Споделете 68

• 22 108
  • 990
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Следобедният сън е най-гаден. Мен лично ме изцежда. Споделям по повод споделенот от Шанел

# 466
И знам,че така ще стане и пак го направих!И докато съм спяла,дъщеря ми дошла при мен в спалнята,а аз съм й казала:ох,остави ме,че едва се държа на краката си.От половин час се смея.

# 467
Споделям, че днес за пър випът от как познавам мъжа си, го видях с костюм. Много ми хареса Flutter и го накарах да си го купи. Как ли ще изглежда в пилотска униформа?

# 468
Защо му се е наложило на човека да се премени бастунски, Окоче?  Laughing
Иначе му сложи малко нашивки по ръкавите на костюма и ще е досущ пилот.  Wink

# 469
Споделям нещо, което ме натъжи и не съвсем...
Видях некролог, в моя квартал, там на улицата по която някога много отдавна, отивах на училище...
Най-любимият ми учител, първият който ме учеше да рисувам, този който ни четеше за импресионистите и Микеланджело, е починал. За миг го видях млад...
Натъжих се.
После си спомних колко много ми е дал и си помислих - хубаво е ученик да тъжи за учителя си, дете - за родителите си...
Дано никому не се случва обратното!

# 470
  • Sofia
Преди месец в нашия квартал видях некролог на едно момиче. Стреснах се от снимката, прилиаше на мен  Embarassed Един ден сина ми спря и ме попита "Мамо, това ти ли си?"   Confused

# 471
Обратното е най-голямото зло, което може да се случи на човек
Не искам  да си го представям и за миг дори
Лека му пръст на човека!

Още един положителен глас за новия аватар на Балу - изключително красив и стилен Heart Eyes
Новият ник  обаче и мен не ме кефи
Балу беше по-яко и някак по ти приличаше

Споделям, че определени  жени много се излагат в стремежа си да привлекат нечие мъжко внимание
Губят всякаква идентичност и се стремят мнението им на 100% да припокрива това на мъжа
Смешно е някак и жалко същевременно
Кому е нужно?

пс : джей, джей, мъжете в униформа са много секси Simple Smile

# 472
Защо му се е наложило на човека да се премени бастунски, Окоче?  Laughing
Иначе му сложи малко нашивки по ръкавите на костюма и ще е досущ пилот.  Wink

Защото ще ходим на сватба  Whistling

Някой има ли желание да идва на пикника в неделя? Само питам за сега, утре ще посочвам  Laughing

# 473
Някой да е споделял главоболие скоро? Че ме напити.

ЧРД на сврачето! Голяма, рошава гарга да стане!   bouquet

Балу и Нимфетка са преоблечени, харесва ми!

# 474
  • London, baby
Вчера цял следобяд имах главоболие, много гадно.

п.п. Варненки, скоро няма ли да организирате нова среща, че и аз да дойда?

# 475
  • Boston, MA
Флор, и аз бях вчера охерпесена, обаче изтрепах гадта с хапчето. Невероятно е.

Добре бе, Зефсе, Кръци, Хелън и останалите, които бихте нанесли повреда на МПС-то на нередно паркиращия. Защо не се разправяте с него, а предпочитате скришно, страхливо да направите мръсничко? На мен също ми се е случвало това с паркирането, ВЛУДЯВАЩО Е, веднъж щях да се бия с едни 200-килограмови черни батковци. Ама не ми идва на ум да нарежа гума. Не знам.

Нагоре прочетох и съвет да се противостои на пушене в асансьора с друга миризма. Ммм, блазе им на третите съседи.

Е това всичко ако не прави омагьосан кръг, здраве му кажи.

# 476
Ета, мен тъкмо ме пусна, явно твоята глава по му харесва  Grinning

По повод друга тема, се зачудих, кой носи в тия жеги нощници? И изобщо, кой носи нощници. Пълнолетен имам предвид, децата са друга бира.

Не мога да я понасям тая дреха. Без значение от вид, модел, материя, модност и прочие екстри. Имам чеиз три, една с фърбалички и коланче, една сатенена отврат  и една пижама. Пазя ги за драги гости, с удоволствие им ги пробутвам.

# 477
Защото Балу вече ми звучи като името на малък, неврозен пудел. Защото не е необходимо на всички да харесвам и защото, така или иначе, ще го преживееш, нали!? Не ме карай да мисля какво ти причинявам, защото страдам! Laughing А след време, ще прецениш, че не си била права и Хелън няма нищо общо с Ленни, както и да ти звучи. Иначе ти прощавам!  bouquet

Балу, плащам кеш за тоз аватар, но Хелън не ти отива според мен. Балу е секси и загадъчно, Хелън е като героиня от Дързост и красота.
Не се продава Grinning Не си свикнала, отива ми! По удобно ми е. Балу е мечка, при това анимационна и въобще не е секси. Е, защо не, аз съм дръзка и красива Flutter Mr. Green

О, и ти кръци, стига сте хленчили де! Няма вече Балу. Crossing Arms

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 21:55 от Хелън

# 478
Бубка, какво е това хапче и струва ли си да го вземам след като така или иначе приличам на Анджелина Джоли в устата? На по- грозната Джоли.

# 479
  • Sofia
А коя е Балу? Извинете, но новаците никнат като гъби и не мога да ги запомня

Общи условия

Активация на акаунт