Летните вълнения на..НАБОР'95

• 19 822
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. София
Новото при нас е,че са обединили две паралелки в една,защото много деца са напуснали....България.Малко тъжна статистика,но факт.
Имаме учебници по всички предмети,без информатика.За сега нямат информация за учебните тетрадки.Младежът няма нищо освен бележник и л.к.Реших,че на 13г. може и сам да си купи тетрадките и моливчетата. Laughing Вчера вечерта като се прибра се хвърли като лъв да пише сбит преразказ на глава от "Под игото".Явно г-жата ги е "нагънала"от първия час.
Ще имат и безплатни СИП-ве по български и математика.

# 226
елица, страхотна мотивация и на детето, и на учителите, браво!

Ние продължаваме да сме си на ваканционна вълна. Цялата ни подготовка се състои в купуването на бележници и лични карти за тримата ученика - снощи Камен гордо ми се отчете за извършването на тази тежка работа. Но поне си изринаха миналогодишните боклуци от стаите, та сега има къде да трупат нови. Седмокласникът доволно точи зъби за седемдневната национална лагер-школа по информатика от 20.09., така че очевидно за него учебната година ще започне на 28.09., като се върне от Бургас.

# 227
Имам важен въпрос.
Седмокласниците ще държат ли задължителни изпити/матури след края на 7-ми клас?
Кога завършват основно образование?

# 228
Влизам в час.
Запис  Mr. Green
Сега ще прегледам постовете от Септември.
Само тях  Naughty
При нас - Лили замина на екскурзия в Гърция. До Неделя.
Имам и първокласничка  Laughing (в подписа ми са)

Учебници не сме купували.
Аз купих 2 тетрадки на детето - 1 голяма и 1 малка  bowuu
Нямаме още бележник, лична карта (а трябваше да купи и за сестра си) програма... На 15.09. ходиха на някакъв концерт в южния парк. Прибра се измръзнала, мокра и недоволна. Щото точно групата, заради която отишли, не пяла.
Имало курс по БЕЛ в у-ще. За 600лв. Какво ще кажете за него?

Ежка браво за Тайланд   bouquet Няма как. Ще го преживееш.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 13:03 от мама_знае

# 229
  • София
В СМГ са казали на Виктория, че ученици от същото училище не могат да се записват на курса. Сутринта видях Лили като се качваше в автобуса. Майка й не видях  Mr. Green

Виктория се сдоби с бележник и лична карта преди няколко седмици - снима се в кварталното фото и оттам са й ги дали, прИмоция Laughing

Пък аз купих цели пет тетрадки - да има. Останалите - ще си ги купи сама след екскурзията.

# 230
Лили има и баща  Whistling
Но още не се е обадила. И аз  smile3511
Виктория обади ли се?
Няма да звъня  Crossing Arms Ще умра от притеснение и като си дойде ще я пребия. Да.
Това за същото училище ме обърква  newsm78
Ясно е, че няма да минем без уроци.

# 231
  • София и там където не се пуши
Даа, не може. Може на курсове, ако си поканат преподаватели от друго училище и школите, ако са платени не може.

# 232
мама_знае,ти какво очакваш?Ники се качи пръв в рейса и не пожела да слезе да ни каже поне довиждане.
Снощи се чухме набързо,че тръгвали до Мак Донълдс да вечерят и нямаше време за разговори с нас.Разбрах,че хотела и бил тризвезден и приличен.

# 233
Нямало обхват. В хотела стаята била тясна, с 4 легла. Днес ще спят в Атина.
Нека поемат глътка въздух преди голямото потапяне  Peace

# 234
  • Сливен
Снощи ходих на родителска. Накараха ни да се подпишем, че ще пазят учебниците.
Три години по постановление трябва да учат от тях децата. Като ги гледам - три месеца дали ще издържат  ooooh!
За помагалата - къде 100 лефа. Всички общо ще правят поръчката, а остъпката - за училище  Mr. Green
Още нищо не се знае нито за изпити, нито какъв ще е приемът (нали от тази година основното свършва в 7 клас)
Съвещанията били насрочени за октомври  Whistling Whistling

# 235
 PeaceНие днес имаме родителска,но след като ми се съобщи едва снощи в последния момент,едва ли някой от нас ще смогне да присъства-явно ще се ходи пак на индивидуална Mr. GreenНо тя първата ми е ясна/аз и без това само на нея ходя винаги Embarassed/-за кое по колко.....
Тетрадките/учебни/ трябвало да се купуват по всичко+атласи+ уч по ИТ и....сега си правя списък,а пубера решава задачи за входно ниво по математика-ще бъде днес ooooh!

# 236

Съвещанията били насрочени за октомври  Whistling :whistle

ей ,ужасни са тези от министерството

как пък един път навреме не решиха нещо Sick Sick Sick
аман!!!!

# 237
  • София и там където не се пуши
Учебника, който трябва да купим по математика около 20 лв  #Crazy.

Чакам всички да кажат за помагалата - за да знам какво да купувам.

# 238
Да се включа и аз!Учебниците ги дадоха още на 15.09. Учебни тетрадки искат по всичко + атласите по история и география.
По въпроса за изпитите - когато говорих с учителките от курса по български, те ми обясниха, че може да отпадне преразказа и да остане само тест по български език и съответно щели да намалят тогава часовете и да коригират таксата. Не бяха много сигурни! Но за матури след 7-ми клас бяха сигурни, че за нашия набор няма да има!

# 239
Я и аз да се отчета Laughing И на нас ни дадоха учебниците на 15.09., и ние се подписахме, че много ще ги пазим. Освен това платихме 92 лв. за учебни помагала, тетрадки и т.н. Имало 4 сборника по математика за кандидатстващите, а и учебниците по английски са ни много скъпи, та затова така.
Информацията за отпадането на преразказа мен лично много ме радва, защото моята дъщеря на тестовете, които е правила САМА, ПО ЖЕЛАНИЕ, се справя много добре. Другата седмица ни е родителската среща в школата, където я записахме на курс по БЕЛ, та ще се надявам да получим по-точна информация от тях дали това отпадане ще бъде факт.
Пожелавам на всички слънчев ден в душите, че навънка каквото е....

Общи условия

Активация на акаунт