БИ - 73

• 23 878
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
jasmin , леле колко е сладък  Heart Eyes Hug Алла яхми !

Iska, браво ! Дано те приемат и с най - желаната специалност  Wink

Стискате се , не черпите  Flutter

Айде аз ще почерпя, че на систъра гаджето е с две пълни 6 - ци на матурата .

# 256
nafasima айде ще разправяш как е минала вечерта. Ще чакаме директно включване в късните новини Simple Smile
Аз след малко отивам на откриването на Бирения фест  #Crazy Дано не завали дъжд  Praynig ще пее Славка Калчева та може да му друснем едно хорце

# 257
  • по пътеката
ра4е ,знаех си ,4е има ощ? от варна, про4ети ми поканата, да си решиш за среща! Hug Peace
ирбиша,верно липсваше доста време!пак добре заварила!  Hug
иска, супер, бре!   bouquet
надето, и за нас по една бира, моля те! да не ни стане нещо! весело прекарване на тебе и нафасима!  bouquet
ясминке, не се скътавай, давай разказ за събитието! голям мъж имаш, карам, има ли разлика от карим, освен по произнасяне? зна4ението еднакво ли е, което сте вложили?та  кила, ръст, как се храни, кърмиш ли, как наддава, какво бебе се о4ертава, ти на изпит не си ли ходила, сред арабки не си ли била, хехехехе? дълга сладка приказка с много съвети щеше да полу4иш от арабска страна с хиляди треви, прибавки и обяснения на традициите? кой му беше кръстникът ?спазвате ли традицията за гостите? но айде да не досаждаме като арабелките, само едно гуш от нас!спазвате ли традицията за гостите? ти как си с операцията?  Hug

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 16:21 от marsy

# 258
# 259
ясминка много е хубав ,да ти е жив и здрав,голямата се произнесе 4е е много по хубав от Даяна като се роди-защото тя прили4ала на жаба  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
манел 4естито на гажето на сестра ти   bouquet
криска добре дошла  Hug,дай малко инфо за себе си
вклю4их народа в темата за приятел4ета от БГ ,сега писаха на едно моми4енце,аз бях надзорник-нали клавиятурата ни е на латиница -докато свикнат коя буква къде е

# 260
Здравейте мили мами!Живея и работя в Емирствата.Скоро ми предстои сватба.Бъдещият ми съпруг е от Ливан.До колкото знам сключването на брака е само с религиозен ритуал,т.с.  моята сватба ще бъде в църква.Идеята ми е да се подпишем в консулството на България в Ливан.За сега смятаме да живеем в Бейрут.Дали спокойно бих могла да си намеря работа там?Била съм в тази страна два пъти.Моля да ми помогнете с информация за порядките и особеностите в Ливан!Благодаря ви  :bouquet

# 261
Kriska добре дошла при нас, то май имаме доста ливански мами, така че ще има кой да ти даде съвет. Къде си в Емирствата? Да ни поканиш на сватбата макар и виртуално Simple Smile

# 262
Йасин не блестеше с красота като се роди , няма какво да си кривя душата  Mr. Green

Kriska77 , добре дошла   bouquet. Това е сборна тема , но може да ти е интересна и полезна .Има и мами от Ливан ,  Peaceдано се включат

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242068.0

# 263
на мен ми бяха объркали месеца ,та каките си тръггнаха преди да се роди-нали запо4наха у4илище,и това беше първата снимка,на която изпратих веднага ММС,та се обадиха от там и казаха 4е е грозна и прили4а на жаба
а,ето и жабата
http://img149.imageshack.us/img149/2442/dianajm2.jpg

# 264
 Nadia Jasem , на мен ми направи впечатление в Кайро, че повечето апартаменти са с много високи тавани и ти дават едно усещане на величие, което тука може да го почувстваш само в някой музей Laughing
Ех колко си е хубаво да пообиколиш, да видиш свят и други хора, дано да имаме възможност да видим повече от света Peace.
За вечно кипящия живот и на мен ми харесва честно да си кажа, а на мъжо направо му липсва, а и представете си като от Кайро отидем в мойто родно място Априлци (северна Бг до Троян ) в полите на планината, където най близкия магазин е на 3 км. и работи по 6 часа в денонощието, верно шока си е голям Laughing.
Но на нас не ни е трудно защото той си е избрал да бъде тук и никой не го е карал така, че съответно няма на кой да се оплаква за избора си.
Аз съм по природа щастлив човек и съм показала, че където и да ида ако сме заедно ще намеря причини да се радвам и да съм доволна, а той има дарба да търгува и е работлив.
Освен това Господ бди над дома ни и ни поставя в мирно място, чувствам грижата му и съм щастлива, че не се налага да имаме шефове например и имаме свободно време да бъдем заедно и да живеем хубав живот.
Вечер като слушам новините и имам ясно съзнание, че сме поставени някак си в сянката на Божията ръка и чувам за разни гадости, но до нас не достигат.
Ямбол е най малкият град, в който сме живели(и м/у първите в Бг по безработица), но тук дойде в/у нас благословение.
Много е спокойно и като, че ли е тъкмо място където да отгледаш децата си.
Естествено има още много неща за, които мечтаем, но аз съм доволна и щастлива и се моля това мирно време да продължи дълго.

marsy Hug , a ти къде се подвизаваш ?
Аз ако не си пише още оплитам имфото Blush.
irbi6a, здравей!
Драго ми е и на мен да се запозная с толкова много арабелки Hug.
Да са ти живи и здрави синовете, и какво по хубаво от изобилие на юнаци - мечтата май на всеки египетски татко (меша алла)!
Може пък и да се познавам с някои от вас ние първите 5 години сме ги преживели в София, там се запознахме и там се оженихме.

# 265
Ясминка-машалла,какъв е сладък принца,с такива червени бузки,пу пу. Praynig
Добре дошла на Криска 77  bouquet
Иска-браво на теб Hug Hug Hug
Деска-и моят Амарчо беше ужас като се роди-2 250гр в 8 месец,черен,слаб,с черна коса,но след 6 месеца беше като за списание.Сега не очаквам също да родя красавец,знам че няма да остане така. Mr. Green

# 266
  • по пътеката
криска, добре дошла! има ливанки тука, ще ти кажат какво и как! църква ли 4ух? зна4и християнски брак! ето това е  интересно и не  го е имало в темата!  bouquet Hug
ама верно по коса е копие на линда и по тен беб4о! да ти е жив и здрав -хубавец ще стане  като родителите си! абе русите патета с каква коса се родиха, мами ? 4ерна или светла? а тъмнокосите? newsm78

мариам777, в тунис съм , малко по комшийски ,ако игнорираме, братята либийци! Mr. Green

# 267
dtti, като видях ваща "жаба"(много хубаво бре Heart Eyes) и се сетих за наща жаба... newsm53
Първата беше красавица, руса с една букла отпред като по анимациите с огромни сини очи и бяла бяла... за нея не съм се молила да е красива само виках да е здрава, но като се зададе втората госпожица викам Господи бъди милостив към детето, че сестра му хубавица да не се излюпи някое черно, грозно, криво, че зле ще се чувства милото.
Раждам секцио и не съм го видяла още и виждам мама в коридора и я питам добре ли е детето хубаво ли е, а тя добре е красавица.
Викам си "Благодаря ти Господи"!
Ама след малко иде мъжа и аз го питам видя ли детето?
А той "Мария... това не е дете  Shocked това е маймуна, добре е ама е много грозна и страшна как ще я женим..." smile3506
Викам си брех я по бърже да ми го носят, а то 5 кила госпожица, с дълга черна коса, пълна с кал и едни бузи... ама аз веднага се влюбих Two Hearts и от мойто гарже по убаво не видях, та я да ми я видите сега каква красавица с едни блестящи очи е станала... на мама убосницата Laughing
snejnatamar, от наще по убави нема Heart Eyes, а при вас кога се очаква да гушнете бебо?

# 268
Имам въпрос.Сексимомиче няма паролата от албума , а ми се струма ,че е от доста време с нас .Има причина да не и се даде или просто е забравена ?

# 269
Имам въпрос.Сексимомиче няма паролата от албума , а ми се струма ,че е от доста време с нас .Има причина да не и се даде или просто е забравена ?
моми4ета помислете по въпроса на Манел
Mariam777 още ме боли корема от смях  hahaha Joy Joy Joy-и 2те са красавици  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт