Споделете 68

• 21 981
  • 990
  •   1
Отговори
# 75
Не мога да се нарадвам.  Grinning
Няколко кооперации наблизо имат задни дворове, оградени с огради, засенчени от дървета, с люлки. Напоследък се събират много деца, с които девойката ми веднага се запозна. Сега си играят по цял ден, а аз от задната ни тераса имам идеална видимост към всяко кътче. Така хем детето си играе, хем майка му си кротува.  Grinning

Споделям, че ми отправиха покана за ремонт, на която не мога да откажа.  Confused
Всъщност знаех, че ме чака това. Само не знаех кога ще се появят майсторите. Е, такъв е живота.  Grinning

# 76
"Да живееш в интересни времена, дано" било люта клетва, казва Пратчет  Laughing

Балу, ако се пада работен ден, направо ще те пресрещна, че работя до гарата точно. Няма не искаш. Заставаш до куфара и почваш да гледаш като немски турист, по погледа ще те позная  Grinning Аз ще държа запален вестник в лявата ръка и червен карамфил в дясната  Peace

А улицата с фонтана е главната бургаска, Александровска. Другата, стръмната Laughing в дясно е Богориди, тя извежда на терасата в Морската градина.  Като бях малка не можех да мина по нея без да завъртя ръчката на грамофона и да не си купя пуканки от зелената ограда отсреща.

# 77

И аз съгласна Simple Smile

Споделям, че си тръгвам.Свърших днес с работата.
Утре пак и така до края на седмицата, и излизам в отпуск.Заслужен.

# 78
Споделям, че като се озова в Бургас, ще съобщя тук своевременно и ще застана до куфара, пък който иска да мине, да ме огледа, и ако ме хареса, да ме разходи по любимите ми Александровска и Богориди. Да ме нахрани с пуканки, после да ме заведе на терасата на Морската, а привечер да ме изпроводи към Черноморец, че иначе може да реша да остана Mr. Green Laughing

# 79
Сега ще бълвам мъдрости.

Животът е много интересно явление (предупредих ви). Разни събития в него се случват, после минават години и дреболиите се навързват.

Превеждам тук имената на градове върху една древна карта на Мезоамерика и стигам до Теотиуакан, Пирамидата на Слънцето, Пирамидата на Луната. ... Бъркам си в чекмеджето със спомените (това не е мъдрост, нито метафора, наистина си имам такова чекмедже, пълно с разни неща) и си вадя кутийката с няколко камъчета, събирани от Пирамидата на Слънцето близо до Мексико Сити. Ходила съм там преди 8-9 години и лично съм си ги събирала. Понякога чак не ми се вярва. Затова са ми камъчетата. Сложих си ги до компютъра, за атмосфера.

И като потъна така, току някой се провикне останал ли бил боб от вчера или къде им била пресата за коса. После се чудят защо гледам неадекватно минута-две.

# 80
Споделям,че ми липсва муза.Само си чета.

# 81
  • Варна
Какво точно значи "Голф и спа център"? Поливат те с вода в някой VW?

# 82
Побутваш топки, после спиш.
Това е голф и спа център.

След като обясних какво е домина,
но ми го забърсаха модовете, много
се надявам да уважат поне тази ми
просветителска възрожденска мисия.

# 83
  • Варна
 ooooh!
Олеее
Простете. Напекло ме е слънцето.

# 84
Споделям, че току-що си срязах пръста. За мой късмет баш на свивката, та да ме боли повече  Twisted Evil
Ей от вчера както ми е тръгнало ... не знам докога ще е това  Confused

# 85
Олеее! ooooh!
Човек не може да е запознат с всички извращения на този свят!
Както казва една видна съфорумка: за запазим в душите си поне кътче чистота. Laughing

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 22:20 от Мишона

# 86
  • София
Споделям музика в главата, в ушите, около мен.
Споделям цветна блуза, която промени настроението ми.
Споделям рожден ден на приятелка, с която в училище /поради близките дати/ сме празнували общ рожден ден.

# 87
Не знам защо, но постът на Калина ме натъжи.

# 88
Не знам защо, но постът на Калина ме натъжи.

Може би, защото ти се иска да сготвиш на някой боб....

# 89
Мол звучи ретро. Сега е Голф и Спа на мода. Сори, Жози.
Пак заповядай, Антонио, аз се чудя защо кихам неска, уж алергия нямам.

Споделям, че ми е едно.....тъпо. Че човек си отива след определен брой години-е ясно. Но защо трябва и да се мъчи, когато си отива, защо не е на себе си, защо мъчи и околните?
Защо животните и растенията като че ли по-лесно си отиват от този свят?

Общи условия

Активация на акаунт