Кога проходиха Вашите съкровища?

• 11 286
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
Последната опция, точно на година и половина  Simple Smile

Naughty Това е крайно грешно и ненужно  Peace

Така е Блонди,
а в яслата имат изискване да ходи стабилно  Sick. В този ред на мисли как се очаква едно 10м бебе да ходи стабилно, това е долната граница за ОДЗ яслена група1 / има и изключения, но масовият случай е да не могат да ходят стабилно/. Ако не ходи стабилно си губи мястото в яслата, което за доста семейства успели да преминат ужаса на кандидатстването, си е сериозен фактор, който ще им се отрази икономически.

По темата - проходи на 1.2м

# 61
Каката проходи на 13 месеца, а малката на 12newsm32

# 62
  • somewhere over the rainbow
На първия рд правихме прощапулник. Точно за една седмица проходи. Peace

# 63
Баткото на 9 месеца и 4 дни, малкият преди да стане на 10 месеца.
Бързи, смели, сръчни  Laughing

# 64
  • Варна
Първите си самостоятелни крачки направи на рождения си ден. Стабилна беше 1-2 месеца по-късно.

# 65
Дъщеря ми проходи на 1г и 20 дни. Сега като си спомня постоянно се опитвах да я накарам да се пусне, а тя изглежда изпитваше страх. Детето само си реши кога да се пусне самичко.

# 66

Така е Блонди,
а в яслата имат изискване да ходи стабилно  Sick. В този ред на мисли как се очаква едно 10м бебе да ходи стабилно, това е долната граница за ОДЗ яслена група1 / има и изключения, но масовият случай е да не могат да ходят стабилно/. Ако не ходи стабилно си губи мястото в яслата, което за доста семейства успели да преминат ужаса на кандидатстването, си е сериозен фактор, който ще им се отрази икономически.

Ммм, да, права си, за съжаление  Confused

# 67
Проходи  стабилно на 1,2 г. Peace

# 68
И двамата - около месец след годинката.

# 69
На 13 месеца,но стабилно малко по-късно

# 70

Така е Блонди,

Ммм, да, права си, за съжаление  Confused
Аз точно заради яслата я "уча" от сега, за да може до 2-3 месеца да се отпусне и да ходи сама. Embarassed А дано ooooh!

# 71
  • Перник
Вече сме на годинка, но още не ходим самички. Като сме навън ме дърпа да го водя, но не ме изпуска изобщо. А повечето деца на неговата възраст ходят доста добре самички. Бях започнала да се притеснявам, но вчера изчетох доста материали и мнения, и се поуспокоих. И тук виждам, че има дечица, проходили по-късно. Донякъде си обяснямам всичко с това, че непрекъснато лази навсякъде в апартамента, а на 2 крака не е като на 4.

# 72
Синът ми на 10 месеца,дъщеря ми на 11 месеца.Не говоря за крачки,а за ходене.

# 73
Големия проходи на 10 месеца, а малкия на 1г. и 2м.

# 74
  • Варна
Дъщеря ми направи първите си крачки седмица след първия рожден ден, но още не може да се каже, че е проходила. Пуска се от време на време - макс. до 5 метра минава.

Общи условия

Активация на акаунт