Споделете 68

• 21 968
  • 990
  •   1
Отговори
# 885
Toni, beibi, nazdrave! Tatti 6te me izturka oba4e...

# 886
Наздраве, Хелън! Пия с теб, а ти поздрави морето от мен. Шотовете са коварни, да знаеш. Често след тях, на сутринта, се събуждаш до непознат/а.
Виесманка, идвам и аз, ако може.

# 887
Ше си направим споделете среща у Весето.
Има ли къде да спим всички?
Аз обичам шотове, не ме боли нищо от тях и нямам бели петна...събуждането ми до непознат не зависи от тях  Mr. Green

# 888
Аз имам, за вас не знам Mr. Green

# 889
Не става въпрос за Варна, Дрено!

# 890
Spodelqm, 4e ne me pla6i takava veroqtnost :mrgren: Metnah tri 6ota sled butilka Tulamore, razdelena mejdu trima i goliama finlandska s toni k!

# 891
Разбрах, Маро! БАлу, стига си ни дразнила!

# 892
  • London, baby
Споделям, че ще взема само, повтарям само! дренка в моето легло, вий се оправяйте.
Тони, ела.

# 893
Остров Лезбос...   Mr. Green

# 894
Отивам в Бургас след тия дни, ще се разберем със свекървата някак си. Не мога повече в тая жега, там ще чакам Добрия ако трябва. Споделих.

# 895
  • Boston, MA
Докато живеех в Катар, имахме групичка, с която редовно си пиехме, сред тях един откачен италиански пилот (не знам дали всички не са такива, пилотите, не италианците), който "сервираше" поредица от шотове, по цвят подредени. Започваме с бял, червен шот примерно , минаваме през син, зелен, някои оцеляваха до края (май беше 8 броя поредицата, все подобни ла.на). Та въпросният пилот непрекъснато се опитваше да експериментира с нови, още-по гадни смески. Една вечер, по средата на поредицата, излизам от тоалетната и ме посрещат с - айде кафяв (примерно) шот. Гълтам го аз наведнъж, няма такава гадост. Оказва се, че е коняк+текила, който се опитали да предложат на целия бар, никой не се вързал, тогавашното ми гадже казал "Мойта ще го изпие"... Та не експериментирайте много.

Като казахте шотове де... Оттогава пия с вкус.  Laughing

# 896
Posre6tam utroto zaradi vas i go spodelqm!

# 897
Спинкате ли гълъбчета? Да ви пратя малко чайки да ви посъбудат? В клюкарника сме 10 човека - явни, гости  и скрити общо.
Споделям глад.

# 898
stavay narode! DeSto, morskite gargi q svurshiha taq rabota oste predi 4as  Grinning
Pozdrav za subujdane

Otivam na vilata, 6te se mu4a na plaja i 6te si mislq za vas Grinning Lubimo mi e s dvete seca- polovinata kushta vla4im s nas, a na plaja nastupva sumatoha i rezultata e kato sled cunami.

Sori za maimunizata.

# 899
Ели, мразя те.
Споделих.

Общи условия

Активация на акаунт