"ПАЗАРДЖИШКОТО хлапе, топи в шадравана босото краче!" (24)

• 16 305
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • ПАЗАРДЖИК
Ето малко снимки и от мен. Запалих се този уикенд по печатите на 100-те национални туристически обекта и се надявам да имам достатъчно време и възможност да посетя повечко от тях това лято.

# 91
Нели,много сте готини :)petjah -вие също Simple Smile
ние най-усилено се стягаме за Доспат,а вчера бяхме на гости у Стелиели 82 Simple Smileще покажа снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257519

# 92
Петя и Виви - страхотни снимки!  Heart Eyes
Пе, една от твоите ми краси десктопа!  Peace

Кажете ми защо не мога да качвам повече снимки в албума ми? Когато се опитвам да добавя нови, ми се изписва "Не сте избрали албум".  newsm78

# 93
Добро утро  food010
снимките и на Петя и Виви - страхотни снимки! Hug
Петя и аз си краднах две красоти от твоите  Embarassed
Нели да ни би снимките да ти да надвишават 3 МВ и за това да не иска да ги качва newsm78 ако става въпрос за снимка бг, аз за това съм доволно от мултито.

# 94
Благодаря ви момичета Grinning,днес пак ще се пържим в тая жегааааааааа

# 95
Тед, едва ли това е причината.  Rolling Eyes Снимките са от един и същи фотоапарат, еднакво големи са. Досега ги качвах без проблем.  newsm78

# 96
  • Пазарджик
Искам басейн като на Стелиели  Tired .

Оф, на мен жегите хич не ми понасят - мислех, че ще може да ходя на плаж, ама май няма да стане  Confused . Преди като се лепнех на плажа - от сутрин до вечер няма мъмрдане, никой не можеше да ми издържи, ама сега  Tired...
И в тоя офис вече издивявам  Sick . Поне днес съм до обяд само. Някой няма ли да пие на обяд кафе  Mr. Green ?

# 97
Ааааааааааааааааааааааааз! Mr. Green

# 98
Иха,страхотни снимки...  Laughing
Ние никъде не ходихме,защото Слави в събота беше с Т от плувната  Tired
В петък търсих магазина по улицата към полицията и от другата страна откъм пазара,пак той ми бил под носа  ooooh!

# 99
  • Пазарджик

Айде , който иска - в Моделиани /срещу галерията/ към 12 и 30  Peace .

# 100

Айде , който иска - в Моделиани /срещу галерията/ към 12 и 30  Peace .

Там съм! Hug

# 101
Ми то в тази жега ние се прибрахме рано рано Confused
Виви75, Петя, страхотни снимки  bouquetБягайте към Доспат, то не се издържа в тази жега.

ето  част от снимките и от нашия почивен уикенд/ да не остана по-назад със снимковия материал Laughing/
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257340

# 102
Здравейте момичета,

Разгледах снимките, много сте хубави всички и дечицата ви са едни бонбончета, много ми харесаха снимките от Сърница!Просто си представих каква е тишина там!!!!!

Пожелавам ви леко справяне с горещините и приятна почивка на тези, които поемат на моренце!

Аз започнах работа, дребното е в къщи още с леля си се гледат, скоро ще почваме с яслите, но кога точно не се знае! Grinning

# 103
Много хубави снимки! Peace
И дечицата, и природата...

Zora*, лека работа! Simple Smile
Луда Яна, ти днес не празнуваш ли? newsm78
Както и да е.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ЯНА!  bouquet

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 12:44 от Ember

# 104
Ембер, празнувам Hug
Не знам как да сложа снимки, та да ви почерпя  виртуално  Embarassed

Общи условия