Отговори
# 270
GoldenEyeful - Честит Рожден Ден и от мен! Само положителни емоции, здраве и живот ти пожелавам! Както и да те слушка домочадието  Wink
Евелинка - честито ви захранване. Баби самодейци ! Аз затова само мрънкам да ме слушат и да не правят своеволия.  Simple Smile
Лека от нас и до пасле.  Hug

# 271
  • София
Сега се включвам само на бързо за две неща:

GoldenEyeful, честит рожден ден Grinning Да си жива и здрава, много, много щестлива, обичана, да са живи и здрави близките ти Grinning

Алинка, по мои спомени живееше някъде около Джъмбо. Ако е така или някъде по бул. България( не за друго, ами този път го знам, все още не познавам добре улиците в София) е близо до вас, мога да те закарам после, само кажи, за да взема колата на мъжа ми, за да можем да съберем двете колички, а ти с Ина ще седнеш между седалките на моите диванета, място има.

Довечера ще пиша, че много неща исках да кажа  Grinning

# 272
  • Варна
GoldenEyeful - Честит Рожден Ден и от мен!

# 273
Мамчета,благодаря за паролата,качих малко снимки в:" Аз вече папам"," Аз съм Сънчо, ида от горица","ФЕВРУАРЧЕТО се къпе",
"Честита първа годинка февруарска дружинка" и"Смешни снимки на Февруарчетата"

# 274
Момичета, аз също има вероятност да не мога да дойда. Ако успея - ще се обадя.

# 275
  • Варна
Леле мале, колко много сте изписали, аз къде блях пак  newsm78
Честито на мамите и бебоците празнували месечинки и рожденни дни   bouquet
Поне мога да честитя празника на GoldenEyeful да си жива и здрава и много щастлива!

Днес направихме първи плаж с Агафия ето и снимки http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6159721 дано ги сложа правилно  Embarassed На снимките малко сме, като негатив и позитив,  Laughing все едно съм го откраднала тово дете. Аз от плажуването съм вече  станала пълна цинга, то е бяло /на баща си се е метнала/. За протокола общо взето се държа прилично, не мрънка особенно и не досажда. Но определено не е като да си сам  Wink да си се излежаваш и само като пържола да се въртиш от едната кълка на другата  Simple Smile За следващия път ще взема баткото за гледачка  Laughing  Като писах гледачка, май mama avi питаше дали съм намерила...отговора е "ДА"  Grinning една позната се нави и сега съм спокойна.
За захранването ще изчакам средата на юли и ще я мъча с картофено пюре.
Покрай заминаването се шашкам , как ще се оправят майка ми и сестра ми Sad направо се стресирам...като ги знам какви са паники, особенно майка ми Rolling Eyes Има да звъня и да ги проверявам. Wink
Ами това е от мен, лека вечер на всички Hug

# 276
ЧРД, Голдъне, желая всичко най! обаче, най вече здраве!
 Миро ме детронира от компа и за това утре ще пиша!

# 277
  • гр.София, далече, далече на Запад
Голдънче, Честит Рожден Ден!
Това е за теб

Желая ти много ама много здраве за теб и скъпите на сърцето ти хора, да бъдеш все така обичана съпруга и мама, все така да ни радваш всички нас с позитивните си постове и с многото внимание към всеки Hug

Желая ти една вълшебна нощ!

# 278
  • into the blue
Здравейте и от мен!Имам си момченце-Кристиян,роден на 20.02.2008г-3500кг,51см.Утре ще ходя на консултация и ще дам точни мерки.Храним се 5 пъти по 180мл-4 пъти АМ и едно плодово пюренце на обед.Както повечето бебенца тук вече се обръща и слага всичко в устата си.Това е засега от мен!   

# 279
  • Sofia
Казах ли ви аз, че тук в тази тема всеки ден някой има ден рожден.  

GoldenEyeful, да си жива, здрава и много щастлива!

# 280
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГОЛДЪНЧЕ! НЕКА ЗДРАВЕТО, ЩАСТИЕТО И ЛЮБОВТА СА ТВОЙ И НА СЕМЕЙСТВОТО ТИ СПЪТНИЦИ newsm59
Добре дошли Кас и Мара Пепеляшка - само и много хубави мигове сред нас.
Приятна вечер и  Hug Hug Hug!

# 281
  • София
Аз си лягам, че не издържам повече. Тъй като никой не се обади за 5ч. след като Камчо го предложи, приемам, че утре в 11ч. ще се видим при Ариана. Преди да изляза ще проверя форума за лични, ако някой има нужда от координати. Лека нощ от мен и до скоро с някои от вас!

# 282
Golden, Ч Simple SmileР Simple SmileД!Желая ти да си здрава и обичана съпруга и мама.Нека в живота ти цари любов и хармония и мнооого да те радват любимите създания!
Аз засега мисля да присъствам на срещата в 11ч.
Лека нощ и да спинкат сладко малките бебчета

# 283
  • Варна
Нека и аз да ви почерпя.Днес моята щерка става на 7 години.

# 284
 newsm59 smile3510 Gift Gift  Gift  Gift ЧРД на GoldenEyeful и малката принцеса на Жаси

Общи условия

Активация на акаунт