Споделете 68

• 22 031
  • 990
  •   1
Отговори
# 765
Споделям ,колега който е луднал и ме тормози с шафьорска чалга.Дали да го застрелям веднага или да изчакам?

# 766
Дали да го застрелям веднага или да изчакам?
Не отлагай. Аз все се каних да заподскачам връз една уредба в работата и накрая свикнах. Даже си припявам "Грешна съм..."  Joy

# 767
Споделям, че тийнейджър № 2 е на 1-ви изпит.
Дано да се справи.

Споделям абсолютно същото. Сипах му в джоба една шепа фъстъци да кълве по пътя за мозъчна мощ.

# 768

Споделям, че след като чаках Сел да му купи нов телефон, вече си имам....

Не ме карай да се чувствам неудобно. Кажи каква марка е и  дай адрес за доставка. Поне един калъф ще ти подаря Simple Smile

# 769
Добро утро! Споделям, че трабва да събирам багаж, но не ми се става от тук! Grinning Какво се носи на море с приятелки за три дни и две нощи? За фотоапарат и презервативи знам! Mr. Green

При положение, че обувам четири чифта мъжки крака, аз съм напълно луда да купувам различни чорапи. Ако познавате някой, който има нужда от по един чорап, имам около 20-30 бройки... Mr. Green

Боже, на мен ми се е случвало да съм забравила чорапогашник в панталона. Стигам на спирката на тролея, сядам си кротко и усещам че нещо не е наред. Голямо дърпане беше Embarassed
Но това съм аз! Shocked Аз умрях от срам! Слязох от тролея на Плиска и на бегом в тоалетната в подлеза. Имах чувството, че ще ме дадат вечерта в новините и всички са ме видели. А как не, като единия чорап на чорапогащника се е вял зад мен близо половин метър през почти целия център на София ooooh! Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 10:21 от Хелън

# 770
Споделям Тоблерон Nut@Fruit (Лиска да не чете).
Доволна излизам да разходя наследника  Grinning И да си купя шоколад Милка със същото съдържание.

Мерси, чорапи по един си имаме цяло чекмедже. Все още вярвам в левитацията, и че един ден другарчетата им ще се намерят.

# 771
Ама че си Хелън! За какво ти е фотоапарат? Презервативи стигат. Каквото се случи си остава там, не ти трябва увековечаване Mr. Green Понякога не ти трябва и спомен мен ако питаш.

# 772
Тази сутрин близкото кафене беше пълно с родители на седмокласници. Развълнувани, ентусиазирани, притеснени, леко истерични или с вкаменени лица. Беше ми интересно да ги наблюдавам. Стана ми приятно при мисълта, че след някоя и друга година вероятно ще съм на тяхното място. Пожелавам успех на децата им!

# 773

Откачам, като видя мъж с бели чорапи. Трябва да ги забранят със закон, само на тенисисти, балетисти и готвачи примерно да им е разрешено. 

...и на Майкъл Джексън Simple Smile

# 774
    Добро утро!

Смях се с глас за втъкнатата пола на ellyst   bouquet

Пожелавам успех на всички, които днес са на изпит!
Споделям, че не мога да си наваксам със съня, и ми личи Tired
По темата с чорапите- снощи в Морската един зачервен поляк беше си изпружил по глезените на мах, белите чорапчета Mr. Green

Моето най-  колоритно изпълнение в тази връзка е когато бях на 5- облякох себе си и сестра ми с машинно плетени плесирани поли, съответно в  червено и синьо, стайлинга бе завършен от хавлиени чорапки в цвят "мляко с какао" Crazy
Повратен момент в чуството ми за естетика беше, когато мама дойде да ни вземе от рожденния ден на съседчето и не получих овации Crossing Arms

# 775
За пейзажи, за морето, за ей такива неща... Кака Хелън не е вчерашна Crazy

# 776
  • Русе
Успех на дИцата!
Като казахте чалга. На едно новогодишно празнуване сме се разбрали кой какво да носи. И музиката (разбирай техниката) се падна на едно момче, което слушаше само хаус. Цяяяяяла вечер ходеше разтреперен из апартамента и повтаряше "Не ми цапайте уредбата с чалга! Не ми цапайте уредбата с чалга!"
Ние не че сме фенове, но пускаме от време някоя и друга лигня, когато стигнем определен градус. Имаше хора от компанията, които слушат и винаги сме били толерантни. Просто на никого не му пречеше да се слуша и това. Но този, милия, изпадна в истерия почти. Тръгна да си я разкача и вика"Ще си ходя! Цапате ми уредбата!" Същият този не даваше на приятелката ми (гаджето му тогава) да минава по пътечки, които не са асфалтирани. Понеже  газела тревата  Shocked А то утъпкана пътека без спомен от трева. Но на този коментар той отговаряше злобно "Те такива като тебе са я направили!!!!!"  smile3513

# 777
Аре, друзя, скоро май ще ви лиша от коментарите си за няколко месеца, искат да ме пращат на секондмънт (това Калина ще го преведе)  в едни хедж фонд (това Сели ще го обясни). Ако стане, леко ще ми се стъжни животеца от работа.
Междувременно- карайте разумно и използвайте слънчезащитен фактор.  wavey
Не знаех, че като те пратят на секондмънт в еднИ хедж фонд, значи че ти спират достъпа до нета  newsm78. Другия вариант  е да прочетеш за нарцисизма! Peace Все пак ти стискам палци да стане!!!

# 778
Споделям, че мъж ми току що се обади за нещо друго и между другото небрежно се информира как и с кого ще пътувам всъщност. Верно ли не е ревнив този човек и ми е дал пълна свобода, или пък въобще не му пука какво правя всъщност!? Давам жокери: с поведението си към мен изцяло показва обич; не ми държи сметка за нищо, освен да готвя понякога; говори ми хубави неща; купува ми каквото пожелая... ей такива работи. Май не е от незаинтересованост! Просто е идеален! Grinning Как стигнах най-после до този извод!? Приятелките ми отдавна ми го разправят, ама аз не им вярвах...

# 779
Добро утро
 споделям че мъжо вече е по добре
и терпературата изчезна !

Мисис да е жив и здрав малкият Йоан !  bouquet

ЗеФс слагай чорапи с оцет ако има температура
и ефералган с парацетамол много помага!

Общи условия

Активация на акаунт