Кога проходиха Вашите съкровища?

• 11 291
  • 271
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ох къде се набутах и аз, чета едно, пише друго. Та сега няма как да изтрия прохождането на 9 месеца. - аз съм проходила н 9, а малката май е далеч от прохождането.

# 16
Проходи на 11 месеца!

# 17
Синът ми проходи на 1г.
Дъщеря ми на 11м.

Синът ми опитвах да го държа за ръце и да го уча, но той не даваше, пищеше и искаше всичко да прави сам. После реших, че и малката няма да я водя и уча. Просто ги пусках да лазят, да се изправят сами по мебелите, и така много лесно проходиха.

Така че, ronisum не се притеснявай, когато детето се почуства готово, ще започне и стабилно да ходи. Peace

# 18
Благодаря за отговорите на дотук включилите се мами  bouquet
Бръмбазела уча я в смисъл, че я държа за двете ръчички да прави някакви опити да стъпва. Но определено не е стъбилна сама да стои без да се е хванала, а камо ли крачки да прави. Не вярвам един ден просто да стане и да тръгне. Все пак трябва да й покажа как се ходи и полека да се отпусне. Поне така си мисля аз. Затова споделеният опит е безценен.

Аз оставих Каби да прояви самоинициатива.  Peace На 10 м. той си висеше по пейките и се кламбичкаше, като изведнъж започна да прави крачки в страни. Като разбра, че така може да се придвижва от едната страна на пейката до другата, даде сигнал, че това не му е достатъчно място за обхождане.  Grinning Разхождах го и аз за 2 ръце, като по-често го оставях да се движи сам м/у мебелите и м/у пейките. Някъде на 11 м. му дадох ролер в ръка и скоро доби смелост да ходи за 1 ръка.  Simple Smile Така изкарахме доста време докато на заведната дата 14 юли, се пусна самичък.

В проходилка съм го слагала 2-3 пъти от чисто любопитство, като не съм привърженик на тая работа, както и на бънджитата...

Та, яка ти гърбина, но детето ще си проходи, споко!  Hug

# 19
Първите крачки направи на 13 мес., но се престраши да тръгне сама, стабилно след месец.  Peace

# 20
  • Бургас
4 дни преди 1-я си рожден ден се пусна да ходи сам.Преди това обикаляше като се държеше за мебелите или се опираше на стената.Беше си стабилен, но се страхуваше  Rolling Eyes Не се притеснявай до септември има време.

# 21
Започнаха да се пускат и да си ходят стабилно голямата на 11.5, малката на 10.5

# 22
  • София
Проходи стабилно  между 12 и 13 м  Peace

# 23
  • Willebroek, Belgium
Емито направи първите си крачки около 10 месец и на една годинка си ходеше стабилно  Grinning

# 24
  • София
на 10м и половина ходи си сам Simple Smile

# 25
  • в Надежда-та
ronisum  би ли направила една корекция на анкетата, за да може и не гласувалите да виждат резултата.
Мерси предварително Hug

# 26
ronisum  би ли направила една корекция на анкетата, за да може и не гласувалите да виждат резултата.
Мерси предварително Hug
Готово. И аз мисля, че е добра идея, нали това е целта на запитването Grinning

# 27
  • в Надежда-та
Страшна си  bouquet
Значи около годинката да го чакам Mr. Green

# 28
На 1 г. и 3 м. се пусна за първи път сам за няколко крачки, после още два месеца предпочиташе навън да го държа за ръка.
Всичко това при условие, че от 11-месечен се придвижваше, опирайки се на мебелите вкъщи, и пълзеше като хлебарка.

# 29
  • Пловдив
От 9-тия месец щъка хванат за ръце.
Проходи стабилно и самостоятелно 2 дни преди да навърши 11 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт