"ПАЗАРДЖИШКОТО хлапе, топи в шадравана босото краче!" (24)

• 16 305
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
напълно съм съгласна с Нели  Peace незнам защо ти си против.
 бабите трябва да си знаят мястото колкото и грубо да звучи Wink

# 76
А стига с тия баби бе,  Sick
Мери Попинз,чак ми замириса на мореееееее, как ми се ходи  Tired
Отивам да си търся оферта,ааааа като съм бременна та да не съм болна я  Crossing Arms ще ходя!!!  Naughty
Мисля утре да водя дзверо на плаж...  Rolling Eyes

# 77
Сонче, добре ще ти дойде моренцето.
Ембер, благодаря за пожеланията.
Тед, ще поживеем , ще видим Hug

# 78
  • ПАЗАРДЖИК
И аз съм твърдо против бабите. Понякога, веднъж месечно, ми се ще да отидем спокойно на банкет, та тогава ми липсват само. Винаги обаче се намира доброволец да остане при децата за 2-3 часа. За по-дълго ми липсват  Heart Eyes

# 79
Ехооооооооо, къде стееее? newsm78

# 80
# 81
Нели, тези дни само ти ли си на линия? 
Къде са другите newsm78

# 82
Ехо, ехо!
Привет!
Да докладвам/ искате не искате Mr. Green/ - изкъртихме каракудата и костура!
Божи си почина  - никога не съм виждала детето ми толкова щастливо и спокойно. Игра и тича наволя waveyСпа спокойно, прояде!

къде сте всички!   bouquet

# 83
Къде се загубихте бре хорааааааааа!
тези дни няма никой  Sad
Аз отивам дзверо да ме разходи из Белите, а може да стигнем и до Стадиона, а после да не забравя  да ви кажа какви сме мурдари хората!
Сори че така започвам сутринта, но яд ме е #Cussing out

# 84
Цитат
Отивам да си търся оферта,ааааа като съм бременна та да не съм болна я   ще ходя!!!  
Мисля утре да водя дзверо на плаж...
Единственото време през цялата бременност когато се чувствах добре беше 2 седмици на морето. Нямах контракции, нямах болки, плувах си в басейна като надуваема топка:)
Пътя малко трудно се понася ама аз пътувах на задната седалка легнала и спирахме по често.
Последното време все повече разбирам колко глупава съм била, сигурна съм че всички болки, контракции и по принцип всички проблеми които имах по време на бременността идваха от главата ми. Ако даде бог да забременея още веднъж никога няма да допусна толкова да треперя и да се притеснявам ще го оставя на бог и ще се наслаждавам на бременността си, защото не ми останаха никакви положителни спомени от първата бременност, освен тези две седмици на морето.

# 85
Еееето ме и мен  Mr. Green Нещо в тая жега и компа не ми се пуска, седя си в магазина и си пия студена водица  Laughing Добре, че са асйтовете с клипчета, та да погледам телевизия (записи  Embarassed)
Хайде, лек ден на всички!  Hug

# 86
Мале, каква е пустош тук...
Всички го ударихте на почивка в тази жега, а? Mr. Green

Ние два дни бяхме на село, купихме си басейн и беше голямо "плацикане". Simple Smile

Айде лек ден!

# 87
В тези жеги...излизам само когато Winter почива та да кафираме, иначе само лежа пред климатика и гледам сериали  Whistling  Сега гледам "Утрешен вестник"... bowuu

Днес пак търсихме магазина на Крейзибрат...ама поне да знаехме в коя част на Пз да го търсим  #Crazy  Ами дайте малко по-конкретни ориентири дееее и ний искаме да дойдем да го видим и севтосаме... Crossing Arms

При мен таз година няма да има почивка - ремонта е в разгара си...и така ще е до месец септември сигурно...че тепърва и мебели трябва да се правят... Thinking

И който е от почиващите и отпускарите да сподели малко снимков материал, моля  bowuu

# 88
Магазинът на crazybrat и Ками ст е на следната место /започвам с моите обяснения hahaha/
заставах с гръб към полицията и където се намира кооперации не улицата който отива за сладкарница "Радост", а другата точно зад стария часовник. В кооперацията която е техния магазин на ъгъла има аптека, до нея бельо и детски дрехи, а техния магазин е отдолу по стълбите.
Дано си ме разбрала, но като отидете в този район смятам че ще го намерите.

# 89
И който е от почиващите и отпускарите да сподели малко снимков материал, моля  bowuu

Гери, ето ти малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257268&view=1&photo=1
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт