Споделете 68

• 22 123
  • 990
  •   1
Отговори
# 420
Споделям, че някога, когато се чудех, дали
да уча само журналистика, ме посъветваха
да не го правя. Нямало смисъл. Или го имаш,
или го нямаш, чувството за писане. Послушах.

# 421
Какви нерви трябва да имаш, за да търпиш такова чудо!
Споделям, че съм много любопитен какво ми е нетърпимото и какво ми е чудото? Може би ако някоя жена е свикнала да живее с гей, бих и дошъл в повече?  newsm78

# 422
Споделям се. Mr. Green

# 423
ЗеФсе, не си проси четки, ами покажи
какви деца си направил, кажи някой виц,
някоя смешка, и ще видиш как стремглаво
ще те накаца електоратът. Тук сме женени
момичета, не си падаме по лошите момчета.
Вече.

# 424
Ъх....университети, завършила съм ВТУ през далечната вече 1995. Много исках в Софийския, но майка ми и баща ми тогава работеха в загиващата вече военна промишленост и не можеха да ме издържат. На мнение съм, че университет дава базата-банално-но надграждането си е твоя раБОТА.
На мнение съм и че университетите не подготвят, както се казва, хора за бизнеса.

Иначе си реших дилемата-рокля няма да купувам. Нахълтах днес в един магазин с изцяло русенска пак стока, който, обаче, продава на по-приемливи цени.Извод-харесах си един ленен панталон, един друг в рае и блузки едни. Пия кафе и заслужено изчезвам. Неплатен съм до края на седмицата, детегледачката на Станислав ми се примоли, баща и си отива............. Sad

Е, не съм ли добър работодател? Винаги досега, когато и се е налагало, съм си вземала отпуск-платен или неплатен-но на нея съм и давала парите на 100 %. Просто защото заслужава.

# 425
Страхотен аватар.

# 426
Мале, Хелън!
Какво пушиш? Laughing

# 427
Споделям, че не знам къде да ръкопляскам.

# 428
Синя Karelia Slim Wink

# 429
Споделям болно дете, което от обяд чакам да заспи и се тръшна без увещания едва сега, а след 10 минути трябва да го събудя, за да го водя на фризьор... Е може ли пък да заспива точно когато не трябва?
Четох статийките за Барби в линковете от подписа на Бу. Мисля, че понякога търсим под вола теле и най-интересното е, че го намираме. Очевидно съм късоглед родител и не мога да видя проблема...

# 430
  • Варна
Аааа, аз все още си падам по лоши момчета, ама само си падам май Mr. Green Sunglasses.
ЗеФс, нали не искаш да кажеш, че мъж, който не реже гуми като го ядосат е гей Joy?
За университетите, журналистиката и обучението няма да се разписвам, защото завърших ВСУ, журналистика и още не знам изобщо обучиха ли ме, за какво плащах и какъв беше смисълът Sunglasses.

Хелън  newsm10 !

# 431

Остави го да спи. Все ще намерите време за коафьори.

# 432
зеФс, учудена съм, че въобще си го оставил да паркира онзи на мястото, за което ти си чакал 5 минути! Случи ни се нещо подобно на паркинга на друг голям магазин. Повярвай ми този, който паркира на мястото, за което мъж ми чакаше, тутакси отпаркира, щом той слезе от колата... Не се налага да прави после такива драстични неща, заради които в някой форум да го заклеймяват като какъв ли не!

Катюша,  bouquet

# 433
Споделям, че е пълно с ангели в този форум. Чест е за мен.   bouquet

# 434
Обадих се по телефона, казах, Президентът моля!
И проведох кратък и делови разгавар.
Когато свърших, синът ми, който общо взето веднъж в месеца проявява любопитство, каза:
 - Татко, ти с кого говори, току що?
Боже, какъв авторитет съм, той допуска, че мога ей тъй да врътна телефон на Президента
и да говоря назидателно. А става въпрос за президента на едни майстори, заради които си
взех отпуск от понеделник, а те все още не са дошли.

Общи условия

Активация на акаунт