Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на курсовете за подготовка след 7-ми клас?
Кои книги са задължителни за четене в 7-ми клас?
Какви са възможностите за подготовка за прием след 7-ми клас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на курсовете за подготовка след 7-ми клас?
Цените на курсовете за подготовка след 7-ми клас варират в зависимост от избрания курс и броя на предметите. Например някои курсове предлагат цени от 270 лв. на три вноски за един предмет, като за два предмета цената е на три вноски по 430 лв. Други школи могат да предлагат цени около 260 лв. на месец, докато други могат да изискват по 50 лв. на месец на предмет.
-
Кои книги са задължителни за четене в 7-ми клас?
Някои от задължителните книги за четене в 7-ми клас включват "Маминка" от Любен Каравел, "На прощавание с 1868 г." от Христо Ботев, "Българският език" от Иван Вазов, "Опълченците на Шипка" от Иван Вазов, „Немили-недраги“ от Иван Вазов, „Една българка“ от Иван Вазов , „До Чикаго и назад“ от Алеко Константинов, „Ангелинка“ от Елин Пелин, "По жицата" от Йордан Йовков, "Бай Ганьо у Иречек" от Алеко Константинов, "Неразделници" от П. Славейков , „Заточеници“ на Яворов и „По жътва“ на Елин Пелин.
-
Какви са възможностите за подготовка за прием след 7-ми клас?
-
Какви промени се очакват в образователната система след 7-ми клас?
-
Кои книги се препоръчват за четене след 7-ми клас?