Споделете 68

• 21 959
  • 990
  •   1
Отговори
# 60
Съгласна с едно на ум.
Сестра ми идва на 20-ти.

# 61
  • Майничка
Споделям, че престоят на приятелката ми в Бг приключва, успяхме да се видим само веднъж за 2-3 часа. А имахме такива планове за разпивки и пиано-бар...

smile3534 Че кога ми са се събирали две седмици вкъщи, та да проявя домакинските си таланти!

# 62
 28-ми, съгласна Grinning

# 63
Много ми е лятно. Не ми се работи, иска ми се да се препичам на някой плаж и да се наливам с Мартини. С лед и без черешки, маслинки и други там вкусоразвалящи.

Добавям:

Ей на, това ме размекна така.  http://www.youtube.com/watch?v=_2oc3ncLTR4

А иначе съм кораво момиче

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 15:11 от Dame

# 64
Много мразя склерозата. Имаше една машина, която на външен вид предполагам прилича на факс апарат. Само че в тая машина като пъхнеш листи, изважда от текста само информацията.
Даже и име си имаше машината. Като и пъхнаха един договор между две планети не излезе нищо, т.е. договорът не съдържа информация. За някаква планета, управлявана от търговците ставаше въпрос, уики каза, остави Стругацки, давай нататък. Отяждам си на череши, набрани без дръжки. Производителите ми смъкнаха на два лева за три кила

# 65
Браво. Честит ви МОЛ. Има и пързалка. Аз след 5 обикновено връзвам кънките...
Едва ли ще дойда заради мола, но Жози като нищо ще долети.

Скоро ще има мол дори в Брусарци....Брусарци Тауър....Яко!

# 66
Бг ще стане Мол до Мол, а между тях - Мол.

# 67
Мол звучи ретро. Сега е Голф и Спа на мода. Сори, Жози.

# 68
Селинджъре, Брусарци просто ти хрумна или си ходил там?  Grinning

# 69
Спато го знаен...Виж, с удоволствие бих взел няколко урока по голф от Джейн...

# 70
А, бе, ретро-ретро, голф и СПА, ама в това слънце....само Гранда е на мода, лекува всичко! Laughing

Селинджър искам да дойде, но няма да си покажа стринга, че ще поиска и той такъв. Sunglasses

# 71
  • Варна
Хаха - точно! Онзи ден под нас мина бусче с надпис - Тополи Голф енд Спа Център. За който не знае Варна - там са едни от гробищата на Варна. Другите са между моловете.

# 72
Да, галл, сещам се. Ако сам не си го направиш интересното, няма кой . И аз си го правя, вече две години все ми е забавно Laughing
За малко разнообразие говорех. Поне един мол да имахме наблизо, че едно кино да погледам Simple Smile
За Голф и Спа, не смея да мечтая. Може би един ден в Париж. Ех...
Но нищо де, не се оплаквам, радвам се на преживяванията на елист Simple Smile

ПП. Излизаме на разходка

# 73
Споделям, че се разходих в прашна, задушна, странна жега и ме болят крачката, но затова пък се прибрах с парфюм Flutter За бургазлийки искам да спомена, че обожавам тази улица на Бургас, която започва от гарата и минава през един красив фонтан, където имам снимки. После една друга, стръмна в дясно от тази голямата, където има много шарени неща и книги. Очертава се да се приземя в Бургас на 22 или 23.07 и мъж ми ще ме остави на гарата до куфара и ще си продължи с децата, а аз чак привечер ще хвана маршрутка или нещо си там до Черноморец. Тъкмо ще си спестя стоварането на багажа и настаняването. Mr. Green  Ако искате ще се видим с който може, ако не сама ще си разгледам любимата улица. Обичам да правя така.

# 74
Нямам какво да споделя, освен непрестанната и умора. От три месеца ставам по-уморена отколкото когато си лягам  Tired

Чакам една дружка да се обеби. Нямам търпение вече  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт