Кога проходиха Вашите съкровища?

• 11 276
  • 271
  •   1
Отговори
# 30
На 14 месеца и половина.

Без учене, сама. Такива бяха препоръките на ортопедът и педиатърът.

# 31
Съвсем самостоятелно започна да ходи на около година и 2 месеца. Преди това известно време ходеше като се подпираше на стената и на мебелите. Не съм го учила.

# 32
От 9-тия месец щъка хванат за ръце.
Проходи стабилно и самостоятелно 2 дни преди да навърши 11 месеца.
и при нас беше така

# 33
На 13 месеца.

# 34
  • София
В края на десетия месец правеше вече самостоятелни крачки, но стабилно проходи около 11-я месец.

# 35
На навършени 9 месеца започна да се пуска да ходи на близо

# 36
На година и 1-2 месеца проходи стабилно.

# 37
  • Под Сините камъни
Миро беше на 1г и 2м когато се пусна сам и направи няколко крачки.След около седмица вече  обикаляше стаята,а след месец вече беше стабилен.А Александра проходи седмица след първият си рожден ден.

# 38
В края на десетия месец правеше вече самостоятелни крачки, но стабилно проходи около 11-я месец.

И моят син така Peace

# 39
  • Канада
На 10 месеца и 20 дена беше когато както си обикаляше,подпирайки се за мебелите изведнъж се пусна.Направи около 5-6- крачки.Месец по късно ходеше стабилно.

# 40
  • София
Около 9 месеца...т.е на 9 без 2-3 дни...Не съм го учила - просто тогава се пусна от мебелите и почна радосно да прекосява хола Wink Никога не ми е давал за ръка...и сега са големи сръдни като го държа за ръката...ужас...

# 41
  • София
Проходи на 1г. 2м. и 2 седмици, идеалната възраст, според мен. Peace

# 42
Рано- на 9 месеца Simple Smile

# 43
Започна да прави по1-2 крачки около 11 месец,а проходи точно на рождения си ден

# 44
Гласувах за около 11 месеца, но всъщност беше между 11-ия и 12-ия месец. Не съм го учила, времето беше студено и седяхме у дома, та сам се "оправяше" хванат за каквото докопа. После взе да се пуска, преди годинката си ходеше нормално, а на РД си ден вече беше "пушка".

Общи условия

Активация на акаунт