Споделете 68

• 21 951
  • 990
  •   1
Отговори
# 45

Някакъв филма на Шаямалан гледам има премиера, звучи интересно http://www.programata.bg/index.php?p=29&l=1&c=3&id=47892

Гледай ти, даже много интересно звучи. За тоя филм обаче, като прочетох анотацията, трябва да се съберете повечко и да се стискате за ръце в салона, може да обърнете и по 1-2 питиета за кураж.

Като върнахме темата на филми - снощи гледах "What happens in Vegas stays in Vegas" с Аштън и Камерън Диас. Толкова тъп и малоумен филм не помня откога не бях гледала. Единица по десетобалната му давам.

Нимфетко, много си сладка. Намерих и снимка на която се виждат патъците ти. На повечето са ти ги клъцнали, амаха.

# 46
В мултинационална компания по време на европейско или световно, винаги е много весело. Особено, когато Франция и Германия падат Simple Smile

# 47
вече сте споделили, но  аз да кажа как досега гадах коя им е госпожата на тези шесто- седмокласници... падна зверене в снимките.  Laughing

# 48
Нимфетко, честито завършване на неразделния клас.
Теб децата винаги ще те обичат  Grinning

# 49

# 50
  • Варна
ЗеФс, много си лаконичен  Laughing.

Нимфетка, чудни снимки и учителка Heart Eyes!
И аз искам коктейли, когато решите да ги пием Hug!

# 51
Нимфетко, голям си сладур! Децата, на които преподаваш са късметлийчета, всичките! Hug

За културно мероприятие считат ли се два - три "Куба либре"? Laughing
Моят проблем е да не е по обяд. Примерно следобед, надвечер?
И....ъъъъ...събота-неделя? Blush Че мъжовчето да ме отмени.

Зефси, нали знаеш, че "...проблемът по спасяването на давещите се е дело на самите давещи се".
Вземи се в ръце, хората около теб имат нужда от това.

# 52
Мишоне, това си е направо масово мероприятие  Grinning
Ми тогава следобед на 27-28 юни?

# 53
  • Paradise

Къде се изгуби, уважаема?
Добре, че знам как изглеждаш, не се отличаваш от твоите ученици. Heart Eyes

Предстои стягане на багаж. Това е от графа "неприятни задължения".
Детето си събра играчките в една раница и каза, че е готово за море.

Аз искам да ходя на срещи, пък. Но (почти) винаги, когато има подобно мероприятие, нямам възможност да отида.

# 54
Абе верно ли във Варна открили мол, голям колкото двата софийски на куп?

# 55
  • До хладилника, който обичам
Абе верно ли във Варна открили мол, голям колкото двата софийски на куп?
Да. На входа раздават чехли на хората от квартала Laughing

Тук чакаме Марково Тепе Мол. Фьешън още от заглавието.

# 56
По-голям дори, Селинджъре. Сега ще дойдеш ли? Wink
Бу, няма място на света, което да побере такова количество чехли  Grinning

# 57
Варненки, не ме подлагайте на този филм, моля ви! Нервната ми система и без това е разбита. Ако се навиете да отъркаме дупета в треволяка, по примера на софиянките, ще се присъединя. И в разговори за мъже също се включвам, със или без коктейли.
Споделям, че вчера си прекарахме един мързелив и прохладен ден, изпълнен с простички удоволствия.
Кръци, интересните неща се случват непрекъснато около нас, стига да ги забележим. На Ели поста можеше да звучи по съвсем различен начин- махмурлук, недоспиване и повръщащо дете- нали се сещаш.
Всъщност, Бу, хората от квартала стратегически изчакват да се извървят посетителите от Силистра, Балчик, Добрич и Каварна, та и те да го видят това чудо на търговията, наречено МОЛ.

# 58
  • Варна
Споделям особено приятен Капитал Лайт тази седмица. И Бу беше там...
Аз съм за среща на 28-ми, следобед, на нещо студено.

# 59
Нещо МОЛ-ът не ме влече, но пък трябва да имаме вариант и на закрито ако вали, нали? Simple Smile
28.06. следобед /17-18 ч./ за мен е ОК. Където вие решите, стига да няма чалга и нервни туристи. Wink

Общи условия

Активация на акаунт